Strumfi de iulie-august 2007(197)
Raspunsuri - Pagina 12
Timi07 spune:
Kariris aici se zice ca pt infectii urinare www.whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=145" target="_blank">cranberries (merisor) sunt f bune(suc,uscate,ceai...).
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Timi07 Kariris aici se zice ca pt infectii urinare www.whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=145" target="_blank">cranberries (merisor) sunt f bune(suc,uscate,ceai...). Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009) |
Hehehe, si mie mi-au zis de blueberry. Eu zic sa ne punem de acord si sa recomandam www.britishcornershop.co.uk/product.asp?id=7591" target="_blank">ASTA
My reason
Edit: I mean blueberry.
Timi07 spune:
hahaha Luna nu ma asteptam sa aibe asti pareri diferite, ca sa nu zic ca le-ati dat idei sa taie iar din alocatia copiilor.
O fi bune berries in general.
Trebuia sa merg la cumpa dar fetele s-au cerut in pat ca-s obosite (aiurea...chiuie fiecare in patul ei).
Tare harnicute si pricepute sunteti, eu planuiesc sa fac Chocolate peanut butter cheesecake al Nigellei Lawson (reteta pe
www.bbc.co.uk/food/recipes/chocolate_peanut_butter_74370" target="_blank">BBC ) , tagliatelle cu smantana si carne de ratza si mai vedem poate niste pulpe de pui ametite cu legume la cuptor pe duminica.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
andreea c spune:
Mychy eu am facut pasta la blender si le-am dat prin pesmet nu prin faina. Cu garnitura de piure au fost delicoase .
Eu tot de merisor stiam ca este bun pt. infectiile urinare. Urinalul tot din merisor este.
Apropos, ce simtome ar avea un bebe cu infectie urinara?
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea c Mychy eu am facut pasta la blender si le-am dat prin pesmet nu prin faina. Cu garnitura de piure au fost delicoase . |
mercic!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
mychydutza spune:
vivela, am inteles eu aiurea cu violarea aia!mea culpa!drum bun si sa va intoarceti sanatosi! ma tot gandesc la tortul tau!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Kariris spune:
Andreea ai intrebat de simptome. Fetele mele faceau pipi mai des si destul de putin si spuneau ca le ustura cand le faceam igiena intima. In rest nu acuzau usturimi sau mancarimi.
Si pe mine m-a dus gandul imediat la infectie urinara si le-am facut analiza. M-am gandit imediat pentru ca fusesera 3 zile la acea gradinita super, ultra, mega infecta dpdv igiena si chiar imi era frica sa nu ia ceva de pe acolo... ei uite ca au luat.
Luna si Timi va multumesc mult pentru sfaturi.
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Sunt in drum spre munca sa imi arat comoara bineinteles :)
Timi sunt prajiturele de Craciun, sunt mereu acompaniate de vin fiert. Mananci de spargi. Foarte desteapta Sophie. E o dulce.
Vivela eu fac pe nesimtita dar degeaba ca ma irita profund dezordinea si sa ma impiedic de jucarii. Prima intrebare dupa nastere a fost ce se face cu puta, se decaloteaza sau nu. Raspunsul a fost nimic. Nu se face mimic aici cu puta Asa ca am ascultat si nu fac nimic.
Luna daca te cheama inca o data e de bine :)
Pupici la toate
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
ddanagh spune:
Kariris au iesit escherichia coli > 100.000. Cu injectabilul e nasol ca nu are cine sa-mi faca zilnic injectiile, iar eu pe vremea asta nu ies cu bebe sa ma duc la cabinet, si nici nu am cu cine sa il las. Plus ca mai si alaptez si deja sa am doua cure de antibiotic inca din prima luna mi se pare prea mult. Incerc sa mai trag asa de mine inca vreo doua saptamani pentru ca , nici pe departe nu ma mai deranjeaza asa de tare ca in prima saptamana. Atunci era insuportabil, poate si din cauza operatiei, ca era burta imbalonata...
Presupun ca sti ca urinalul are merisor iar suc de coacaze, chiar ff bun gasesti la orice plafar. Stiam si eu de astea si chiar ajuta.
Sanatate multa.
Am retinut si eu reteta cu pui la cuptor, suna tentant. Cred ca ma bag si eu in weekend la ea.
Vivela eu am nascut la Filantropia, iar neonatoloaga de acolo, cand am intrebat-o dc ii fac ceva la puta sau nu, mi-a zis raspicat: NU (la puta lui fi-miu, nu a ei ). Asa ca eu nu ma bag pe acolo.
Michi si eu sunt in "razboi" cu administratora din acelasi motiv. radetul a dat drumul la caldura insa la noi in bloc nu, pentru ca avem vreo 3 pensionari care nu vor. SA ma ierte Dumnezeu, dar dc de ei mi-e mila ca nu au bani pentru intretinere, de copii mei mi se rupe sufletul. Nu ei trag dc se imbolnavesc. Plus ca au avut tupeu sa-mi zica ca dc vroiam caldura asa devreme trebuia sa-mi bag centrala. Ei poftim, Iar ei daca nu au bani sa intretina un apartament de 100 mp sa se mute la o casuta micuta, cocheta, la cucuietii din deal, pe care si-o permit. Sunt doi batranei care stau in ditamai apartamentul si fac in fiecare an scandal ca ei nu vor caldura, ca nu au bani. Eu centrala nu imi bag. Daca mai stam maxim doi ani in apartamentul asta, speram sa ne remutam in Bucuresti, sa scapam de naveta.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Kariris spune:
Dana, inseamna ca E coli e mai rau decat Enterobacter spp ce au fetele, ca vad ca ele nu se plang de durere, doar ca le ustura cand le spal. Ei, acu' citind cate si mai cate, parca am inceput sa fac si eu des si putin. O fi de la prostata, o fi de la anexita sau oi avea si eu ceva urinar? Luni imi fac si eu analiza. Maine nu mai am cum ca barbatul asta al meu e masina de tocat bani. Mi-a umplut biroul de asternuturi, perdele si draperii pentru casa de lemn si pana maine seara trebuie sa le aranjez deci nu am nici timp nici bani.
Merci pt info ref la sucul de coacaze. Maine il achizitionam. De urinal nu am stiut ca are merisor, cred ca-i singurul pe care nu l-am studiat prea bine din tot ce se ia acum la noi in casa.
Mortala ai fost cu facutul la puta! Deci nu a vrut neonatoloaga sub nici o forma, ai?
te pup si sanatate multa.