Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *272*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

am intrat la fix sa urez NASTERE USOARA MIUTZA, BEBELINA SANATOASA SI RECUPERARE RAPIDA!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

nastere usoara Miutza!!!!

ioanact la multi ani! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

eliza am admirat-o pe Ema in poze, vai ce frumoasa e!!! are niste ochisori superbi, chiar si cand e serioasa :)
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Hai, Miutza! Nastere usoara si o fetita sanatoasa!
Lala20 multa sanatate Biei!
GinaM
Va pup pe toate, sarbatoritelor de sapt trecuta!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Bun venit Ayanei

Alina, mami de printese...La multi ani!

noi suntem acasa in formatie completa...ma simt ca dupa o luna de PTAP in care am sapat transee zilnic dar a iesit frumos. Ozi chiar nu se astepta sa gasesc numitorul comun gusturilor noastre. Nu mai am aparat foto dar cum il repar pun si eu pozici...

noutati despre Dudu: in perioada renovarilor a crescut 2 cm si a pus pe el 1,5kg...nici in 9 luni nu a luat atat! Ne laudam cu 12,8kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

buna
astazi, o prietena ce va citeste din umbra pe forum mi-a spus " vezi ca intreaba eliza de tine!", draga de ea... mi-a mai spus si cu cateva saptamani in urma ca intreaba cati de mine... tot incerca sa ma faca sa citesc din nou la zuze, sa scriu din nou aici... asta insemnand deja o revenire la normalitatea pe care o caut si o sper...
m-a cuprins asa o nostalgie si m-a pocnit asa un dor de voi incat am intrat pe forum, dupa saptamani bune de "pauza, de fapt dupa aproape 3 luni de stat departe...
am citit ultimele pagini si pe masura ce citem ma gandeam cum am putut sa stau departe de voi atata timp, citeam si ma gandeam ca poate era mai bine sa fi intrat pe aici asa cum o faceam alta data, ca poate citindu-va mi-ati fi alungat gandurile negre din minte si durerea din suflet...
care ganduri negre am reusit sa le pitesc intr-un colt din creier iar durerea s-a atenuat usor-usor; asa cum am spus si intr-un mesaj anterior, am avut - dar sper sa se duca incetul cu incetul! - cea mai urata perioada din viata mea, cu multe intamplari urate si multa durere. multumesc Bunului Dumnezeu ca mi-s bine si sanatosi copiii si ma rog in continuare sa-mi dea putere si intelepciune sa fac ce trebuie, sa aleg ce trebuie, sa spun ce trebuie!

am citit cu emotie despre zuzulici dragi si clopoteii lor frumosi si destepti si apoi, am constatat cu maaaare placere intorcerea altor zuzulici la fel de dragi dar si mai absente decat mine ... miki din finlanda , laurici de piatra neamt , gina, - mamica de 3 nazdravani ,
si:
mirikule drag nu stiu exact ce operatie ai facut daer sunt fericita pentru fericirea pe care simt ca o ai... wow 10 kg piedute !!! bravo!!! mi se confirma inca o data faptul ca te-am apreciat eu bine atunci cand am decretat ca esti o luptatioare, o invingatoare, o femeie care stie ce vrea si obtine ce-si doreste !!! ce-ti mai fac flacaii? as vrea sa mai vad fotografii cu ei...

ellenuta, draga mea ma bucur ca cel putin, in toata nebunia asta am fost pusa in garda de ziua printesei tale mici si am reusit sa vorbim atunci la telefon. ce mai fcai ? ce-ti fac fetele? a inceput ana sa mearga? ce mai face socrela ta ?

alinsuh, ce face anita? nu s-a adaptat la gradinita?
offf.... sper sa o faca mai repede decat eleni!
mai fetelor... eleni a mea a plans zi de zi, in fiecare dimineata din septembrie anul trecut pana acum 2 saptamani
deja nu o mai auzeam... avand in vedere ca alta alternativa nu aveam... cautam exact mijloace sa stau cat mai putin cu ea in acele momente. ajunsesem sa o imbrac exact ca la cresa astfel incat... intram pe usa clasei, moment in care ea incepea sa planga iar eu o transferam rapid din bratele mele in cele ale unei doamne si fugeam efectiv de acolo...
acum 2 saptamani a fost o zi numita de mine"cireasa de pe tort"
a inceput sa planga de la poarta cresei. am stat 10 minute langa masina si alergam in jurul masinii pentru ca ea alerga la randul ei prin masina si in momentul in care deschideam o usa ea era la usa opusa pana cand am intrat in masina si am tras-o efectiv de picioare iar ea ramasese atarnata cu mainile de o agatatoare d'aia de deasupra usii... ziceai ca este intinsa pe roata ca motii lui horea, closca si crisan
apoi s-a tavalit pe jos prin curtea gradinitei. apoi era sa o scap in cap din brate pe gresia din sala de dezbracat...
eu fac haz de necaz acum dar atunci... dupa 30 de minute... eram cu ea pe o banca in curtea gradinitei... ea suspina in bratele mele si incerca sa nu mai planga iar eu plangeam "linistit" cu lacrimile siroaie pe fata
nu stiu ce s-a petrecut in capsorul ei atunci... ca eu i-am explicat seara ca mami a plans ca ea plange in fiecare zi ca trebuie sa mearga acolo etc... cert este ca de a doua zi nu am mai avut nicio problema cu ea
1 an, o luna si doua saptamani de plans in fiecare dimineata

ema, simonik, mi-e dor de voi, de nazdravanii lui ema si printesa lui simona! merge la gradinita saratica? dar milan?

