Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (408)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata.

Gabriela, o imbratisare si un pup mare pentru cea mai curajoasa fetita si cea mai puternica mamica. Mi s-a strans inima mie cand am citit, cred ca tie ti a fost tare greu sa o vezi asa. Bine ca a trecut totul, sper sa uite repejor si sa isi revina si mai repejor. Nu mai e mitul de pe vremea noastra ca dupa operatie poti manca inghetata?

Alina, nu prea am gasit caciulite, asta cautam si eu. Dar nici nu am stat mult ca ne-am dus dupa 7 jumatate dupa FTK. Am luat 2 caciulite de la Humanic, nu stralucite, dar oricum nu aveam nimic altceva acasa.

Cecilia, eu merg mereu singura cu ei la cumparaturi si nu am avut probleme. Mai ales daca le iau haine sau lucruri pentru ei, sunt si mai incantati si stau cumintei.

Greyeras, poezia asta am primit o si noi la gradi dar nu se omoara Andrei sa recite ceva.

Cumatra, stai sa ma vad intai cu obiectul la domiciliu. I-am lasat sarcina Mariei sa il ridice azi.

Mergi la inceput

Sa va zic si de shopping, care a fost cam scurt, erau obositi deja copiii si ne a apucat oricum 9 si ceva prin mall. Le-am luat cizme de cauciuc de la Beleloo, haiosele. Si apoi de la Humanic, unde erau cam scumpute, cele de piele de la 2 milioane in sus, de am ajuns la sapa de lemn. Insa niciunul din ei nu mai avea nimic nimic de incaltat nici de toamna si nici de iarna si cam inghetau in adidasii aceia subtirei.

Nu am mai avut timp de caciuli, asa ca am luat unele de la Humanic numai ca sa avem in weekendul acesta cand plecam la Bran. Poate mai bag un ochi azi, ca mai sunt destule de luat, inclusiv lenjerie si altele. Nu stiu cum s-a intamplat de le au ramas toate mici.

Mergi la inceput

Am verificat programa si la noi tot Familia a fost tema saptamanii. Ma surprinde ca nu ne au cerut poze de data asta, anul trecut au facut un fel de desen pe care au lipit familia.

Vad ca au si un cantecel nou, o sa vad diseara daca stie ceva:

Mi-e draga mamica,
Drag si taticul.
Mi-e draga bunica,
Drag si bunicul.

Sora si fratele,
Luna si soarele -
Drags mi-e draga
Familia - īntreaga.

Ca puii īn cuibul
De rāndunea,
Īncap toate, toate
Īn inima mea!

Vad ca la cea mare sunt chestii mai sofisticate, descoperirea de sine cica. Si au invatat o poezie asa frumoasa (Frunzele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La noi cumparaturile(aici vb numai despre imbracaminte) se manifesta prin alergaturi, tipete, deci parca turbeaza cand intra in magazin.
Rox, merci, am sa ma uit si acolo...La zara au numai impletite, cam groase ptr perioada asta.
Momentan purtam gluga!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

La noi cumparaturile(aici vb numai despre imbracaminte) se manifesta prin alergaturi, tipete, deci parca turbeaza cand intra in magazin.
Rox, merci, am sa ma uit si acolo...La zara au numai impletite, cam groase ptr perioada asta.
Momentan purtam gluga!

Aaa, pai si ai mei se mai alearga prin magazin dar mie nu mi se pare asa o tragedie daca nu risca sa se piarda. La Bebeloo aveau chiar o tabla de desenat si au stat nemiscati pe scaune.

Caciulite impletite le-am luat si eu, ca altceva nici gand sa gasesti. Eu i-am trimis descoperiti pana ieri, cand le-am dat niste caciuli mai groase de anul trecut. A lui Andrei o indes cu forta pe cap, a Alexandrei e din cea tricotata largita si a mers.

Mergi la inceput

Ieri am fost multumita la FTK. M-am dus eu sa ii iau, Andrei iesise o singura data in 2 ore, la toaleta. In rest a stat cumintel, cu o singura educatoare, si nu cu favorita lui care consola pe hol o fetita suparata rau. A iesit multumit, cu niste biciclete decupate si cu un cub. Era mai incantat ca sora-sa care se cam plictisise ieri (au fost 9 copii si 2 educatoare si se cam auzea harmalaie de acolo).

Cat am ras cu cu cubul lui Andrei. V-am zis ca el nu pronunta pe "c" la inceput de cuvant, il inlocuieste cu "t". Si ieri seara se tot ciomageau in masina pentru "tub" pe care eu trebuia sa il repar. M-am tot uitat, nu intelegeam unde e domne tubul acela si cum putea sa se strice un tub. Pana la urma am identificat marul discordiei intr un cub facut de hartie si lipit pe parti.

Mergi la inceput

Sunt tare haiosi!!!!!

Noi de saptamana viitoare ne mutam la noul sediu. Dar cel mai tare ma bucura, ca amandoi vor face cu aceeasi fata(psiholog), cu care Alex a fost la summer camp, si care mi-a facut un raport despre el, foarte amanuntit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Am batut si eu magazinele aseara!
De-za-ma-gi-tor!!!
Ciuciuli(caciuli ) canci-de fetita erau cateva frumoase la C&A ,dar de baieti erau doar fesuri!La Zara n-am vz nimic demn de cumparat(ma rog,nu ce aveam eu nevoie)!
La Z nada,la Okaibi nada,la Fox erau ceva-ceva,dar ii luasem lui Mihnea in primavara tot de la ei si nu mai avea rost,la Debenhams nimic,la Humanic am vz si eu cisme de cauciuc dragute(chiar vroiam sa te sun Rox,sa-ti zic),incaltaminte de iarna faina inca nu am zarit!
Am mai cautat ciorapei lungi,la C&A 2 perechi erau 40 Ron,si la Kiabi 2 perechi de o calitate net superioara celor de la C&A,erau 23 Ron !
Mai bananai si in seara asta sa vad ce gasesc!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Teo, merci de pont, uitasem de C&A, mai arunc ochii si pe acolo...
Olivia, nu stiu de unde i-a venit, ca vrea geaca roz, desigur ca m-am gandit, ce vom gasi aia luam, roz-neroz, geaca sa fie. Nu am vazut nimic sa-mi placa, si plecam deja dezamagiti(eu, desigur), si bah, vad in vitrina la nike, geaca roz..., nu va mai povestesc ce fericire a fost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Ie-te ca la magazine de echipament sportiv nu m-am gandit!
La Champions aveau divizie kids,la Lotto!!!!Buna idee!
10x de pont,Alina!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput