Dansez pentru tine - sezonul 10

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna seara !
Mi-a placut mult Broadway-ul Paulei cu Tudor, chiar daca Tudor nu prea s-a vazut.
Sunt curioasa cum se vor descurca Paula si Tudor la dansul tiganesc.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!!! shi eu pe aici

frumos primul dans, note mari...sa vadem ce mai urmeaza vizionare placuta!

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Fain si dansul dupa filmul "Grease", al Adelei cu Alex. Insa notele nu sunt atat de mari ca la "Sister act" cu Paula si Tudor.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

eu incerc sa ma uit online, dar nu reusesc prea bine, se vede cu intreruperi

mi-a placut dansul Paulei cu Tudor, insa ma dispera faptul ca pe ei si cealalta pereche, Adela cu Alex, ii pune mereu primii, si, nu stiu de ce, poate gresesc, dar imi pare cam greu sa fie obiectiva parerea juriului.poate doar e o impresie de-a mea, ei sunt intr-adevar gratiosi, insa si Lena cu Razvan fac o pereche intr-adevar reusita, dansurile lor imi par efectiv elegante, distincte.

si de Ella imi place tare mult, mi-ar fi tare greu sa votez daca as putea s-o fac.
abia astept si eu dansurile tiganesti, dar mai ales dansul in ploaie

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
--------------------------------
avem poze in concurs : cr-1.jpg si cr-2.jpg.daca va plac si doriti sa ne votati va multumim anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Superb dansul in ploaie

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Foarte fain dansul contemporan in ploaie, al Adelei cu Alex. Dar n-au primit punctajul maxim. Cornel Patrichi si mihai Petre n-au dat 10.
Mi-a placut mult muzica.

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Super fain si dansul in ploaie al baletului DPT !!!

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nu cred ca dans tiganesc in ploaie e cea mai buna idee,am impresia ca fusta Paulei a atarnat al naibii de greu la sfarsit.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

A lipsit ceva la dansul tiganesc al Paulei cu Tudor.
Intr-adevar, greoi dansul cu fusta aceea plina de apa.

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Nu cred ca dans tiganesc in ploaie e cea mai buna idee,am impresia ca fusta Paulei a atarnat al naibii de greu la sfarsit.

dna,n-ai somn de ai pus monopol pe pc?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput