Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

La multi ani David !!!! sa cresti mare si frumos, sanatos si norocos !!!! Sanziana sa iti traiasca puiul !!!!
Ce mai faceti ? Nu ai mai scris de mult

Claudia de la ce a facut febra ? sanatate multa Sa stii ca eu de exemplu, uneori intru de mai multe ori pe poze si ma uit si apoi cand am timp intru iar sa revad pozele ca nu ma satur de bebici Bine, acum nu excludem nici varianta in care niste dementi stau cu orele si cauta poze cu copii.... Poate totusi nu...

Claudinna tare Razvanel

Nocom te pup si eu doamna
Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Hai sa va spun si voua ca eu de cateva sapt ma amuz si ma crucesc zilnic:
La Alice la gradi vin si copiii unui sirian, 4 la numar. E prima gradinita la care merg ca nu i-au dat pana acum ca n-au avut incredere ca nu vor fi hraniti cu porc.Cel mai mare are cam 6 ani, restul sunt cam unul dupa altul-1-1anjumate. Stiti voi: cam asa cum ies fara contraceptie. Si de toti au 5 bucati. Ultimul are 2 luni. Si dimineata plateste gradinita un taxi sa-i aduca pe toti; la fel la dus. Mamica lor, nu stiu daca e romanca ,i-a crescut fara bona si taticul sigur n-a stat acasa ca il cunosc. E fermier si astia nu dau pe acasa des. Cred ca biata femeie se simte in rai cand vede taxiul in poarta.
Taximetristul e distrus saracul. E mereu acelasi. Si incepe dimineata: cutarica, nu fugi in strada; pune geaca pe tine, Mohamed, ai grija de sora-ta...Cred ca-i vine sa se dea cu capul de taxi. Unul dintre ei, de vreo 5 ani asa, nu vrea la gradi.Nu plange, in schimb in fiecare dimineata fuge inapoi in masina.Cum nu-i soferul pe faza, asta fuge afara si intra in masina. Va dati seama cat l-au cautat in prima zi. Asa ca dimineata, in fiecare dimineata, taximetristul ii scoate pe toti din masina, in afara de asta care nu vrea. Ii baga pe ei in gradinita, ii schimba de sosoni, le pune gecile in dulapioare (il mai ajuta mamicile, educatoarele), apoi se duce dupa celalalt. Si incepe: hai ca te asteapta teacher, hai ca ma grabesc...In final nu stiu cum il scoate din masina dar ala cand ajunge in poarta, se prinde cu mainile de ea si nu-i da drumul.Azi dimineata bietul om a cedat si ii spunea (in timp ce-l tragea de pe poarta pe care se incolacise): hai, ce crezi ca eu sunt tac-tu'? Eu sunt taximetrist, nu ma-ta. "La ce-or fi facut atatia daca nu-s in stare sa-i aduca nici la gradinita?" Si vin eu si spun "ca sa mai aiba si taximetristii de lucru" Cred ca ii venea sa ma omoare.
Si uneori cand vine sa ii ia, striga vreo educatoare: "Mohamad, cati sunteti azi?" -"Trei"-"Hai, imbracarea ca a venit taxiul". Uneori nu sunt toti ca se mai imbolnavesc.

Zilele trecute m-am intalnit cu taticul. I-am povestit cam prin ce chinuri trece omul. Radea sa moara. E genul ala mai neatins de simturi, ca sa fiu politicoasa. Mai demult i-am vandut niste mazare, care fusese cazuta la pamant si a trebuit s-o ia Michael de foarte jos. Si merg acolo cu camionul, seara la 22 ca asa a vrut el; motiv pt care am avut onoarea sa-l conduc eu. Ajung la el si-mi spune ca vrea sa i-l descarc cate putin ca sa lopateze doi mexicani intr-o magazie. Si am facut eu ca el dar se facuse 2 dimineata si aia nu erau nici la jumate, asa ca m-am facut ca-l scap.Si i l-am descarcat pe tot in usa magaziei. S-a suparat foc. Si nici in ziua de azi nu mi-a platit o mica parte din factura (cam vreo 200 kg) ca cica aia e pt reptile. Avea niste serpi si soparle in ea, dar nu 200 kg.

Scuze de off topic.

Eu m-am enervat si am plecat de la munca. Am venit acasa sa fac dulceata de gutui, gogosari in otet si ardei umpluti. In schimb, stau pe forum cu voi.

Dya, poate si bona are nevoie de timp sa se adapteze. Eventual poate crede ca te superi daca intra mai tare in el. Eu i-as spune exact ce vreau.

Babytza, ma bucur ca sunteti ok. O sa va integrati pana la urma.
Haha, deja incurci sarbatorile!Asta e sigur semn de integrare.

