Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri23
Raspunsuri - Pagina 10
irlandeza spune:
Remaliss, felicitari mamico, sa aveti sanatate multa.
Alinishcaai nascut? Nu aveti nici o veste?
L5845cand e vorba de Alexia, merg si in 10 locuri ca sa aflu mai multe pareri.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Ninia81 spune:
Neata buna!!!!
Scot si eu agitatele pentru Alinutza (asta daca nu cumva a nascut deja) dar eu tot le scot!
Visul nostru
alinushca spune:
Na-m nascut fetele! Maine e termenul si apoi cat o mai dura... Nu ma grabesc deocamdata nicaieri. Corpul meu isi face pregatirile lui si nu vreau sa intervin in nici un fel. Probabil totusi au ajutat agitatele voastre pentru ca s-au intetit pregatirile! Va anunt cand se intampla!
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 40
danangie spune:
ALINA nastere usoara si din partea mea.
nu reusesc sa citesc din urma.noi tusim, mucim....mattia cu laringita....puppppppppp
Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
alinushca spune:
Salutare!
Nu pot sa stau prea mult. Am nascut spontan chiar in ziua termenului. Am nascut natural si a fost o minune de la Sfantul Nectarie pentru ca a fost o nastere foarte grea si pana in ultima clipa nu a existat certitudinea ca vom reusi. Doctorul care m-a preluat dupa ce am renuntat la cel care ma urmarise toata sarcina a fost efectiv de milioane. Fara el si un mic aport din partea unei doctore care era de garda, nu ar fi iesit nasterea naturala pe care mi-am dorit-o atat de mult. Nici un alt doctor nu ar fi trecut peste conventiile obsnuite ca sa ma ajute sa nasc asa cum mi-am dorit. Pe scurt copilul nu a vrut deloc sa coboare. Cand au incercat sa imi rupa membranele ca sa coboare s-a intamplat opusul si a iesit si lichid cu meconiu. Pana la urma au trebuit sa imi puna oxitocina pe ultimele zeci de minute din travaliu sperand ca asa vor reusi sa il forteze sa iasa. Ceea ce s-a si intamplat. In mai putin de un minut cred a parcurs tot canalul si a iesit cu totul + placenta instant dupa. Va dati seama ca n-am scapat de epiziotomie in conditiile astea si si prin interior am ceva cusaturi. Pentru mine a fost extrem de dureros pentru ca tranzitia a durat mult mai mult decat ar fi normal, iar tranzitie + oxitocina si calciu este pur si simplu criminal. Eh, evident ca nu regret ca a trebuit sa treg printr-un tavaliu f greu. Am plecat pe picioarele mele din sala, am urcat singura scarile pana la etaj, l-am avut pe micutul Nectarie cu mine permanent in camera inca de la vreo 3 ore dupa nastere, am avut lapte instant si el nu a primit nici o picatura de lapte praf, epiziotomia nu ma supara iar azi sunt deja acasa, fara nici o problema cu baietii mei. A meritat din plin! O sa mai intru cand voi avea mai mult timp. Multumesc pentru galerie!
szivarvany spune:
Alina, esti o eroina
Felictari, sa-ti traiasca feciorii
Te asteptam cu impresii si detalii
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
danangie spune:
ALINA exact cum zicea si DARIA , esti o eroina! Felicitari ptr nasterea naturala, ptr micutul Nectarie. Sa fiti sanatosi, iti doresc sa te refaci rapid si Nectarie sa nu aiba colici. Ce frumos ai descris nasterea. Cu cat curaj ai infruntat totul!! Trecand prin 2 nsteri naturale fara epidurala stiu e inseamna si de asta apreciez mult. Felicitari si multumim mult ca ai intrat sa ne da de veste!!!
Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
Ninia81 spune:
FELICITARI ALINUSHCA!!!!! Ce mama curajoasa esti! Bravo, bravo, bravo!!!!! Sa iti traiasca minunea de baiat!!!
Visul nostru
danangie spune:
Sa va mai scriu de noi....Alessio plange dimineata cand il ducem la gradi dar cand mergem sa-l luam e multumit, linistit si bucuros. Maine il las si pe Mattia. Va fi show mare dar trecem noi de asta. In dimineata asta ma profitat sa facem ordine in jucariile copiilor. Am strans 5 saci cu jucarii pe care le-am dus in beci si cu gandul sa le rotam. Am aruncat 2 saci de jucarii stricate. Deci nu stiu de unde s-au adunat atatea jucarii.
Eu ma lup cu o tuse extrem de antipatica. Am 2 nopti ca baietii sunt cat de cat linistiti si tocmai acum cand as fi putut sa ma odihnesc nu am putut din cauza tusei.
Vremea e urata tare aici.
Pozici cu noi