Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Amaia; Crina La multi ani cu sanatate va doresc fetite dulci, sa fiti norocoase si sa va bucurati familiile!

cu K2 in 37s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angelyna imi ploua in gura Arunca si aici o felie mare de tort
Si noi papam "coco" in fiecare zi. Preferata este "after eight" si tot preferata este si cea de la kinder , batoanele subtirele. Dar aici mai sunt unele cu cioco si menta, niste biscuti 'balerina' super misto, la astia macar mai papa si biscuite, nu doar cioco

Monyca woow, chiar ca au trecut repede 6 luni Tin pumnii sa mearga usor cu diversificarea puiului Ce frumos spus : "soarele si luna"
Eu stiam ca se considera constipatie atunci cand trec mai mult de 5-6 zile fara scaun. Eu tin cont de consistenta si nu musai de pauza prea dintre scaune.
David a avut o perioada de vreo 6 luni in care facea la 4-5 zile kk si atunci cand facea il vedeam , era imediat dupa masa de pranz. Ii lua 1 minut sa faca, nu se chinuia deloc si facea normal (ca si consistenta vreau sa zic)
Ce vreau de fapt sa spun , este ca eu nu as intervenii cu ceva pana la 5 zile fara scaun decat daca atunci cand ar face ar face scaun tare si as vedea ca se chinuie.

Feli cupchii mei au mancat mereu iaurturile direct din frigi. Nu le-am incalzit sau lasat la incalzit niciodata.
Si David mananca singur, cere lingura si nu mai vrea sa ii dam noi. Asa ca daca nu vrea sa pape, aleluia, nu ai cum sa il convingi....

kllemi sa stii ca deja nu mai suntem asa frigurosi, dupa ce 4 zile la rand am iesit afara pe un vant ingrozitor, acum 10 grade mi se par parfum, asa ca daca nu bate vantul nici caciulita nu i-o mai pun. Am observat ca daca ii este frig (mai ales daca bate vantul) o cere singur, asa ca il las pe el sa decida. Oricum daca ii e cald o scoate instant...

In dupa amiaza asta ne-am dus prin centru sa ne plimbam si am vazut tineri la terasa la o cafeluta. Ce mi-a placut e ca astia ofera clientilor paturi ca sa stea afara , sunt lesinati sa stea afara Super misto ideea cu paturile
Iar fii-miu se holbeaza si le face ochi dulci gagicilor pe aici ( Maya nu te supara ) Ramane fermacat cu ochii la ele, le face cu mana, si le ofera din punga lui cu ce mananca

Aaaa si cere bani, sa aiba el mereu banuti in buzunarul blugilor

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babytza cum mai paturi???Dau si plapume???

cu K2 in 37s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Niko

Babytza trimitem la fiecare cate o felie

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

testing...testing...

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata mamici dragi

cafelutza e gata!!!! . II mai trebuie cuiva , ca stiu ca Lumi s-a lasat..

La Multi Ani, MARIO si RADUCU!!!

Sa avem o zi minunata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

buna dimineata!

vine imediat noul capitol.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

CAPITOL NOU

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008