FIV Dr. ALBU DRAGOS 12
Raspunsuri - Pagina 19
elenus26 spune:
Buna dimineata a fost demult...
Ce fac fetele? Cand aflam primul beta mare? Care sparge gheata?
Mirela cu mai e burtica? Tot tare? Te pup si sa-ti fie bine!
Eu zilele astea incep AC-urile... mai am putin :)
Lumi, Ama, Maria, Lylysor, Ari, honeys
lumimar spune:
Elenush,Ama sparge gheata si ca atare haideti toate fetele sa scoatem majoretele la incalzire sa-i facem galerie si sa o asteptam cu vestea cea mare
Pt Ama
Pupam fata
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
lumimar spune:
Opsss,fetelor ce liniste este pe aici,nu mai zice nici una nimic?
Toate sunteti acaparate de problemele de la serviciu si m-ati lasat singurica pe aici?
Mama MIRELA,tu ce mai zici,ce fac motaneii,cresc,cresc?
Pupici
maria81 spune:
ama ce mai faci?
cand vii cu beta mareeeeeeeeeeeee
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
Monas spune:
aristica, chiar ca acum am citit ce suparare are lyly...
lyly, eu eram in toiul injecatrilor pentru FIV cand s-a indurat sotul sa-si faca spermocultura si i-a iesit e-coli (noi am facut FIV cu D-na Predoi). eram cam terminata ce-i drept, pt ca am crezut ca interupem tot, insa nu a fost asa. I-a dat tratament inensiv cu 2 antibiotice , vreo 10 zile, ca l-a terminat chiar in preziua punctiei mele. cand sa mai ai timp sa mai faci alta spermocultura? nu a mai avut timp...si am reusit sa avem cativa embrionasi..vreo 9 - 5 ii avem la frigider si 4 i-am luat acasa din care am ramas cu doi nebunatici care-mi fac zile fripte :) intram in saptamana a 15 si eu ma lupt cu greturile si vomele. asa ca nu-ti pierde nicoo speranta, sa faca un tratament mai intesiv inainte de punctie . abia astept sa ne spui ce faceti inc ontinuare.
13+
lumimar spune:
Monas,ce repede a trecut timpul si maine poimaine vii si ne spui ca esti tare obosita ca prichindeii sunt nazdravani...
Pupici
Monas spune:
lumimar..da..inca nu-mi dau seama f bine, pt ca tot astept sa-mi treaca raul. oricum intru aici si citesc mereu, si vreu sa vad rezukltate mari la bhcg. multumesc mult.
13+
lyly_mar spune:
Fetele,multumesc pentru incurajari
Monas,sotul a facut 42 de zile de antibiotic+ urovaxom(iunie-iulie),la med life a facut analizele pe 6 sept si 16 sept(asa i-a zis urologul),care au aratat ca i-a disparut infectia cu ecoli(a mai aparut o heliobacter nu stiu cum si leucocitele marite,dar dr albu a zis ca nu e problema pt FIV).Azi a facut din nou analizele si rezultatul iese vineri....asa ca vineri il trimit la dr albu sa il intrebe ce facem mai departe....ca acum al meu zice ca nu facem FIV pana nu ii dispare,mai ales ca urologul(stegarescu) de la medlife i-a zis ca tb sa faca iar antibiotic si pe urma fiv...........
Incerc sa am rabdare pana vineri(si nu prea am) si sa nu imi vina CM(sunt ca pe limita)...si sa vad ce facem
Mai ti minte ce antibiotice a luat?
Monas ,va citesc si dincolo....ma bucur pt minunile tale din burtica...sa fiti voi sanatosi ...hai ca trece,tb sa treca raul...
Citat: |
citat din mesajul lui Monas aristica, chiar ca acum am citit ce suparare are lyly... lyly, eu eram in toiul injecatrilor pentru FIV cand s-a indurat sotul sa-si faca spermocultura si i-a iesit e-coli (noi am facut FIV cu D-na Predoi). eram cam terminata ce-i drept, pt ca am crezut ca interupem tot, insa nu a fost asa. I-a dat tratament inensiv cu 2 antibiotice , vreo 10 zile, ca l-a terminat chiar in preziua punctiei mele. cand sa mai ai timp sa mai faci alta spermocultura? nu a mai avut timp...si am reusit sa avem cativa embrionasi..vreo 9 - 5 ii avem la frigider si 4 i-am luat acasa din care am ramas cu doi nebunatici care-mi fac zile fripte :) intram in saptamana a 15 si eu ma lupt cu greturile si vomele. asa ca nu-ti pierde nicoo speranta, sa faca un tratament mai intesiv inainte de punctie . abia astept sa ne spui ce faceti inc ontinuare. 13+ |
lumimar spune:
Lyly vezi ca doctorasul grizonat este plecat cam doua saptamani,am auzit,insa verifica nu stiu cu certitudine
Pupacei