Fluturasi de martie-aprilie 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 17
strumphitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui scrish stefy ca ziceai tu de energizante...eu poftesc la un jack daniels cu red bull si 2 cuburi de gheata...ce ma fac?:))) 14+ |
sa-ti agatzi bine pofta-n cui`er
nu stiu de ce si ce am dar rad continuu de cand am citit de calorii

BB on board!!!
15+
stefyapost spune:
| citat din mesajul lui scrish stefy ca ziceai tu de energizante...eu poftesc la un jack daniels cu red bull si 2 cuburi de gheata...ce ma fac?:))) 14+ |
nu stiu cu nenea jack ce-i de facut,dar eu cate un paharel de bericica am mai sterpelit....si acum o sapt si un vinulet
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 18+
scrish spune:
am agatat o fir ar sa fie de cand am ramas insarcinata :))) dar sticlele ramase de la nunta imi fac agale cu ochiul zilnic:)))
14+
scrish spune:
eu daca de 4 luni nu am mai pus gura pe alcol, cred ca daca beau si jumatate de pahar de vin ma fac ranga si cad sub masa :)))
14+
anaxena spune:
shtrumphitza tu razi si eu sunt shocata ca eu mananc numai ce e mai "caloricos",de exemplu acum bag struguri la greu...ia sa vad cat au strugurii -100gr = 69calorii...bun ca am balotat deja 3 ciorchini mari si parfumatzi!!!
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
16+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
anaxena la rosii e pe 100 de grame!!! nu o buc de rosie!!!
mamica fericita de printesa
si
baietzoi
s20
strumphitza spune:
| citat din mesajul lui scrish am agatat o fir ar sa fie de cand am ramas insarcinata :))) dar sticlele ramase de la nunta imi fac agale cu ochiul zilnic:))) 14+ |
baga-le sub pat, nu sub plapuma

da oare ce am de tot rad continuu, nu-i a buna
BB on board!!!
15+
anaxena spune:
eu in fiecare duminica cand ma duc la parintzi imi da tata ba un pahar de bere,ba unul de vishinata sa nu cumva sa nu-mi pun sangele in mishcare..cum mai trece o sapt cum nu mai pot sa mai sorb decat o guritza -doua ca ma si moleshesc
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
16+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
ultima coloana in dreapta 1 rosie 90 gr = 18 cal
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
16+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
mi-am bagat si eu picioarele in seara asta si am mancat la 19 1/2 felie paine , cu 100 gr pastrama piept pui, 50 gr telemea si o rosie. calorii undeva 250 cal
mamica fericita de printesa
si
baietzoi
s20