Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *272*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Doniro...dar Daria e bine acum?Am inteles ca tu nu o mai duci la gradi anul asta nu?Asa ai hotarat tu ca e mai bine?Sau doctorii ti-au recomandat?
De spital ce anume sa iti zic?E bine,noi aici am fost si cand am avut problemele de la nastere...si am fost si sunt multumita de doctori...
Luni o sa facem si un tomograf la plamani ca sa vada mai bine despre ce este vorba,ne-au cerut si radiografiile de la nastere.Analizele la ficat au iesit un pic mai bine,dar tot proaste sunt...si o sa fie testata de hepatita B si C.
Bonus are si afte in gurita...
Sicer simt ca nu mai pot.ies afara sa plang sa nu ma vada ea...dar eu sper ca Dumnezeu sa ne ajute sa se faca bine.
Multumim...de urari si intrebari...
Elle voi cum sunteti?

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Salutare!

Mai fetelor...vb aici de kg si inaltime copilasi...Fara sa vreau sa contrazic pe nimeni normalul la 3 ani este:

Fete: inaltime medie 92 cm (normal intre 85 - 99 cm)
greutate medie 13,5 kg (normal intre 10,9-16,5 kg)

Tot ce este sub acesti parametri e copil subdezvoltat, tot ce e peste acesti parametri nu se numeste copil prea gras, sau neaparat prost hranit, CI SUPRAHRANIT!

Pai Alexia avea in luna august 103 cm si 17 kg, si pot spune cu mana pe inima ca nu e suprahranita, ci din contra , mananca f. f. prost, nici nu stiu de unde are atatea kg, cand era bebelus manca mult mai mult. Dar probabil are oasele mai mari....habar n-am.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

stancutza, Gatta multumesc de sfaturi, o sa le si notez de data asta . Fratele meu are probleme nu eu. Cat despre perioada neagra s-au mai linistit apele sa vedem de acum ce o sa fie. E vorba de cineva foarte apropiat mie al carui copil a facut Sindrom Nefrotic Apoi cand lucrurile se linistisera cat de cat pentru ca boala asta e tare parsiva si cu bataie lunga,i s-a imbolnavit cel de-al doilea copil(de nici 3 luni) de o bronsiolita tare urata care a necesitat internare. Viata lor s-a schimbat radical acum si prin extensie si a noastra.
Lala sper sa nu fie nimic la ficat. Aftele sunt tare pacatoase probabil au aparut de la tratament cu antibiotic, o sa-i ia cam o sapt sa-si revina. Incearca glicerina boraxata in gurita si vitamina b asociat cu Biotics sa-i refaca flora din stomac. Nu insista cu mancarea zilele astea, e important sa se hidrateze dar mancare nu o sa prea poata manca. Hai curaj si putere multa, treceti voi si de asta.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Dany, ma bucur ca mai scrii pe aici! Cu ce cantecele ne mai incanti?

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)

Multumesc nespus draga mea

Momentan numai inregistrez nimic acum. Am inceput scoala si sunt foarte ocupata. Abia reusesc sa invat repertoriu care mi l-a dat profesoara. Dar cand voi inregistra, voi anunta cu mare drag.

Si daca tot am deschis subiect despre acest hobby al meu, tin sa va anunt ca m-am inscris la Scoala Populara de Arta, sectia: Canto Popular. sunt eleva in anul I .
Citesc cu mare drag acest forum , desi scriu mai rar , va port in suflet mereu si ma gandesc cu drag la voi

va pup pe toate si va doresc numai bine

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

www.trilulilu.ro/danybv/cf92b5c8a8098e" target="_blank"> Dedicatie pentru soacre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Buna dimineata zuzici! Noi pe la 11 mergem in Parcul Izvor si stam pana pe la 12.30-13.00.
Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Doniro...dar Daria e bine acum?Am inteles ca tu nu o mai duci la gradi anul asta nu?Asa ai hotarat tu ca e mai bine?Sau doctorii ti-au recomandat?
De spital ce anume sa iti zic?E bine,noi aici am fost si cand am avut problemele de la nastere...si am fost si sunt multumita de doctori...
Luni o sa facem si un tomograf la plamani ca sa vada mai bine despre ce este vorba,ne-au cerut si radiografiile de la nastere.Analizele la ficat au iesit un pic mai bine,dar tot proaste sunt...si o sa fie testata de hepatita B si C.
Bonus are si afte in gurita...
Sicer simt ca nu mai pot.ies afara sa plang sa nu ma vada ea...dar eu sper ca Dumnezeu sa ne ajute sa se faca bine.
Multumim...de urari si intrebari...
Elle voi cum sunteti?

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Laura, acum Daria e bine, insa avem la activ o bronsiolita la 2 luni jumate, si 2 pneumonii, iar ultima data a fost diagnosticata de un medic cu astm bronsic (eu nu sunt asa sigura ca e deja astmatica, dar...), deci nu stiu cat de bine pot spune ca e... oricand ma astept ca o simpla raceala sa coboare in plamani.
Noi am facut un tratament babesc cu seu de oaie, imediat cum a iesit din spital. Iti dau detalii daca te intereseaza. Cauta pe net sa vezi ca e cunoscut si cica f eficient.
Ref gradinita, in Elias toti medicii au zis sa nu o mai duc pana in primavara, dar medicul ei (in care am mai multa incredere) a zis ca e totusi de preferat sa o ducem in colectivitate pt ca singura sa isi intareasca sistemul imunitar; a zis ca daca o tin in casa, e imposibil sa nu intre totusi in contact cu virusi fie prin noi, fie in magazin/parc etc... Asta era si parerea mea, asa ca o vom duce de saptamana viitoare.
Ref spital, vroiam sa fac o comparatie intre Grigore Al. si Elias, pt ca sincera sa fiu m-am cam saturat de Elias, pt ca acolo indiferent de starea copilului, ti-l baga instantaneu pe antibiotic intravenos si il interneaza. Parca mi se par totusi exagerati.
Mai zi-ne de voi, cum ai vesti. Multa sanatate si fii tare! Tine cont ca e sub supraveghere medicala, nu are ce sa se intample. Acasa nu era asa in siguranta ca acolo. Or sa creasca si sigur sigur se raresc si bolile. Hai, capul sus!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Neatza si poftiti la o cafea tare si buuunaa!!!

Danybv ! Ce-ti fac frumosii?

Fetelor eu sunt acasa, in patul meu nou si frumos... Am reusit sa termin cam tot in afara de sufragerie unde troneaza vreo 20 de cutii. Partea rea e ca s-au terminat finantele proprii si imprumutate si mai am de cumparat la urgenta masina de uscat rufe, un dulap pt balcon ca nu am unde pune jucariile, 2 birouri, de inramat tablouri, de cumparat perdele...
Copiii-s inca la bunici, Dudu a inceput sa planga ca vrea la mami asa ca am zis sa-l sun numai dimineata cand e mai vesel. Vineri mergem la el...astept cu nerabdare!
nu va mai obosesc cu mesajul meu...ideea e ca sunt pe baricade acum!
Aaa!!! Exista si o parte buna in razboiul asta al renovarii: am slabit cam 7kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

buna zuzuci ne mai stiti? sper ca toti clopoteii sunt bine, n=am mai apucat sa citesc de mult, am citit chiar ultimele pagini, am inteles ca lala e internata cu Bia, va doresc multa sanatate, sa scapati repede!
grati felicitari pt renovare si kg pierdute!
elle am inteles ca ati avut probleme cu gradi, cum e?v-ati acomodat?
noi nu suntem prea bine, de 2 luni ne-am chinuit cu o bronsita urata inca n-am scapat da e ceva mai bine, i-am facut toate analizele, i-au iesit cam prost analizele de sante, e foarte alergic(la iarba,acarieni si mucegai) si ne mai luptam si cu anemie severa :(( se pare ca mofturile la mancare si-au spus cuvantul si are lipsa mare de fier
am fost diagnosticati si noi cu astm bronsic,si suntem pe singulaer, ventolin si flixotide, acum pare mai bine, tuseste mult mai putin,respira mai bine si e si mai vioi
nu stiu cum sa fac cu gradinita,daca sa-l mai duc, avand in vedere alergia la praf (mereu cand il luam de la gradi avea ochii umflati si rosii) el saracu ma tot roaga sa-l duc ca i-e dor :((

va pup, sper sa gasesc starea potrivita de a mai intra sa fiu si eu la zi cu ce mai faceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Laura, cum e Bia? Tu cum mai esti? Analize, ceva?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

salutare fetele

noi suntem bine, dupa febra si kk moale si urat de miercuri (chiar cu un pic de sange in el), anna e ok .. mai are un dinte .. deci se poate 39,2 de la dinti. nu am crezut pana acum dar uite ca asa a fost. eu am mers cu ea la dr si era ok peste tot, nu avea vreo boala.

eva ne chinuie cu gradi in continuare .. azi nu am dus-o, insa, maine o duc. chestia e ca plange cand o las, apoi se potoleste, se joaca si mananca. a invatat poezii, a castigat concursul istetel ..

noi, eu si sotz, am petrecut un weekend frumos la ranca cu o multime de prieteni, micile au ramas acasa cu bunicii. ne-am simtit bine, am avut vreme superba si atmosfera de party .. speram cu ocazia asta s-o intarc pe anna .. insa, azi-dimineata, i-am dat din nou ..

stancutza imi pare tare rau ca nu am putut sa va vad .. poate cu alta ocazie. insa, anuca nu era bine, pe eva trebuia s-o iau la 1 de la gradi si uite asa ..

codruta multumesc mult.

lala of prin ce mai treceti si voi .. sanatate multa biei si sper sa nu fie vorba de hepatita .. ma bucur ca nu mai face febra, va tin pumnii sa iesiti repede si cu bine din spital.

dany

miki e o frumoasa saara ta! ma bucur ca ne-ai dat vesti despre voi.

eliza imi pare tare rau de perioada mai grea prin care ati trecut si sper sa fie toate bune din nou. sanatate multa puiutilor prietenilor vostri.

grati sa-ti fie de bine renovarea! tin pumnii sa gasesti resurse si ptr ce mai ai de facut.

jelimoni multa sanatate lui robsky!

cati pupici multi! suntem bine acum .. cu 1 dinte in plus .. si alti 2 pe drum .. sper totusi sa nu mai faca febra si diaree.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput