Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (408)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Tinem pumnii stransi pentru Sara, sa fie totul bine maine si cat mai usor pentru voi ! ( Si pentru ea, dar si pentru tine, mamico, imi imaginez cat de greu iti este ). Refacere rapida !

Multa sanatate frumosilor de la mare - abia astept sa vad poze, o sa intru si eu acum , sa vedem ce reusesc sa vizionez.

La multi ani, Tudor de melaniatud !
Asteptam sa mai intre mami sa ne faca un update la 3 ani . Sa ai o aniversare frumoasa !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 septembrie 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mie mi se incarca pozele f.greu, asa ca nu am reusit decat pozele din Maldive sa le vizionez ieri. Poate imi trimiti si mie un PM, Rox, sa-mi mai clatesc si eu ochii cand mai am timp si cu celelalte locatii.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 septembrie 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
[pe mama, ca ea a vazut cum luau copii de varsta Oliviei, din sala de asteptare ptr English.
Daca mama e dispusa sa umble cu ei, pe mine nu ma deranjeaza!

Eu zic sa profiti! Bafta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
bine ca a trecut perioada grea! Sper sa nu mai vina niciodata!

Asa sa fie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
Alex al meu a facut engleza la gradi din grupa mijlocie, si nu s-a lipit nimic de el, ca ii adunau pe toti(toate varstele), si asta a fost.L-am lasat, ca mai toti faceau engleza la gradi.Oricum, baza tot s-a pus, nu i-a fost atat de straina engleza.

Copiii sunt diferiti si au inclinatii diverse. Alexandra dupa 5 ani de engleza abia scotea cateva cuvinte; de anul asta am remarcat insa o imbunatatire simtitoare. Se pare ca acumulase ceva dar nu prea avea curaj si antrenament.

Andrei a inceput sa faca la gradi, la noi e o ora pe zi obligatoriu, incepand cu grupa mijlocie. Deja imi spune culorile in engleza (in romana le mai incurca), arata obiecte si zice "this", canta ceva cu how are you, si mai nou s-a imbracat si m-a anuntat ca e ready.

Merita incercat la Olivia, nu se stie, poate o pasioneaza mai mult ca pe fratior.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Am revenit de la dr, toti foarte profesionisti si draguti in clinica. Azi i-au recoltat sange pt analize, am completat fisa, maine de dimineata ne internam pt interventie.

tare si va tinem pumnii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Mie mi se incarca pozele f.greu, asa ca nu am reusit decat pozele din Maldive sa le vizionez ieri. Poate imi trimiti si mie un PM, Rox, sa-mi mai clatesc si eu ochii cand mai am timp si cu celelalte locatii.

Luy, daca ai pastrat link, inca e valabil. Am parolat numai Maldivele, ca prea eram indecenti prin poze. Restul sunt acolo in continuare si nu le voi restrictiona saptamana asta, ca prea am de recuperat lenea mea de juma de an de a pune poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multi ani tudor de mami Melania !
La multi ani Andrei de mami Papanash !

ce mai faceti?

Gabriela , prezent ! Sa-ti fie de bine tunsoarea imi placi ! Sofi are lipici la cameraman , as rontai si eu niste gusite Te pupacim , va pupacim si tinem pumnii sa fie totul ok. Prietena mea care avea vesnic probleme cu amigdalele si facea febra 42 de fiecare data sustine ca dupa operatie n-a mai avut nici o pb. Ea s-a operat la o alta varsta insa . Pe fetita ei a operat-o de polipi pe la vreo 3 ani . Important este sa-i aduci Sarei jucariile de care este atasata , am inteles ca o sa le vrea la un moment dat
Cine o sa manance inghetata?
Curaj ! te imbratisam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Celor mai bune si suportive prietene,

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Alinkav amandoi frumosii seamana cu tine

Greyeras , petrecere , nu gluma ! ma bucur ca i-a placut Adelinei
si eu am ales tot diplomat dar de data asta simplu.

sunt restanta cu multe poze , o sa incerc sa le incarc in ordinea restantelor

Roxana fie-ti mila de o curioasa !!! Vreau si eu Maldive , te rog ! Ai dreptate cu istanbulul, daca stau bine sa ma gandesc sigur nu am vazut anul acesta, dar sigur la tine am vazut si erati un grup mai mare , cineva avea unghiile rosii , aveati poze si din tribune si de pe ,, campul de lupta''
Ultima poza din singapore spune totul . Ma bucur tare pentru tine !

Mergi la inceput