Fluturasi de martie-aprilie 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

ce fac frumoasele??? vorbarete...vorbarete??!!
eu la munci...like always...muncitoare rau...as lenevi si eu de mor.
astazi pana la ora 2 am umblat hai-hui sa gasesc si eu ceva de intolit mai de gala,ca sambata avem botez.... tare greu mey cu gateala cand ai popoul mare....
intrebare...?? stiti ceva de vreo supertitie ca nu e bine sa porti negru cat esti insarcinata???
ca eu am gasit o rochie neagra si mi-a zis pretenara ca nu-i bine ...da ce ?????????? nu stie...voi stiti??

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 17+

eu as zice ca sunt doar superstitii..la fel ca multe altele..eu n-am tinut cont de ele, nici la mine nici la bebe..depinde daca tu crezi in ele, daca nu..eu zic ca negru uneori face minuni

mami de Vlad 09.04.2009 si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eiii doamne ca doar nu iti iei 2 kg sa le rozi....

mada, mama mea lucreaza in italia iar soacra mea e stabilita (casatorita) in Sicilia. de revelion la restaurant cu prietenii ca in fiecare an. dar dc mama mea nu vena nu puteam merge.

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

hai mai stefy, da' ce are daca porti? eu am si geaca neagra si palton gri-negru, am si fost la o nunta cu rochita neagra si desupra ceva alb. ce sa aiba?? ei na... eu nu mai ascult baliverne din astea de la toate tatzele ca ma dispera si le dau si peste bot. sa nu mananci aia ca nu stiu ce, sa nu te imbraci cu lana ca nu stiu ce are, sa nu faci aia....
eu ma intreb cine a inventat toate bazaconiile astea?? cred ca o baba chioara si surda care n-avea ce face. hai ca m-am enervat. ce mai stiu ele tot.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Monas ..si eu sunt tot asa..
Senzatii de a voma dimineata si seara...dimineata este groaznic caci eu nu mananc nimic si practic doar ma chinui ..atat...

Oricum doar am senzatii ..nu am mai vomitat pe bune de vreo saptamana.

Joi merg la eco si sper sa fie bebe bine...sunt asa stresata...Nu am mai fost din saptamana 9.

In rest..mergem inainte sa le ajungem si noi pe fete din urma..sa vorbim de lucruri frumoase:carucioare,nume..nu de greturi si senzatii de rau.

11+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

lol...ai dreptate roxy:))

Mamica mandra a lui Dani si 14+

Mergi la inceput

Mergi la inceput

tare ciudate toate superstitiile astea..eu nu cred in ele...o persoana f plictisita le-a inventat pe toate

Mergi la inceput

mai fetelorrrrrr
ce are netu' meu, sau site-ul sau nu stiu...
pai de cate ori mi-a trimis mesajul..oooooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy te-ai enervat tare rauu.....

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

bb_yasmi nu stiu ce-a avut...vad ca si lui antguess i-a trimis de 2 sau 3 ori. mi-a aparut eroare si apoi am mai apasat eu de 2 ori dar nu mi-a aratat ca l-ar fi trimis si uite ca l-a trimis

Mergi la inceput