Claudinna, ce tare e R! E precoce.

Luminita, ma bucur sa aud ca se adapteaza bunicii.

ClaudiaH, sanatate multa!!!!
Eventual sterge si tu pozele dupa o vreme. Sau lasa-le publice un timp, apoi fa-le private.

Anna am observat ca vorbeste amestecat cele doa limbi. Si le simplifica. La gradi in loc de children spune kids si nu i-a zis nimeni. Ea nu prea vorbestew clar si de aceea nu o intelege multa lume. Eu inteleg tot si imi dau seama ce carcalete e la gura ei.
Dimineata se scoala si se aseaza intr-un fotoliu si striga "mama, cahea, toons", adica "Mama, cafea si desene"; cafea spune la Nesquick cu lapte.

Merg sa fac papica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lala m-a amuzat teribil de povestirea ta Saracul om , imi pot imagina prin ce trece zilnic cu aia mici

Bey cand povestiti cate spun copiii vostri , mor de ciuda uneori, abia astept sa il aud si eu pe soricel . Cred ca o sa ma capize cand o sa inceapa O sa ma rog de el sa mai ia o pauza

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

vai Lala saracul om! e de ras dar lui cred ca nu-i prea venea sa rada.

babytza, lasa ca vine si randul alor nostri. Ei sa fie sanatosi ca timp de vorbit au ... Sofia abia acum a inceput sa repete cuvinte dupa noi, pana acum nu s-a sinchisit.

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello,

La multi ani David.

am inceput operatiunea 'fara pampers' si nu prea merge, Elsa face in chiloti la greu, dupa care imi spune hazliu, mama ud, dus. Adica e uda, trebuie sa-i fac dus.
Voi cum ati procedat?
Ea face la olita, dar numai daca o pun si o trece in momentul ala, altfel nu spune cind vrea la olita. Ma gindisem sa iau un reductor, poate ca asa o sa-i placa mai tare. E super incintata de chiloti, sint f haiosi, colorati, insa nu are treaba, ii uda la greu.

Si Elsa turuie la greu, din ce am notat eu pina acum, ar cam iesi vreo 200 de cuvinte, dar ca si Anna face un amalgam intre cele doua limbi.

pupicei. O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

lala, am ras cu lacrimi! f tare.

babytza, si eu de abia astept sa vorbeasca hunii. zic f putine cuvinte si nu prea repeta dupa noi. pe Edi ma chinui sa-l fac sa zica mami, (Robi zice deja), si iese un fel a 'aaaiiiii' si uneori mai pune si un 'm' in fata.
in schimb ma pupa amandoi seara cand ajung acasa - mai nou de 2 zile si Edi, ca pana acum doar Robi ma pupa. in plus, Edi are grija sa-l pup si pe tati, altfel nu primesc de la el decat 1 pupic. daca vreau mai mult, sa-l pun si pe tati pe lista. e tare dulce.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna si de la noi!! eu sunt varza, am controale peste controale, toata lumea vrea bani la buget si am ajuns sa ma tiganesc ca la usa cortului pentru amenzi, uffffff.... o las dreaq de meserie si ma fac ....dansatoare la bara(as vrea io)

Vlad a inceput sa repete si sa imite orice cuvant auzit, cred ca o sa fie peltic, sasaie ca un gascan, nu-l spune pe "r" deloc, gen cache=carte, mashhi=mashina, paushh=papuc etc.

Este turbat de la vreme, a stat in casa de cand cu ploile si vantul de afara, ieri a reusit sa iasa vreo juma de ora... Cand a vazut ca incepe sa-l imbrace de afara, a prins aripi, i-a pus dres, i l-a bagat pana la glezne si si l-a tras el singur in sus, nu mai nimerea mainile la tricou, de obicei are o jucarie in mana, baga o mana, muta jucaria, baga cealalta mana, acum a aruncat jucaria cat colo si vroia sa-si bage ambele maini intr-o singura maneca

lala: m-am amuzat copios, dar m-am gandit si la mamica: biata femeie!!!

pio: cred ca o sa incep si eu capitolul olita/wc, vedem ce-o iesi Elsa si succes!

babytza: si acomodare cat mai usoara tuturor!

