Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Eu sunt tot cu cautatul gecii Justinei.
Si-am gasit costumasul acesta.
Ce ziceti e mare? Scrie 9-12 luni, dar nici prea fix nu vreau sa fie.
Vreau sa dau comanda acum.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
carmickey spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Buna, fetele! Eu sunt tot cu cautatul gecii Justinei. Si-am gasit costumasul acesta. Ce ziceti e mare? Scrie 9-12 luni, dar nici prea fix nu vreau sa fie. Vreau sa dau comanda acum. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
nu este prea mare,oricum vei pune un costumas,pantalonasi pe dedesubt...imi place
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
jeni_h spune:
'neata
Maya, LA MULTE LUNITE , sa cresti mare si sanatoasa
pentru toti sarbatoritii
Gaby sanatate maxima tie si micutei Joy
Miria, frumusel tare Casi
Stanucel, sa poarte micuta printesa sanatoasa lucrusoarele
nu mai stiu, vroiam sa mai scriu dar am uitat
merg sa , ,
azi vreau sa-mi scot printesa din casa. Dupa ce termin de trebaluit prin casa (cam 2 ore cu totu', sper) gata, ies ca nu mai suport sa stau in casa. Parca as fi arestata la domiciliu.
Denisa, te bagi? IKEA!!! m-am setat si nu merge butonul de reset, s-a blocat . Daca mergi, te iau eu ca esti in drumul meu
gata, fug la "munca de jos"
pupici la toata lumea si o zi faina sa aveti
Ioanact spune:
stanucel merci!
Imi raspunsese cineva si la asta, dar daca am gasit cu pantaloni, o anulez.
jeni_h spune:
http://www.agenda.ro/news/news/1710/sfaturi-pentru-tanara-mireasa-la-1894.html
bine ca nu-am nascut atunci
ami_84 spune:
Mi-am amintit ca intreba cred 2anke ce punem in fructe sa fie mai satioase. Eu pun branzica calcica sau cereale. Nu am pus niciodata ulei, cum ai intrebat tu. Nici la fete nu am vazut sa scrie...
Ramy - felicitari pentru scaunelul de masina. L-a testat Briana? Ce a spus?
Oana - votat si azi.. tot oua am primit ca si ieri. sa treaca durerea de cap.
Ileana - am admirat pozele in care papa Kira... Are niste ochi superbi!
Roxana - fain cum iese Silvana din bumbo!! Tre sa ai grija daca o pui undeva mai sus sa nu cada de acum...
Am citit ca mai multe dintre voi va plangeti ca nu vor sa doarma bebeii. Intra si Irina aici. Ieri a dormit doar o ora la amiaza s alaltaieri doua jumatati de ora. Atat. Nu vrea mai mult chiar daca e vizibil somnoroasa.
Denisa - sa-i fie de bine prima masa oficiala a Mayei. Si la multi ani pentru azi!!
Irina (8 martie 2010)
"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)
Ioanact spune:
Am recuperat si eu ce s-a scris.
miria_cristin am vazut poze cu Casi, frumos foc.
oana astazi ai primit m multe, in urma votului: 9 kilograme carne, 10 bucati paine, 28 bucati ou, 7 litri vin.
Sper ca ti-a trecut durerea de cap.
Denisa felicitari pt prima masa a Mayei.
jeni_h citesc imediat articolul.
Spor la tb. Tb sa intind si eu hainutele.
Gaby sanatate lui Joy..off, si Ioana a vut pe la 8 luni. A varsat de cateva ori si febra vreo 2 nopti, ajunsesem cu la urgenta noaptea..n-aveam masina , a tb apelam la un prieten..off, nasol a fost.
Dar, de-atunci n-a m avtu nimic.
asteropipan spune:
neata, fetelor!!!
va invit la un capuccino si un bol de mar ras cu biscuiti, zahar si scortisoara asa cum papam la mamicilor noastre cand eram mici
eu sunt putin chiauna, dar nu din cauza copilului, ba chiar mi-a dormit f bine mititica, ci din cauza sotului...
nu pot dormi , mai , fetelor, fara el in pat
m-am obisnuit sa fiu inghesuita
off, abia astept sa ii treaca raceala asta si sa se faca bine sa ma ajute si cu pitica, ca nici la buda nu ma pot duce decat cu ea de gat.
GABY insanatosire grabnica micutei Joy
MIRIA si pt voi la fel, sper sa nu ia si CASI.apropo vz pozele....mai, ce frumusete de baiat ascunzi tu acolo
vz si pozele cu Silvana nazdravana si cu Maya cea eleganta-bravoo Deni imi place tare mult cum o imbraci, stie sa le poarte si fotomodela de fiita
off, fug ca plange mandrulina....
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
castelanaC spune:
Buna fetele, intru-un fuga de la dr, in timp ce astept sa intru la stomatolog, uf Doamne iar probleme cu dintii.
Oana si eu chiar daca nu zic sa stii ca te votez zilnic.
Sper sa castigi din toata inima!
Dragelor stiam ca va parea ciudat mesajul meu, cand povesteam de afirmatia sotului meu. Rupta din context este asa un pic soc, si eu am ramas la inceput surprinsa si de aceea l-am intrebat dupa crezand ca poate a mai bagat soacra mea ceva de la ea ( nu e genul...dar...)
Explicatia lui a fost pe scurt: fiul sau, copiii sai in general au locul lor in inima si in viata sa de parinte. Relatia lor va fi tata si fiu toata viata cu tot ce implica asta toata viata. Cu sotia insa e diferit, trebuie construit mereu si avut grija. ea e cea care poate sa dea si viata si asta pentru el este suprem.
Cu ea ramane toata viata, cu ea imbatraneste, copii isi iau zborul repede, de aceea el zice ca trebuie sa pastreze relatia cu sotia, daca asta merge bine toate celelalte curg de la sine.
Si pe mine m-a surprins cand a zis ca primul gand ii este la sotie apoi la copil, eu i-am subliniat ca eu gandesc chiar invers... raspunsul lui: tu esti mama, eu nu, barbatii gandesc diferit, dintr-o alta perspectiva, plina de logica si mai putin de sentiment si emotie. Nu poate sa puna pe cineva (eu sau copilul) de fapt pe primul loc: sotia e sotie, copilul e copil, dar primul gand ii zboara tot la sotie.
Ma intereseaza, zice el, in primul rand sa stea mama bine, stiind ca astfel si copilul este in siguranta, pe maini bune, strict vb la cazul de fata.
Rupta din context si fara sa cunosti persoana, imi dau seama afirmatia este controversata, imi este greu acum sa ma explic.
Contextul in care a spus-o a fost si extrem ca exemplu, este felul sau de a se exprima uneori exagerand, inchipuiti-va ce fata a facut soacra-mea!
Tu Lara ma intrebai de raportul lui cu copilul, se implica foarte mult, nu-s genul acaparator sa nu-l las sa se apropie tatal sau, am zis ca nu vreau ajutor in sensul de femeie locala la copil, nu-mi plac aici ce fel sunt educati cei ce au pe cineva tot timpul sa-i serveasca, nici ca ingrijire nu-mi place cum abordeaza problema.
La noi de ex in wk-end el ii da de mancare copilului piureul sau sucul, ma bate la cap de cand avea 4 luni sa incepem diversificarea sa poata sa participe si el.
Se joaca impreuna cand vine acasa. Cel mic are cu tatal sau o reactie ce nu o are cu nimeni altcineva: cand il vede seara rade si se zbate in bratele meu, ma musca, se bucura atata de tare!
Nu se baga la schimbat, la baie (nu e de acord 100% cu baia zilnica).
Nu le respinge dar n-a fost nici cazul eu fiind mereu cu cel mic.
Lara si nu trebuie sa-ti ceri scuze, ma faci sa ... nu ma supar, n-am de ce.
Fetele nici nu ma ofenseaza ca nu sunteti de acord intotdeauna, chiar un punct de vedere diferit de al meu ma face uneori sa vad dintr-o alta perspectiva.
Nici daca cineva imi zice ca gresesc ( am vazut ca uneori se irita lumea) nu ma deranjeaza, este posibil ca dpdv-ul sau sa aiba dreptate, sa nu ma fi explicat bine, sa fi gresit si gata.
gata intru va pup
trimit si mai intru ca stau cica 2-3 ore, intru-ies si in pauze ma delectez cu voi!
castelana mami fericita