Floricele de Liliac mai - iun 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura__ spune:
Are multe acareturi care trebuie curatate.
Greu nu e.
Dar migalos rau.
-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010
maribell spune:
wow de cate ori mi-au postat acelas mesaj........
vezi ALINA de cate ori iti multumesc?????
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
maribell spune:
in legatura cu storcatorul.....eu mi-am luat din spania unul moulinex, a costat 40 euro si stoarce orice....si se curata super simplu.
www.moulinex.es/productos/licuadoras/default.aspx" target="_blank">http://www.moulinex.es/productos/licuadoras/default.aspx
cel care se numeste VITAE
GALERIA ZAMBETELOR
Alinutzaa spune:
maribell am vazut am vazut. Da' zau ca nu era nevoie
oscillococcinum - stari gripale. Functioneaza bine ca masura de preventie sau daca este administrat de la primele simptome. Eu il am intotdeauna in casa, nu stiu cum si daca functioneaza in cazul unei boli gata instalate.
coryzalia - bun pentru nas mucios
homeogene, homeovox - dureri de gat in caz de raceala
paragrippe - pentru stari gripale
Toate astea de mai sus sunt produse Boiron, se gasesc cam la orice farmacie. Cel mai bun pret l-am gasit la farmaciile Beladona.
Mai vrei?
maribell spune:
multi si dulci.....
offffffffffffffff, de cand asteptam eu un raspuns despre homeopate
merci
GALERIA ZAMBETELOR
marylenac spune:
Noi ziua avem 21 de grade in casa, pe Tudor il tin in body cu maneca lunga + o salopeta mai grosuta, iar noaptea la fel cu o salopeta careia ii spun eu pijama. Nu i-am pus caciulita nici ziua si nici noaptea, e drept ca de sambata nu l-am mai spalat si pe par.
Legat de LP, am incercat si eu sa ii dau crezand ca asta ar fi cauza pt care Tudor face circul asta noaptea dar nuuuuuu....L-am lasat un picut mai mult nemancat, i-am dat bibe cu LP (Humana) si ....NICI VORBA sa vrea sa bea, i-am facut si ceai, aceeasi reactie, sa nu vada bibe. Aceeasi soarta a avut-o si suzi. Asta e, baiatului meu ii plac chestiile naturale, drept pt care toata noaptea titileste.
Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)
marylenac spune:
hei, dar de cate ori se posteaza mesajul?
Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)
Alinutzaa spune:
Vivela iti pot recomanda eu doua torturi - unul este cu bezea si cu fructe de padure iar al doilea cu piersici. Pe ambele le-am facut si au fost Am gasit retete pe forumul culinar.ro
Am si linkurile salvate da' sunt pe un laptop si daca mai ai putintica rabdare, in seara asta le caut si ti le trimit.
NicoletaB spune:
Marylenac- la noi la fel. La dreptul a fost vizibil cu ochiul liber (pt doctori, caci pt mine arata ok), iar la cel stang s-a vazut la eco.
Ecografistul a zis sa revenim la 10 luni si abia atunci vom sti daca e cazul de chirurg sau nu.
Doctorita la care e inscris baiatul ne-a recomandat (sfat primit de ea de la chirurg) sa dam pe testicole cu Lioton gel, care datorita continutului de heparina ajuta la retragerea lichidului.
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
Alinutzaa spune:
Uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/19169/Tort-crocant-cu-piersici/" target="_blank">aici este cel cu piersici
Iar www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/19312/Tort-de-inghe-ata-cu-blat-de-bezea/" target="_blank"> aici cel cu bezea si fructe de padure.
Desi par complicate, sa stii ca nu sunt. Mie mi-au iesit din prima si nu sunr vreo bucatareasa sau prajiturareasa iscusita.