FIV Dr. ALBU DRAGOS 12

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amacuba spune:

honeys crede ma ca-mi doresc din suflet sa vad 2-3 cifre si voi toate dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Asa va fi, garantez eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Lumi,sa iti traiasca sefii! si tu pe langa ei...e bine ca poti sa stai cat vrei...sa stii ca poti sa iei No-spa pt dureri,nu sta cu durerea,maxim4/zi ..si mai poti lua supozitoare uscosin
Maria,nu te mai stresa pt toate dudele de la servici,ca nu iti face nimeni statuie...incearca sa stai cat mai relaxata...tb sa fie speri ca totul o sa fie bine
Ama, Doamne ajuta!
Honey,bafta multa
mirela

Ari, sa fi toata viata asa optimista si plina de energie si sa te bucuri de toti cei care te iubesc!Sper ca ei stiu ce comoara de fata au alaturi
Io....nu mai zic nimic...pt ca la meu sot azi mi-a facut o surpriza...i-am zis ca ma duc sa imi tratmentul pt stimulare si imi zice sa nu ma duc inca...sa mai stau ...ca el ,in lipsa de ocupatie,dupa ce si-a facut analizele la medlife si care aratau ca i-a disparut ecoli,s-a dus la sp panduri si le-a repetat si azi i-a iesit rezultatul:infectie cu ecoli....asa ca m-au apucat toate cele .....maine se duce la sanador sa le repete (rezultatul in 3 zile)....nici nu mai stiu ce sa fac!!!????sa ii zic dr albu,sa astept rezultatul de sanador si sa vad ce si cum...pt ca teoretic tb sa ia iar antibiotic 1 luna,pauza 3 sapt, repetat analizele....si probabil la anu' sa fac FIV.....dc ma mai tin balamalele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

lyly_mar imi pare rau nici nu stiu ce sa zic
eu zic sa astepti sa repete si sa vezi daca mai iese sau nu

ama ce sa zic la serv........colegi draguti
acum mi-am revenit sunt ok, dar cam am dureri pe jos.....sper sa nu fie de rau

va pup pe toate

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

[b]Lyly[\b],pe noi ne-a trimis urologul ultima data la Cantacuzino pt analiza secretiei .Parerea mea este ca ar trebui sa rezolvi problema sotului si apoi sa incepeti tratam pt fiv
Pupici

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Stiu Lumi ca asa tb...dar analizele la ML au iesit bune...si tooooooot aman FIV-ul din cauza infectiei lui cu ecoli....nu mai zic ca ultimi 5-6 ani i-am pierdut degeaba ,nimeni nu l-a cautat pe el, si de fapt problema e la el........dr albu mi-a zis sa iau in calcul si varinta cu donor,dar cu cine sa ma inteleg....si mi-a zis sa il aduc eu, ca ei nu au banca de sperma

sper ca pana vineri sa aiba rezultatul si il trimit la dr albu,sa vad ce zice....dar eu mi-am cam pierdut speranta....

Citat:
citat din mesajul lui lumimar

[b]Lyly[\b],pe noi ne-a trimis urologul ultima data la Cantacuzino pt analiza secretiei .Parerea mea este ca ar trebui sa rezolvi problema sotului si apoi sa incepeti tratam pt fiv
Pupici

Mergi la inceput

Lily,te inteleg perfect,dar cu multa rabdare si intelegere rezolvati problema.Si eu eram dezamagita si imi venea sa renunt ,dar uite ca am ajuns pana aici si sper ca totul sa iasa bine pana la final
Pupacei

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,sa aveti o zi buna fara nervi si stress la serviciu
Pupacei la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amacuba spune:

neatza fetele, va pup pe tote
lyly imi pare rau sa aud lucrurile astea, dar pana la urma ai sa vezi ca va fi bine.
maria stai linistita, ia niste no spa
lumi ,honeys

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lyly sper sa citeasca Monas - hai tu, 3 inimioare, ca te pup si aici, ca dincolo n-avem mutre d-astea care pupa - Monas are gemeni dupa ce a facut un tratament mai strong pentru sot, vreo 10 zile, daca nu ma insel. Nu-ti pierde speranta!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput