Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (408)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Ceamica, ma delectez cu testul!

Idem! Si toata populatia feminina de la birou si inca vreo cateva prietene!

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Abia acum l-am dat gata!Ha,m-as imbraca si eu in 80% din ce am vazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Teo, ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune vis-a-vis de gradinita si educatoare.

Vazut poze frumoase cu fetite dulci si cochete, precum si un sarbatorit frumos si al lui fratior care a crescut f.mult . Avem niste copii minunati, iar fratiorii/surioarele le calca pe urme cu hotarare ! Ma tot minunez cat au crescut Sofia si David de Mada28, parca mai ieri erau bebelusi mici-mici...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Aseara Maria se juca singura si o aud deodata :

- What's your name ?

si raspunde tot ea :

- My name is Somnorosu', my name is Doc, my name is Morocanosu' si my name is Sfiosu'

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Piciulika, multa, multa sanatate ! Tot zic ca iti trimit sms macar, dar nici ala nu apuc
Sper sa se mai aseze si pe la voi lucrurile si sa fii din nou asa cum te stiam noi, tonica si plina de energie.
tare familia ursulita

Mergi la inceput

Ramonaiani, eu nu am putut vedea poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ma duc sa imi salt copiii de la FTK si sa facem ceva shopping de iarna. Nu avem nici cizme de cauciuc, de altfel nici un fel de cizme, nici caciuli si nici nimic. Iar la Andrei fara probat nu merge nene nimica.

Va doresc seara frumoasa.

PS Daca ma ajutati cu voturi pentru nepotelul meu va pupic tare. De fapt va pupic oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, spor la sopingareala...singura cu doi copii la cumparaturi...daca da, ai mare curaj sau ai doi copii ffff cuminti.....la noi este dezastru cu Cristi, daca sta in cosul de cumparaturi e ok, daca este pe jos, risc sa-l pierd, se ascunde....sunt patita, nici nu vreau sa va povestesc cum l-am pierdut acum 2 saptamani..adevarat cosmar a fost, nu doresc la nimeni

Luy, ce face micuta Irina?
... despre Me am inteles, vezi ce frumos vorbeste in engleza, sigur nu banuiai, un pentru ea.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Am prins un moment sa scriu..puiuta doarme. Ce bine e acasa!
A trecut ce a fost mai greu, ziua de azi. Cred ca am imbatranit 5 ani in ora aceea cat am asteptat sa iasa din sala.

La 7.30 am fost in clinica, iar intepat pt testele de coagulare, dar Sara curajoasa nu a plans deloc. Ne-am imprietenit cu cei doi colegi de salon si timpul a trecut usor pana la 9,36 cand a plecat de manuta cu asistenta, iar eu am ramas singura cu temerile mele. O jumatate de ora a durat interventia, o ora cu totul, trezirea, oxigenul, a fost anestezie generala. Dar mie mi s-a parut o vesnicie.

La 10,22 au adus-o scurgandu-se pe scaunul acela cu rotile. Nu era trezita bine si gemea doar. La gurita avea vagi urme de sange uscat. Abia mi-am stapanit lacrimile. Asa senzatie de neputinta nu am trait niciodata.

Dar profesionisti toti de la medic la asistente.Si curatenie acolo.Si lucrurile bine organizate.
A vomat de 3 ori, chiar si sange din ala negru, cica e normal. A dormitat si la 14,20 plecam deja acasa dupa ce a vazut-o din nou doctorul si am primit ultimele indicatii.

Totul a decurs bine, gatul doare, normal, o banana si cateva linguri cu branza si smanatana a mancat toata ziua, plus ceai. A dormit mult, si spre seara a fost chiar vesela. Acum e Ariel, ca vocea ne e cam schimbata, dar ne revenim frumos.Una peste alta, totul a decurs bine, fara hemoragii sau alte efecte nedorite, iar Sara m-a uimit cu curajul ei.

Facem pauza de colectivitate inca o saptmana si speram cu ajutorul bunului Dumnezeu sa vina zile bune fara boli.

Cate o si un pt voi, prieten dragi care ne-ati purtat in gand.

La mUlti ani si pt Papanash, sa fii fericita, draga noas

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata!

Gabriela, ma bucur ca totul a decurs foarte bine!
Dar mi se strangea inima la povestea ta.

Roxana, sper ca ati reusit sa achizitionat cate ceva, sa-mi zici si mie daca ati gasit caciulite, ca tocmai "amanuntul" asta nu-l suport, nu gasesc ceva care sa ma incante cu adevarat sau care sa se potriveasca cu tinuta, sau cu geaca macar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

'Neata si o calda pentru doritoare.

Gabriela ma bucur ca totul a decurs bine, refacere rapida si un pentru curajoasa Sara si mamica ei.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput