Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *272*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Laurici bine ai revenit cu vesti noi despre voi. Ma bucur ca ai iesit din carapace, sper sa reusesti sa inchei capitolul negru. Din pacate trebuie sa aceptam ce ne e dat si cu bune si cu rele.
Cu Eleni te inteleg, dar uite ca poate tocami asta asta lipsea sa ii explici ca si tie iti e greu ca o lasi acolo si ca ea plange mereu. Ma bucur ca Dimitris e bine cu scoala si ca ai gasit pe cineva care sa aibe grija de el.
Despre intalnirea de asta vara...o sa mai venim si alta data si atunci facem cumva sa ne vedem.
Lala ce face Bia? Cum e cu pneumonia si cu analizele care iesisera prost?
Jelimoni am uitat sa-ti zic ca l-am admirat pe Robert pe bicicleta si zic si eu "wow", e foarte bine pentru varsta lui. Noi inca ne chinuim cu bicicleta cu roti ajutatorare, a invatat sa puna frana acum, dar cand o ia mai repede incepe sa strige " O sa cada!O sa cada!"
Miri mamica de 3 flacai nazdravani, sper sa iti revii si tu, si daca dusul la Chantal o sa te ajute eu zic sa nu te mai gandesti la bani.
Gratiela felicitari pentru renovare si bravo lui Tudor pentru cm si Kg castigate:)
Miutza asteptam vesti si poze ca sunteti bine

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza

Miutza nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios.
Gina iesi repede de dupa canapea si spune-ne despre voi.
Cati mai sunteti in tara?
Lala sper sa se rezolve cu bine problemele, Bia e o luptatoare si sigur o sa treaca cu bine si de asta
Mai stie cineva ceva de Laurici? Sper sa fie bine si ea si Dimitris si Eleni.

Lanoi a fost Halloween, nu stiu cat o sa-mi mai ia sa ma obisnuiesc cu obiceiurile de aici.Mi se par fade, fara nimic special, e mult comert in jurul lor...in rest mai nimic. Am pus cateva poze incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2780473190102710211VypmgY .
O saptamana frumoasa!

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

E superba in rochita ei mov si cu bulanasele ei de-ti vine sa le rontai.

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Laurici ma bucur ca ai revenit.Ne era tare dor de tine.Imi pare rau ca treci prin momente grele, iti doresc sa ai putere si intelecpicune sa treci peste toate.
Se vede ca ai avut de recuperat mult la citit ca ai facut o mica confuzie :nu Razvi merge pe bici cu doua roti ci Robert a lui Jelimoni.

Ma bucur ca copiii iti sunt bine sanatosi si le place la amandoi invatatura

Grati uau ce bine a crescut Dudu tau.
Asteptam pozici cu casa

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Multumesc mult fetelor pt urari!

Acum, merg sa ma culc , mi se inchid ochii de somn.
Azi noapte am stat pana la 2 (de vina a fost un jacobs 3 in 1), si-am cautat hainute pt fetite (si pt Justina mea), pt ca luna asta vom fi nasi, vom boteza o fetita.
Va las si voua www.hainuteshop.ro/hainute-2398-set sarafan si bluza anca.html" target="_blank">link-ul , poate va intereseaza ceva..desi, sunt m mult lucruri pt bebelusi.
Sarafanul din poza i-l i-au pt Justina.
Gata, am plecat!

O seara placuta!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Buna, buna!
Eliza, draguta..daaa, mai sunt inca in tara...Am vazut-o pe Ema ta cea fermecatoare si i-am admirat costumasul dragut! In ceea ce priveste traditiile lor...nu mai comentez si eu...ai subliniat f. bine...si cand ma gandesc ca si noi aici importam la greu prostii din astea, uitand de traditiile noastre adevarate si profunde ...nu mai zic..
Lauriciul meu drag, ce bine imi pare ca mai aflam vesti despre voi! Imi pare sincer rau de evenimentele negre din viata ta si sper sa reusesti sa treci cu bine peste ele. Ma bucur sa aud vesti bune si despre copiii tai scumpici!
Sper sa reusesc sa te vad o data macar pana plec...eu tot mai sper...

Miutza, FELICITARI pentru micuta ta nou adusa pe lume si va dorim sa fiti sanatoase!

Elle, ce mai fac fetele? In special Anuska, ca ea era bolnavioara!

Dienuta, ce mai faceti voi? N-am apucat sa va mai sun...Sper sa reusesc sa te sun zilele urmatoare, sa mai vorbim..

Gina....In sfarsit ai aparut! Daca ai stii ce strigari am mai dat dupa tine in anii astia de cand n-ai mai intrat! Speram sa o faci mai des de acum caci ne era doe de tine!

Lala_20, cum este Bia?

Grati, felicitari maxime pentru tot ce ati reusit sa faceti si felicitari lui Dudu mic pentru performante!

Miri, esti tare! 10 kg! wow! bravo tie superwoman and supermom!

Mergi la inceput

Neata!!Cafeluta?

LauraI sa stii ca nu am uitat de tine, am avut niste mesteri acasa si am fost ocupata.Azi ma duc sa vad daca gasesc si iti spun exact ce si cat.

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Laurici (asa vad ca iti spun fetele), eu sunt un pic mai noua pe forum, desi va citeam inca de cand era Victor in burtica, dar am tot suferit de "mania persecutiei", aveam eu impresia ca mesajele mele, desi postate, erau un pic invizibile, si atunci doar va citeam. De ceva vreme am inceput sa scriu, sa ma atasez de fete si de tine imi aduc aminte f bine ca scriai in urma cu ceva timp si iti devoram mesajele, ba chiam m-am declarat public fan-ul tau nr 1 . Deci ma bucur ca ai revenit si iti doresc ca timpul sa vindece ranile de care vorbesti (imi cer scuze, poate nu am citit, nu stiu despre ce e vb).

Despre noi numai de bine (parca mi-e si teama sa spun...). Pe Victor l-am dus duminica la ai mei, la Snagov, ii place tare mult, e cumintel foc, doar ca noua ne lipseste tare. Il mai lasam o sapt - doua si il aducem iar acasa.
In week-end l-am serbat pe tati, pun poze cand descarc.

Va pupam pe toti/toate!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaaa, la pranz !!!!
multumesc mult de "reprimire" fetelor!!!!

Multam de cafeluta ramona!
scuze de confuzie... cum spuneam... ieri am fost tare emotionata si cred ca putin adormita de am putut sa-l confund pe razvan al tau cu robert a lui jelimoni
oricum, amandoi sunt niste frumosi!

vera, ti-am verificat albumele in cautare de poze noi cu scumpii tai... astept "noutati".

eliza: "ne chinuim cu bicicleta cu roti ajutatorare, a invatat sa puna frana acum, dar cand o ia mai repede incepe sa strige " O sa cada!O sa cada!""
laura fata scumpa!

cati, cuscrita draga... wow... inca mai esti in bucuresti ?! pai, poate ne vedem inainte sa pleci?
ce spuneti fetelor de o intalnire in mai multe...
haideti! raspundeti la apel, va rog!!!
am auzit ca de joi se incalzeste vremea... poate daca duminica este frumos ne vedem in vreun parc.... ce spuneti? cati? tu poti ?

roxana, multumesc pentru cuvintele frumoase ! ma bucur ca ti-au zburat "piticii" referitori la "invizibilitate" pe forum si ma bucur ca ai devenit activa. asa sa ramai!!!
cat despre dorul de victor... te inteleg...
la mine, dimitrakis are vacanta samptamana asta si l-am dus la mama la tara. ca sa nu fie gelos pe sora-sa ca ramane cu mine in bucuresti ( si ca sa am timp sa-mi mai fac si eu de cap !) i-am dus pe amandoi la mama! nu a trecut de cat o zi de cand nu i-am vazut dar deja mi-e dor de ei si noaptea dorm cu nasul bagat in niste pijamale de'ale lor...

in alta ordine de idei... cu toata nebunia din august pana acum am dat jos vreo 5 kg si incvepusem sa arat bine. si... cum mi-am revenit putin - adica de vreo 2 saptamani... cum am inceput sa mananc si am pus 2 kg la loc
acum mor de foame dar tot aman pentru "maine" momentul cand incep sa mananc mai dietetic si tot pentru "maine" momentul cand ma las de fumat ! Of!!!!

pentru cine are timp, niste fotografii mai recente cu iubitii mei:

http://family.webshots.com/photo/2669837140105249031GDqRpf

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza

Noi inca ne chinuim cu bicicleta cu roti ajutatorare, a invatat sa puna frana acum, dar cand o ia mai repede incepe sa strige " O sa cada!O sa cada!"
Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

E mortalaaaaaaaaa!!!!!!!!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Vine iar acceleratu'!! 6!! Evident, din nou in viteza, ca altfel nu se putea! Cu scuzele de rigoare, iar nu am citit decat ultimele doua pagini!

In primul rand, Lauriciule, ma bucur ca ai bagat iar nasucul la zuze! E clar semn bun! Si ma bucur si ca ai pus 2 kg...serios!
Si ma mai bucur ca-ti sunt copilasii bine! Bravo!

Cati si Eliza, eu ma simt tare vinovata ca nu am reusit sa ne vedem! Tot mai am o speranta cu Cati...dar nu am deloc clar in minte cum sa facem..

Gina, n-am citit mesajul tau, dar tare ma bucur sa vad ca ai scris!

Mirikule 10Kg in minus!!!!! Moamaaaa!! Esti tare tare!!! Bravo! Felicitari! Nu stiu daca ai mai pus poze cu poznasii tai, dar mai baga si pentru ochiul meu, please!!

Lala mica, sper din suflet sa fie bine Bia ta!

Nu mai stiu...am atatea sa va scriu...

Despre noi... Avem o perioada ...nici nu stiu cum s-o descriu. Am reusit ieri sa vand masinuta (nu va spun cat am plans, ca tare mi-era draga si ne-am chinuit toti ca sa avem o masinuta buna care sa nu ne faca probleme) dar asta-i viata! Am facut o alegere si mergem inainte! Insa am sufletul... Mi-e groaza cand ma gandesc cum va fi cand ma voi desparti de cei dragi!

Ana s-a acomodat la gradi din a treia saptamana. Acum e bine acolo dar a aparut de o saptamana o problema care m-a speriat rau! S-a constipat si face scaune albe spre galbui! Stiu ca asta e de la ficat si mor de grija! I-am recoltata azi sange si vom merge si la o ecografie abdominala. Insa a ramas constipata...face f tare, greu, ii e teama sa mai faca, face rar (la doua zile...sau chiar 3) si sunt cam speriata. Alte simptome nu are (urina inchisa la culoare sau tegumente galbui), dar din ce am citit si din ce mi-au spus si medicii...inseamna o suferinta hepatica! Doamne fereste! Abia astept rezultatele analizelor.

Luca e si el in vacanta ca si Dimi (hiiiii!!! Acum mi-am dat seama ca nu i-am spus si eu La multi ani puiului de Sf Dumintru!! Lauriciule...scuze!! Sa-ti fie sanatos si fericit baiatul! ).

Trebuie sa ies...Sper sa mai intru azi...sau zilele urmatoare!
Puuup!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput