Floricele de Liliac mai - iun 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Marylenac- la noi la fel. La dreptul a fost vizibil cu ochiul liber (pt doctori, caci pt mine arata ok), iar la cel stang s-a vazut la eco.
Ecografistul a zis sa revenim la 10 luni si abia atunci vom sti daca e cazul de chirurg sau nu.
Doctorita la care e inscris baiatul ne-a recomandat (sfat primit de ea de la chirurg) sa dam pe testicole cu Lioton gel, care datorita continutului de heparina ajuta la retragerea lichidului.

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
ai intreaba insista,stiu ca ti-a dat medicul sa-i dai probiotice 2 sapt ati inceput,ce fel de probiotice folosesti?
noi dicoflor 30 si il pun in lapte,
apa plata folosim combinat o sapt dorna cealanta bucovina

in casa am 20 grade noaptea si 22-23 ziua sta imbracata cu strampi sosete bodi cu maneca lunga o vesta,sau o rochita peste
sau body cu maneca scurta si pijama cu totul maini si picioare,si sosetute

noapte e cu mainile reci nasul rece ,o bag langa mine la bibe de ora 4 si o incalzesc,nu sta in sasc se rasuceste din misloc si ajunge sa de-a cu capul de marginea patului se deplaseaza 40 cm

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

ii dau, la recomandarea dr, Bio-Sun sunt prebiotice si probiotice
amestec cu apa caci e mai simplu asa...candfoloseam laptic trebuia sa sterilizez recipientul

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Nicoleta Tudor nu a avut hidrocel asa ca nu stiu ce sfat direct sa iti dau.
Vroiam sa iti zic de Lioton Gel - Tudor s-a nascut cu o bosa serosangvina (datorita faptului ca i s-a aplicat vid extractorul la nastere) si tot Lioton Gel ni s-a recomandat ca sa ajute la retragere. L-am dat, s-a retras bosa, totul a fost si este ok. Asa ca ma gandesc ca s-ar putea sa functioneze si in cazul hidrocelului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Desi initial am fost sceptica sa-l dau cu o crema pt picioare, vazand continutul de heparina, si doar am facut la injectii cu heparina de mi-au iesit ochii, am capatat incredere in tratament. Iar tu imi confirmi lucrul acesta. Pana la 10 luni mai avem de aplicat, desi nu o fac zilnic!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Legat de storcator ieri sotul a vrut sa-mi faca o surpiza si a cumparat unul.Gestul tare frumos,aparatul practic,a iesit o gramada de suc dintr-un morcov,dar are la piese,pesisoare,piesulisoare de te face cu cpaul.Faci jumatate de pahar de suc si speli jumatate de zi
De dimi am vazut la teleshooping un robot,toca si carne,maruntea legume,le taia la diferite marimi,si ii se aplica inca ceva si devenea storcator de fructe.
Parea super practic,cand mai vad reclama va anunt cum se numeste

Tare asta cu prajituroasa

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Crissy ce faci ?
Cristina hai ca ai descris exact cum e cu storcatoarel

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Mergi la inceput

Legat de storcator ieri sotul a vrut sa-mi faca o surpiza si a cumparat unul.Gestul tare frumos,aparatul practic,a iesit o gramada de suc dintr-un morcov,dar are la piese,pesisoare,piesulisoare de te face cu cpaul.Faci jumatate de pahar de suc si speli jumatate de zi
De dimi am vazut la teleshooping un robot,toca si carne,maruntea legume,le taia la diferite marimi,si i se aplica inca ceva si devenea storcator de fructe.
Parea super practic,cand mai vad reclama va anunt cum se numeste

Tare asta cu prajituroasa

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Hmmm,dc apar mesajele de mai multe ori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

neata

oho ce ati scris

intre o supa cu galusti si niste trigoane, incerc si eu sa ma bag in seama

a. http://www.youtube.com/watch?v=jzzPTRUWMHI&feature=fvw ; super haios filmul
b. apa plata: se cauta cea cu concentratia cat mai mica in minerale si nu se fierbe;
Carla, stiu io bine ca apa de la voi de la robinet e super buna - din tarnita - insa aia din Bucuresti e groaznica.

c. imbracamintea de noapte; salopeta bbc subtire sau doar un body fara pantaloni + paturica; dar eu am dat drumul la caldura (vai de factura la curent) si avem cam 24 gr
d.

Sabina, fa-l pachet si da-l inapoi;nu merge asa?
Maribell bun revenit

Ca tot vorbeam de jucarii, Sabina are treaba cu o punga de paste fainoase

scuze pt raspunsurile telegrafice insa incerc sa recuperez tot ce ati scris pana se plictiseste sabina de paste

Laura, tarta cu lamaie zici?

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

neata

oho ce ati scris

intre o supa cu galusti si niste trigoane, incerc si eu sa ma bag in seama

a. http://www.youtube.com/watch?v=jzzPTRUWMHI&feature=fvw ; super haios filmul
b. apa plata: se cauta cea cu concentratia cat mai mica in minerale si nu se fierbe;
Carla, stiu io bine ca apa de la voi de la robinet e super buna - din tarnita - insa aia din Bucuresti e groaznica.

c. imbracamintea de noapte; salopeta bbc subtire sau doar un body fara pantaloni + paturica; dar eu am dat drumul la caldura (vai de factura la curent) si avem cam 24 gr
d.

Sabina, fa-l pachet si da-l inapoi;nu merge asa?
Maribell bun revenit

Ca tot vorbeam de jucarii, Sabina are treaba cu o punga de paste fainoase

scuze pt raspunsurile telegrafice insa incerc sa recuperez tot ce ati scris pana se plictiseste sabina de paste

Laura, tarta cu lamaie zici?

Ioana & Arturicii'S

super filmuletul,piticul cu siguranta are 8-9 luni si dintisori deja

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput