Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 20
ami_84 spune:
Miria - l-am admirat si pe Casi in saculetii lui de dormit.. si ce pernuta in forma de inimioara (?) are!
Irene - sunt de acord cu ce ai scris despre aceste trenduri referitoare la cresterea bebeilor. Fiecare mama incearca si adopta ce e mai bine pentru copilul ei. Aici pe forum ne impartasim dn experienta, dar nu inseamna ca toate trebuie sa facem la fel. Fiecare mama stie ce e mai bine pt puiul ei. Si pentru mine sunt binevenite exemplul tau cu Diana, sa stiu sa fiu mai precauta daca situatia imi impune..
Anca - nu spuneai ca ii ies dintii de sus lui Codrin? Poate de asta se trezeste saracul tipan. Trebuie sa ii intelegem ca sufera si ei micutii!
Irina (8 martie 2010)
"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)
Ioanact spune:
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: David Nicholas, Maya Rebecca si Andrei Eduard!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
CoriMami spune:
Neata
Fetelor haideti sa ne incalzim la o cafea si un ceai de cirese amare cu miere, ca nu se mai poate! Ce e cu frigul asta?? Si cand dau drumul la caldura in Buc?
Eu stau cu AC dat pe cald + 1 calorifer electric, pt ca dimineata aveam 19 grd in sufragerie si 20 la Eliza dezvelita.
Alina, mi-a palcut f mult gecutza cu fular! ce site e ala si cum se poate comanda de acolo? merge sa iei doar o piesa?
Sanzi, pupici!
Sa aveti o zi frumoasa si un pic mai calda!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
dayanara spune:
denisa la multe luni si anisori pt maya! sa creasca mare, sa fie sanatoasa si fericita , in continuare
gaby ma gandeam la voi...
ami fata ce vroiai sa.mi arati :))
ia uite ce-am gasit
http://www.thewatergeeks.com/Adiri-Nurser-Medium-Flow-p-72.html
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ami_84 spune:
Miria - am citit mai jos ca e pernuta occipitala.. am sa caut pe google despre ea sa ma info. Sanatate tuturor si sa nu i-a si Casi.
Gaby - sanatate multa lui Joy!!
Jeni - interesant articolul... pt vremurile de atunci.
Irina (8 martie 2010)
"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)
honeybaby spune:
jeny - mi se urca sangele la cap daca mai citesc chestii de genul
As merge desi nici nu vAD BINE DE DURERE DE cap. Ma duc sa ma bag in pat langa bebeluna, poate ma ajuta.
Nu stiu daca o sa fim gata in 2 ore, abea atunci se trezeste si mai dureaza cam o ora pana , pana, ne imbracam etc.
Daca nu suntem gata plecati fara noi
Gaby sanatate multa bucuriei mici
Anca, Oana, Stanucel, Jeni, Ami, Alina Roxana multumim de urari.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
ami_84 spune:
Fetelor citit si voi articolul pus de Jeni... eu m-am prapadit de ras!!
"Odata ce si-a pus camasa si a stins toate luminile din camera, mireasa trebuie sa se intinda tacuta in pat si sa astepte sosirea mirelui. Cand acesta intra in odaie, bajbaind prin intuneric, femeia nu trebuie sa scoata niciun sunet pentru a-l ghida in directia ei, deoarece ar putea fi considerat un semn de incurajare. Trebuie sa il lase sa se chinuie si sa spere ca se va impiedica si se va rani usor, bun pretext pentru a-i refuza accesul la favorurile ei sexuale. In momentul in care sotul ajunge langa ea, mireasa trebuie sa stea perfect nemiscata. Miscarea corpului ar putea fi interpretata ca excitatie sexuala de catre sotul optimist. Daca incearca sa o sarute pe buze, sotia trebuie sa intoarca usor capul, astfel incat sarutul sa fie pe obraz. Daca incearca sa ii sarute palmele, va trebui sa stranga pumnii. Daca incearca sa ii ridice camasa si sa o sarute in orice alt loc, ea trebuie sa isi traga rapid camasa la loc, sa sara din pat si sa pretinda ca trebuie sa mearga urgent la toaleta. Aceste actiuni ii vor tempera dorinta de a o saruta in locuri interzise."
Irina (8 martie 2010)
carmickey spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CoriMami Neata Fetelor haideti sa ne incalzim la o cafea si un ceai de cirese amare cu miere, ca nu se mai poate! Ce e cu frigul asta?? Si cand dau drumul la caldura in Buc? Eu stau cu AC dat pe cald + 1 calorifer electric, pt ca dimineata aveam 19 grd in sufragerie si 20 la Eliza dezvelita. Alina, mi-a palcut f mult gecutza cu fular! ce site e ala si cum se poate comanda de acolo? merge sa iei doar o piesa? Sanzi, pupici! Sa aveti o zi frumoasa si un pic mai calda! Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina |
sotul meu lucreaza la RADET si zice ca ar da drumul azi de la ora 19.00
ma duc sa mai fac o cafea fierbinte...folosim si noi caloriferul electric....brrr fierbinte si ceai..
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
castelanaC spune:
gata radiografia, astept sa o "citeasca dr"
fetele mele de cand papa baiatul meu are o trezire noua noaptea, deci intru si eu in clubul vostru, de la 3 luni nu se mai trezea noaptea, nu mai stiu ce sa fac, oare ii lipseste laptele?
Il culc pe la 10 ca de obicei cu acelasi program de seara" jucat, gimnastica, baie, supt. Am mai pus si pe seama numeroaselor schimbari produse in programul si orarul nostru, locatii, etc dar era oricum obisnuit cu asta, sau poate creste si...
dar ca un facut de cand papa piureul de legume (succes total) are o trezire cam la o ora de cand il pun in pat.
Il iau in brate si adoarme inapoi relativ repede, nu vrea sa suga, am probat si asta, s-ar juca mai mult.
Sper sa nu fie o obisnuinta chestia asta...
A si meniul nostru a fost asta:
1-4 oct piure din 1/2 morcov, un cartof mic si un cartof dulce
4-5 oct piure din: un morcov, pastarnac, cartof mic, cartof dulce
piureul il fac asa: fierb la abur, fac piure din legumeletrecut prin sita deasa de plastic si un pic din apa ramasa de la fiert, impart in 3 doze ( una se papa imediat, celelalte le pun in pungile de plastic de stocare a laptelui de mama, ca mi-am luat frate crezand ca voi fi ca joiana la conge) celelalte 2 doze le utilizez zilele urmatoare.
cand se termina fac un alt pire cu o leguma noua introdusa, etc.
asta a fost pana acum.
gata iar ma cheama, am inima cat un purice!
castelana mami fericita
miria_cristina spune:
IOANA - Eu i-as lua ceva mai mare decat 9-12 luni pentru ca nu i-l dai pe piele si copilul este deja imbracat poate chiar grosut, deci s-ar putea s-o stranga.