gratiela, lalaD, mi-a fost dor de voi si ceea ce scrieti voi despre clpotei si fratiorii lor mai mari!!!!

lala20, offff si pneumonie si probleme la picioruse... sanatate multa si ma bucur ca vestile sunt totusi imbucuratoare asupra sanselor de recuperare a lui bia!!!

eliza, am vazut fotografiile cu frumoasa ta!!! chiar ca mi-era dor de ea si ochisorii ei frumosi!!! si, ... apoi am vazut fotografii cu simona si mary ??!!! v-ati vazut in bucuresti ? mor de ciuda ca am ratat momentul... ce entuziasmata eram la inceputul verii ca ne vom vedea, ca o voi revedea si pe cati si mateiasul ei... si...

ramona, wow super tare razvaniciul tau cum merge el pe bicicleta cu doua roti !!! si mi-amintesc acum si ce frumos recita poezioare cand se dadea in leagan, intr-un filmulet pe care l-am vazut mai demult...

roli,offf prin ce cosmar au trecut si trec nasii tai... multa sanatate micutei!!!puii tai ce mai fac? tu?ti-ai gasit ceva de lucru?

miutza... wow... cred ca la ora asta deja o tii in brate pe micuta anya!!! sa dea Domnul sa fie la fel de sanatoasa, frumoasa si ascultatoare ca surioara ei !!!!

doniro, godzila,danybv,eladeea

roxanici?

ah, deja ma simt mai bine ca am scris mesajul asta.
stiu ca ma repet dar... abia acum realizez ce mult mi-a lipsit forumul asta, ce mult mi-ati lipsit si ce... "acasa" ma simt aici
revin cu un alt mesaj despre copiii mei

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

mai Laurici, eu mereu imi spuneam ca esti un exemplu de energie pozitiva, ca tie nu ti se poate intampla nimic urat. Fruntea sus si...bine ai revenit in gashk!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

HAI MIUTZA

Nastere usoara si bebelusa sanatoasa si papacioasa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

grati,[pup] multumesc de apreciere si de parerea buna pe care o ai despre mine

a scris eliza ceva intr-o postare mai veche si a "concretizat tare bine ...
din pacate, se intampla cateodata sa descoperim ca si noua ni se intampla ceva ce nu credeam ca s-ar putea sa ni se intample vreodata( scuze de exprimare alambicatasi repetitie nu sunt complet "refacuta" )
eliza, sper din tot sufletul ca "intam,plarea" care te-a marcatpe tine sa nu fie identica cu "intamplarea" mea si orice ti s-ar fi intamplat... sa fii bine acum si sa fi trecut peste!!!!

despre puii mei scumpi:
am povestit deja de aventurile mele cu diminetile lui eleni de la cresa in rest... ea se simte bine acolo. are prietene, prieteni, se joaca, mananca bine.
sunt mandra sa raportez ca le-am facut o camera tare frumoasa
le-am luat un corp de mobilier cu pat etajat si eleni doarme singurica jos iar dimitrakis - incredibil pentru mine !!! - doarme singurel in patul de sus. dupa 7 ani si jumatate de dormit lipit de mama lui
ei ba se iubesc la nebunie, se pupa, se stang in brate... ba se bat ca niste chiori si da fiecare unde poate si unde apuca unul in celalalt
raportez cu mandrie de mama nebuna ca eleni in meciurile de box si lupte corp la corp...face fata foarte bine la cei 2 ani si jumatate ai ei celor 7 ani si jumatate ai lui frate-sau....

dimitrakis... sunt tare fericita,incantata si peste asteptarile si sperantele mele.... este tare constiincios la scoala, scrie frumos si, mai ales... ii place inca la scoala!!!!
m-a ajutat Dumnezeu cu o tipa minunata care s-a oferit sa faca temele cu dimitrakis si fetita ei...
ce ciudat... ca in lumea asta in care traim am ajuns sa ne minunam de gesturile frumoase si dezinteresate ale unor persoane straine ...
asa si eu...
am rugat o vecina care are fetita in clasa cu dimitrakis sa-mi ia si mie baiatul de la scoala ( iese la ora 11)
nu numai ca il ia de la scoala... il ia apoi acasa la ea, ii da sa manance si face temele cu el si fetita ei...
parca mi-a pus Dumnezeu mana in cap caci nu stiu daca mai aveam cu cine sa fac teme seara la 6 cand ajung acasa...
si ce teme as fi putut sa fac cu avand in vedere ce surioara atomica are in preajma....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Nastere usoara si bebe sanatos Miutza!

La multi ani Ioanaact!

Laurici ce ma bucur ca ai scris! Parca vad in fata ochilor episodul cu alergarea prin masina... am ras cu pofta dar in acelasi timp m-am si intristat... ce dureroasa e despartirea piticilor de noi. Sa inteleg ca si la voi se desfasoara lupte greco- romane. Asa fac fratii cand se iubesc mult! Imi pare rau ca treci prin momente mai grele, fie ca timpul sa aseze lucrurile

Mergi la inceput