fete si bobocei fara discriminare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Lumi, Angelyna, lala, babytza, multumesc de urari!
Lala, si noi avem un taxi la gradinita la care merge Stefan (e un microbuz de fapt) insa au pe langa sofer si o insotitoare care se ocupa de copii ca altfel ar innebuni bietul sofer. Tipa ii ajuta sa urce, sa coboare, mentine ordinea in timpul mersului, are grija la centuri, etc.
Babytza, am fost la medic azi si zice ca e ceva viral cu localizare in gat. E nu prea cred, pentru ca febra nu oscileaza dupa schemele deja bine cunoscute mie din virozele experimentate pana in prezent. Febra nu e foarte mare, rareori depaseste 39, nu are diaree, nu tuseste si chiar are pofta de mancare insa dupa ce mananca vomita tot. In rest, se joaca si nu pare sa se simta foarte prost. mai avem un simptom: face pipi foarte des. pediatrul a zis insa ca de la febra. Pediatrul nostru n-a fost azi la cabinet asa ca am mers la altul care sincer nu mi-a prea dat incredere. Pediatrul meu cu siguranta ca i-ar fi recoltat proba de urina sa se asigure ca nu-i nimic. Saptamana viitoare insa sunt libera asa ca daca nu-i trece pana luni ma duc din nou luni cu ea la pediatrul nostru.
Piolica, eu zic sa incerci sa fi perseverenta. Asa am procedat cu Stefan si in cca 2 saptamani a inteles care-i treaba si spunea cand vine pipi sau caca si chiar astepta pana sa ajunga la olita, nu mult insa asa ca la inceput umblam cu oala dupa noi. Nu i-am mai pus pampers insa decat noaptea si am stat acasa cu el pana cand a invatat. Am cumparat muuulti chiloti sa am de schimb si am avut rabdare. Lucia a fost un caz exceptional care nu poate fi luat de model de-aia ti-am povestit de Stefan caci el a fost mai normal zic eu din punctul asta de vedere.
Luminita, stai linistita ca vine el si vorbitul. Cand m-a strigat Stefan prima data "mama" mi-au dat lacrimile de bucurie si o vreme salta inima in mine de cate ori il auzeam strigandu-ma (el a vorbit mai tarziu) insa bucuria trece repede caci apoi vine vorbitul in avalansa, vine momentul in care zici: "da' nu poti sa taci si tu o clipa?" sau "daca ma mai strigi o data, nu stiu ce-ti fac". Si asta nu pentru ca esti obosita ci pur si simplu pentru ca e in faza in care vorbeste incontinuu de nu-ti mai auzi gandurile, de nu poti vorbi la telefon sau cu sotul si ajungi sa-ti doresti ca pentru 5 minute sa taca, sa te lase in pace. Asa ca savureaza linistea ca si cand vor incepe amandoi sa vorbeasca...

Va urez week-end placut tuturor! ma duc la treaba ca m-am lafait deja prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am venit si eu de la servici in fuga mare am ajuns pe la 15 si l-am culcat repede pe Deiu care nu prea voia ca bona ii cumparase un puzzle muzical si tot vroia sa mi-l arate.
Chiar vroiam sa va intreb cum sa procedez in cazul urmator Bona noastra e o femeie tare faina ii plac mult copii si implicit si de Deiu si sapt ii cumpara cate ceva ce a vazut ea ca ii place carti (apropo i-a luat una tare faina din aia cu ferestre ii place tare e de succes stiu ca intreba cineva de cadouri), puzlle, mingi etc.Nu stiu cum sa procedez cu chestia asta ca mi separe ca ea chletuie destui bani ca sa ii ia lui diverse.Un sfat?(I-am luat si eu in fiecare vineri cate o mica atentie azi nu am apucat dar tot nu mi se pare ok sa ii tot ia cate ceva).
Lumi ma bucur ca sunteti ok.Cu vb lasa ca incep ei incet incet nici noi nu suntem super avansati.Tot asteptam sa isi dea drumu de tot.Poate vad de un logoped dar cred ca e prea mic pt asta.
Lala deci am ras cu lacrimi mi-ai facut ziua ca eram obosita rupta dra mi-am revenit.Bietu taximetrist!!!Merci de sfat sa stii ca asa o sa fac.
Claudinna merci.M-am apucat sa fac Informatica.De mult imi doresc asta.Eu am doar un master in domeniu informaticii dar vroiam neaparat sa fac si facultatea imi place tare...Si mi-ar mai place tare sa fac Psiho dar probabil asta intr-o alta viata se va intampla
Feli spor la treburi.Si pupam Falkonele nazdravan.
Claudia sanatate multa Luciei.
Pio bafta cu operatiunea.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, pai ii spui f frumos ca tie nu iti place si ii explici si de ce. asta ca sa n-o ia personal. poate face asta ca sa ii atraga dragostea lui Deiu (sau de la asta sa fi plecat). dar daca nu mai e nevoie, caci inteleg ca s-a acomodat, o poti ruga sa inceteze sau sa rareasca surprizele...
mie mi se pare un gest dragut, daca nu e exagerat.

am fugit, azi plec mai devreme si abia astept sa ajung la hunisori!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput