Prietene - 60 - La Multi Ani MAYA!
Raspunsuri - Pagina 16
DianaR spune:
Salutare. Dankutza, cantacuzinoul a fost inchis acum cateva luni cu ceva tamtam. Felicitari ptr progrese!
Lili, pusi pusi...
Teo vede desene cand se uita si fratii ei. N-am cum s-o inchid altundeva sa nu vada. Nu sta mai mult de 2 minute sa se uite...
Laura, Andre merci de raspuns.
Andre pupici sa va treaca raceala, felicitari ptr dintisori. Lyly si voua multa sanatate! Laura sa va treaca repede funduletul.I-ai dat cumva vit C sau citrice? Licurici, hai ca esti tare!( nu ti-ar fi rusine? Esti mai slaba ca mine!)
am pus 2 filmulete.primul cu Teo cea fara frica
Si al 2-lea de acum 2 zile cu aceeasi idee ca a lui Simo, doar ca la noi carutul e landou (al lui Timi de jucarie)
. Scuzati explozia nucleara, dupa cum spuneam la mine e revolutie cand trebuie sa rearanjez dulapurile ptr 2 adulti si 3 copii.
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
Andrecluj spune:
Chiara s-a uitat la Teo care urca scarile si a exclamat "tatatatata, tauuuuuuuuuuuuu". E minunata Teo Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
ariadna33 spune:
ta-taaaam![emoticon care bate toba tare]tocmai am implinit 50 kile!
deci Laurici, pana la urma cu doi cred ca ajungi la greutatea dorita!
bravo lui Teo cea curajoasa!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Ne mai tineti minte??? La cat de rar am intrat in ultima vreme... nu m-as mira sa ne fi uitat...dar gata cu plimbarile pe anul asta...a venit frigul si stam acasa. Si poate asa imi revin si eu cu somnul...
ca mai am putin si adorm din picioare...dar sa trecem la lucruri serioase....ca s-au intamplat...si dicutatat atat de multe lucruri interesante incat nush cu ce sa incep...
La multi ani David(sorry de intarziere)
La multi ani Maya sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!
Laura felicitari pt mutare..spor la despachetat...si sa traiti fericiti in casuta voastra.
Lavi... am ramas fara cuvinte... sarcina usoara..si felicitari.
Ancutza si la noi merge tv cam toata ziua...dar nu se uita decat dak sunt reclame..sau vre-un videoclip care sa ii placa...si mai nou...nu mai intoarce capul sa se uite la videoclip..ci incepe sa danseze. Cand o s-o mutam in camera ei...n-o sa mai aiba tv...si n-o sa ma mai simt aiurea...
Dankuta am votat-o pe Pinky si ma bucur ca a inceput sa se vada un progres cat de cat...
Cate ar mai fi de zis.... dar pauza mea de calculator se sfarseste... ca Andra s-a trezit...revin pe seara...pana atunci va pupik
Mami fericita de strumfita
ariadna33 spune:
azi am depasit recordul de ieri, ne-am trezit la 11 fara un sfert! am mancat fructele la pranz!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
many_bani spune:
Si Vlad s-a uitat foarte atent cum Teo urca scarile, Diana curajoasa mica.
Monis pe unde ai vazut tu 3 ep. din Anatomia lui G. Am citit programul TV din coperta in coperta si nu am vazut cine il da, sunt chioara?
mami de Vlad (29.10.2009)
dankutza spune:
Fac research despre vaccinuri. Uite ce am mai gasit. Nu pun aici informatie ca sa sperii mamicile, ci pentru a stii. Este important sa stim, absolut totul ce are legatura cu copilul nostru.
Deci, vaccinurile pt bebei nu trebuie sa contina: formaldehida, mercur, aluminiu si thimersol.
Pentaximul contine pe langa virusii morti si anesteziati, trometamol, sucroza, hidroxid de aluminiu, formaldehida, 2-fenoxietanol, mediu Hanks 199 fara rosu fenol, apa pentru preparate injectabile, acid acetic si/sau hidroxid de sodiu.
Din ce imi aduc aminte fenoxietanol nu trebuie sa fie nici macar in cosmetice, d'apai in vaccin.
Euvax B (antihepatita B) 1 ml vaccin contine HBsAG purificat 20 g, hidroxid de aluminiu gel (cantitate exprimata ca aluminiu) 0,5 mg, thimerosal ca si conservant 0,01 w/v%, fosfat de potasiu monobazic 1,2 mg, fosfat de sodiu dibazic 0,45 mg, clorura de sodiu 8,5 mg, acid hidrocloric q.s, apa pentru injectie q.s.
Reactii adverse la Euvax B:
Foarte rare - nu s-a stabilit o legatura directa cauza-efect intre administrarea vaccinului si aparitia unor simptome ca: nevrite, nevrita optica, pareze faciale, agravarea sclerozei multiple si sindromul Guillain-Barre.
Si cand ma gandesc ca i-am administrat 3 doze de antihepatita pana acum (unul in primele 12 ore, apoi 2 si 6 luni- parca?)
Priorix este un preparat combinat, liofilizat, format din tulpinile atenuate ale virusurilor rujeolic Schwarz, urlian RIT 4385 (derivat din tulpina Jeryl Lynn) si rubeolic Wistar RA 27/3, obtinute separat prin propagare fie #65533;n tesut embrionar de gaina (urlian si rujeolic), fie #65533;n celule diploide umane MRC5 (rubeolic). Priorix #65533;ntruneste cerintele Organizatiei Mondiale a Sanatatii privind fabricarea produselor biologice, a vaccinurilor rujeolic, urlian si rubeolic si a vaccinurilor (vii) combinate. Fiecare doza de 0,5 ml de vaccin reconstituit contine minimum 103 DICC50 de tulpina rujeolica Schwarz, minimum 103,7 DICC50 de tulpina urliana RIT 4385 si minimum 103 DICC50 de tulpina rubeolica Wistar RA 27/3.
Reactii adverse la Priorix:
#65533;n cadrul studiilor clinice cuprinz#65533;nd peste 5 400 de pacienti, au fost activ monitorizate semnele si simptomele pe parcursul unei perioade de 42 de zile. Persoanelor vaccinate li s-a cerut, de asemenea, sa raporteze orice fenomen clinic aparut #65533;n cursul perioadei de studiu. Urmatoarele reactii adverse au fost raportate de catre cei vaccinati, #65533;n ordinea frecventei: eritem local (7,2%), rash (7,1%), febra (6,4%), durere locala (3,1%), tumefactie locala (2,6%), tumefactie parotidiana (0,7%), convulsii febrile (0,1%). #65533;n cursul monitorizarii active a semnelor si simptomelor, mai putin de 6% din totalul persoanelor vaccinate au prezentat unul din urmatoarele fenomene posibil legate de vaccinare: iritabilitate (0,9%), faringita (0,68%), infectii ale tractului respirator superior (0,57%), rinita (0,56%), diaree (0,54%), bronsita (0,52%), varsaturi (0,43%), tuse (0,39%), alte infectii virale (0,31%) si otita medie (0,3%). #65533;n cursul studiilor comparative, a fost raportata o incidenta statistic semnificativ mai mica a durerii, eritemului si tumefactiei locale #65533;n cazul vaccinului Priorix dec#65533;t al comparatorului. Incidenta celorlalte reactii adverse mentionate mai sus a fost similara #65533;n cazul ambelor vaccinuri.
Nu cunosc care e treaba cu Infanrix Hexa/Penta.
Concluzia mea in momentul de acum!
I-am administrat deja copilui meu doze de aluminiu, formaldehida si thimersol. Am "ratat" mercurul. Bine si atat! Din lecturile anterioare am vazut ca scarbele astea de thimerosal si mercurul stau la baza declansarii autismului.
Pediatra prietenei mele avea dreptate. Bebelusul risca autismul la fiecare vaccin.
Din ce am citit despre Priorix, se pare ca nu contine nici una dintre "balariile" astea 4. Si acum, ma gandesc sa-l faca sa nu-l fac, avand in vedere ca nu contine nici mercur, nici thimerosal?
Cred ca o sa albesc pana iau o hotarare.
PS: Daca nu vreti sa mai postez pe aici chestii deastea, sa-mi spuneti, ac nu ma supar. Pot sa tin in mine.
Dana, mama lu' Pinky
laurairina13 spune:
Andre, sa treaca raceala repede la toti si sa ajungeti cu bine la Romanica.
Diana, super Teo mica fara frica!!Si super si patul supraetajat, asa visez si eu sa cumparam cand vom avea 2 cupii, si sa fie mai marisori. Cat ati dat pe el si de unde? Eu am vazut ceva modele pe niste site-uri dar scumpe rau mai erau
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
lumi_calin spune:
am terminat si eu de recuperat. ati scris ceva nu gluma.
eu sunt cam suparata : Calin are febra. sper sa fie un virus ceva si sa plece peste 3 zile. Oricum nu mai gasesc dr. de familie azi, deci abia maine seara. eu speram sa fie de la dinti( care nu sunt inca), dar nu cred ca a facut 39.
Am fost afara ieri si a fost cam frig (12 grade) cred ca de acolo ni se trage. Of off. trece si asta
asa Ancutza Calin nu prea e atras de televizor. mai are cate o melodie(pe care danseaza) sau o reclama preferata in rest nu se prea uita. mai nou il atrage butonul de on/off al televizorului.
la noi e altceva mai atractiv respectiv laptop sau pc. eu ii mai pun cutiuta muzicala si cantam in timp ce mancam. deci tot rau
referitor la cadou/uri pt nasi. La noi e un obicei cu datul colacilor. nu este o data anume cand poti sa dai colacii(parintii copilului nasilor)fie la botez, fie la un an sau chiar la 18, cand vrei, dar se spune( eu nu prea cred in babisme)ca devine mai destept. ei na . Eu ii voi da la un an odata cu motul. se fac colaci de aia mari ca la nunta cate unul pt fiecare familie(nasi, parinti), se imparte jumi/juma o punga de zahar, una de orez o sticla de ulei + un cadou pt nasi. cam asta e .Sper ca nu am plictisit.