Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)
Raspunsuri - Pagina 13
kllemi spune:
angy noi ne culcam seara ma refer pe la 00.15,sa zic ca ar fi ultima strigare
...ziua se trezeste pe la 09.30-10-11 chiar...asta, nu stiu de ce depinde, dupa care se mai culca la 15.30-16 maxim, deci indiferent la ce ora se trezeste tot la 16 se culca
...ma cam termina programul asta...dar ce as putea sa fac??...am momente cand o trezesc chiar si dupa o ora jum. ca mie frica sa o las prea mult sa doarma la prinz...ca dupa aia noapteaaaaa.....

In caz ca ud ceva despre un job de ospatar sau bucatar, te anunt...dar pe net nu gasesti mai usor??
claudinna spune:
Anduta
Maria
Efe
sa fiti fericiti si sanatosi toata viata voastra!!!!
wow, abe, ce putin mai ai si tu pana la marea intalnire! mai spune-ne ce mai faceti!!
claudinna spune:
despre somnul de pranz, m-am mai consolat citindu-va si gata, nu mai insist sa doarma!!
de ceva vreme ii dau sirop de catina, dimineata si are o energie nebuna,nu i se mai face somn...daca-l culc totusi la pranz...adica pranzul pranzului, cand vin eu de la munca, seara ne apuca ora 24
sotul nu i-a mai dat cateva zile siropul si ne-am dat seama ca daca-l mai si culc, seara nu maipoate adormi
aseara pe la 22, cand am terminat cu baie si laptic, a adormit in 2 minute, fara foieli, fara sa-mi debiteze juamte de ora, fara sa mai cante...
cu vorbitul, vorbeste, dar nici el nu spune toate cuvintele corect. prefera sa spuna la unele doar inceputul, la altele doar sfarsitul, pe R nu-l zice in toate cuvintele, insa inteleg ce spune
ma distreaza tare felul in care un copil mic intelege lucrurile, asta e perioada pe care am asteptat-o, sa-l aud ce debiteaza
ii spuneam povestea "punguta cu doi bani", care este una dintre preferate
si e interactiva toata treaba. ajungem la faza cu baba care arunca coocsul in: cuptor...si atunci cocosul: stinge focul, de la buton

el asa a vazut ca stingem noi focul la aragaz
kllemi, trebuie sa fii foarte multumita de felul in care spune poezia. mie mi se pare extraordinar! se va perfectiona in timp
mamidestefan, daca ai dubii in ceea ce priveste pronuntia lui Stefan, du-lla un logoped. nu stiu daca este sau nu o problema, insa stiu ca daca e descoperita din timp, o problema de vorbire are mai multe sanse sa se rezolve
ma bucur ca ti-a placut site-ul
sigur exista si prin magazine tot felul de jocuri cu cartonase
claudinna spune:
am trimis acum pe mailul comun un link cu planse pe care le puteti scoate la imprimanta
sunt imagini educative, care pot fi si colorate, imagini cu invatarea numerelor, imagini din povesti, foarte bune pentru serile de iarna care urmeaza![]()
_irina_ spune:
Buna dimineata!!!
Am adus cate o
fierbinte!
Cu somnicul de cand am inceput cu cresa avem un program, sa nu-l deochi. Culcarea la 21:30, maxim 22:00, trezirea la 7:30, maxim 8:00 in zilele fara cresa, cu toate astea inca mai are zile in care nu doare dupa-amiaza. Nu o chinui, daca nu vrea sa doarma o las in pace si o culc mai devreme seara si gata.
nikolici spune:
La multi ani Anda !!!La multi ani Maria!!! Sanatate si fericire va doresc din suflet, mamici sa va traiasca fetitele dulci foc, sa va bucurati de ele!
cu K2 in 37s si mamica de K1
Paula-Laura spune:
Anda,
Maria
si celorlalti bobocei pe care i-am ratat!
Multumim frumos de urarile de la multi ani, nu imi vine sa vred ca au trecut 2 ani!
Claudinna, multumesc frumos de link, e exact ceea ce cautam! Lui Mihne ii place la nebunie sa deseneze si cautam ceva de genul asta!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
alexa si mami spune:
neata! Clau multu de cafeluta.
Iris
Mihnea, scz pt intarziere sa fiti sanatosi si norocosi!
Anda
Maria
Efe, astazi e ziua fetelor. sa fiti sanatoase si norocoase!
Niko vreun semn? 10.10.10!!!
hai ca mai ai o sansa pe 20.10.2010:)))