Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (408)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza!

Gabriela refacere rapida Sarei. fetita curajoasa!

Teo si noi avem astazi poze, e mai mult pentru colectia noastra personala, si cateva pentru tabloul de grupa. Ma bucur ca ai reusit sa ajungi la un consens cu educatoarea.

Am fost si noi ieri sa cautam ghetute, a fost mai greu pentru ca era obosita dupa gradi si nu vroia sa stea deloc la probat. Pana la urma a tinut-o tati in brate mai mult cu forta si in urlete am probat. Bine ca am gasit ceva sa ne placa, la toti trei.

Luy bv pt Maria! super. Azi incepe si Adelina engleza la gradi.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Greyeras faine pozele de la petrecere,ce mare a crescut Adelinafrumoasele

si de la noi.

Mergi la inceput

Saptamana asta avem "Gradinita"

Gradinita de copii
Plina e de jucarii
Papusele, ursuleti
Catelusi si tot ce vreti!

Dimineata-n zori de zi
Vezi multime de copii
Ce vin veseli, fericiti
Pentru joaca pregatiti!

Parca a mai fost scrisa aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna dimineata!

Gabi mi s-a strans sufletul cand am citit ce-ai scris!Offff,sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si Sara sa nu mai raceasca deloc!Pupam tare clujencele!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Uitasem sa-i raspund ieri Erinei cu privire la decolorarea vopselei:da,din pacate si la mine s-a dus destul de repede nuanta aia(pe care si eu am iubit-o tare)!Asa este,dupa multe decolorari pigmentul se duce destul de usor si se revine invariabil la blond!Eu o sa o iau usor-usor spre culori apropiate nuantei mele naturale sa nu mai fie vizibile radacinile crescute.Fire albe inca nu am!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Greyeras,da,am dat-o la pace cu educatoarea .Fac parte din comitetul de parinti si azi la 16:30 avem sedinta cu madam directoarea.Abia astept!
Noua ne-au cerut fotografie cu membrii familiei:cica au tema saptamanii ,,familia''!
Da,azi au sedinta foto si la grupa lui Mihnea,mi-a spus educatoarea ceva de ...11 fotografii,2 brelocuri,un poster/calendar.Daca ea a batut campii ,ii bat si eu pe aici!
Noi am inceput engleza de acum 2 saptamani,cu profa aia draguta de la sedinta cu parintii,si de sapt trecuta au inceput si muzica ,cu o profa de la Dinu Lipatti,care vine si cu o pianina,si copiii sunt captivati tare!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Cumatra stii tu de ce!!!!!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Greyeras,da,am dat-o la pace cu educatoarea .Fac parte din comitetul de parinti si azi la 16:30 avem sedinta cu madam directoarea.Abia astept!
Noua ne-au cerut fotografie cu membrii familiei:cica au tema saptamanii ,,familia''!
Da,azi au sedinta foto si la grupa lui Mihnea,mi-a spus educatoarea ceva de ...11 fotografii,2 brelocuri,un poster/calendar.Daca ea a batut campii ,ii bat si eu pe aici!
Noi am inceput engleza de acum 2 saptamani,cu profa aia draguta de la sedinta cu parintii,si de sapt trecuta au inceput si muzica ,cu o profa de la Dinu Lipatti,care vine si cu o pianina,si copiii sunt captivati tare!

Teo si eu fac parte din comitetul de parinti si mi-au zis azi sa merg la sedinta cu directoarea, nu stiu dc ajung ca nu am cu cine sa o las pe mandra. Parca asa e cu fotografiile si la noi, stiu ca am dat 30 ron pt ele.
Da sunt super dragute doamnele de la optionale, cica luni au inceput si ei muzica, dar Adelina a lipsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Teo, ma bucur ca incet incet se rezolva situatia, poate in spatele himerei se ascunde o persoana ok.
Si la noi la scoala tema de saptamana trecuta a fost "familia", la fel poza, rama desenata cu semne grafice, etc.

Copii astia ai nostri sunt tari, nu gluma!!!!Auzi la ei, engleza!!!!

Avem si noi o groaza de poze facute din cresa si gradi, si sunt foarte frumoase. Chiar anul trecut, au facut si Oliviei poze la gradi lui Alex, si au iesit foarte frumusei, cum stau ei unul langa altul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Roxana, spor la sopingareala...singura cu doi copii la cumparaturi...daca da, ai mare curaj sau ai doi copii ffff cuminti.....la noi este dezastru cu Cristi, daca sta in cosul de cumparaturi e ok, daca este pe jos, risc sa-l pierd, se ascunde

... sau cum plateste mami 4 sticle de vin (sparte), pentru ca fiul era curios sa vada ce era in cutia aia de carton asezata pe raft ...

Multam mult de comentarii, m-au mai linistit nitel .
Ma bucur mult ca Sara e bine. Am vorbit ieri cu Piciulika, ne-am plas una pe umarul alteia si ne-am incurajat reciproc . "E doar o faza, o sa treaca" (vorbeam despre nazbatiile si plansul copiilor ).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput