Fluturasi de martie-aprilie 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

ok..ok!!!! am inteles..sa traiti!!!
eu de fel nu-s superstitioasa(am cumparat rochia)...dar eram curioasa sa o aud si pe asta.....
chiar face minuni negrul....

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor mie toata ziua mi-e foame. am mancat dimineata destul de bine, apoi a facut mama mancare am mancat putin, normal, acum iar am mancat niste sana cu paine, o eugenie si iar as manca ceva
azi dimineata aveam 52,2 kg

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy si mie imi e foameeee......si tocmai ce am mancat.... si le-am cam ciugulit azi.....
azi dimi 150 gr fornetti
pranz o budinca si un iaurt
si acum la 15.30 un bol de supa de rosii si o punga pufu

doamne ca am zis ca intr-o zi o sa mananc pana vomit....toate porcariile sa ma satur....

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

cere bb de papa fetelor

21+

Mergi la inceput

Pai eu zic ca cere bb de papa fetelor

21+

Mergi la inceput

Pai eu zic ca cere bb de papa fetelor

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki eu am auzit acum vreo luna jumate niste prietene vorbind ca ele fac comanda direct la mothercare.com, se strang mai multe ca sa plateasca transportul si cica le livreaza..acum nu stiu exact cum, ca pe site am vazut ca romania e scoasa, dar o sa cercetez problema si te anunt. din cate stiu mothercareul de la noi e al unui cipriot care a deschis franchiza si a vb cu cei din uk sa nu livreze in ro special ca sa umfle preturile...te tin la curent imediat cum aflu ceva nou:)

eu sunt fana a produselor lor pentru ca sunt dragute si mi se par de buna calitate dar preturile de la noi sunt infernale comparat cu ce vezi pe site!

bb_yasmi...am terminat borsul moldovenesc :)

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor mie toata ziua mi-e foame. am mancat dimineata destul de bine, apoi a facut mama mancare am mancat putin, normal, acum iar am mancat niste sana cu paine, o eugenie si iar as manca ceva
azi dimineata aveam 52,2 kg

roxy, dar chiar ca mananci mult, esti norocoasa cu asa un metabolism..eu pana acum am baut o cana cu lapte si o bucatica de paine cu cascaval..aaa, si cateva linguri din supa lui Vlad

mami de Vlad 09.04.2009 si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi pai tu ai mancat putin azi. dar fornetiile alea au facut cat toata mancare pe 2 zile. mie nu-mi plac deloc alea, ce bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Roxy si mie imi este foame mereu, dar incerc sa ma abtin, pentru ca, ma fac cat casa poporului.

Ally saptamana viitoare se anunta 25 de grade, eu zic sa asteptam , ca oricum tu mai stai nu pleci asa repede si stabilim o zi.

Cris am crezut ca prezinta oferta, dar nu arata nimic si pe nevazute nu cumpar.

Miki ati mai plecat la locul de joaca?

Vai, vai ce urat e afara!

Stefy lasa prostiile, eu nu cred in asa ceva, sa nu te imbraci in nu stiu ce, sau in nu stiu ce! Pana la urma ne imbracam cu ce avem si cu ce ne simtim bine. Daca te-ai imbraca precum o sorcova, ai atrage binele sau ce?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput