Floricele de Liliac mai - iun 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

deci Pro V Juicer. Dupa mine nu merita banii. Asta e reclama, care te fura. Nu stoarce radacinoase. Am mai stors mere si e ok, am stors portocala si e ok. Dar tre sa ai forta in maini ca sa poti invarti la porcaria aia. Una peste alta se cam numeste teapa.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

imi pare rau

al meu cel vechi nu merge reparat

o sa-mi cumpar philips la 420 ron

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

ALESICOO eu o imbrac destul de grosut, pt ca este frig si in casa si afara.....
si mai ales pt ca noapte se dezveleste si cand maa trezesc sa-i bag bibe pe sub nasuc, ma ingrozesc cat de reci ii sunt manutele si obrajorii.
mai nou isi scoate caciulita din cap, cand doarme....cum o reusii oare?
o sa-i cumpar si eu sac de dormit......poate reuseste sa nuse mai dezveleasca ....ceva propuneri???? maine vin la buc

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

CARLA si eu sunt baba dochia...si ma infofolesc, nu suport frigul deloc....iar acum de cand cu frigul asta, fata are mai mereu manutele reci si nasucul....asa ca si eu o infofolesc
traiasca infofolirea..... traiasca caldurica

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Salutare, salutare

Sorana, Alina, mi-a facut placere sa va cunosc si "live" si sa vad si copilasii. Matei este exact cum mi l-am inchipuit, Tudor - un flacau in toata regula, Antonia - o domnisoara delicata, Tudor un baietel foarte cuminte.

Madamar, multumesc pt linkul despre somnul bebelusilor, nu am avut timp sa ma uit dar dupa ce tr acest mesaj ma apuc de studiat. Stii, noi cu teoria stam bine, practica ne omoara

NicoletaB si Tudor s-a nascut cu hidrocel bilateral. Bineinteles ca m-am speriat, cand am inceput sa citesc pe net...eram de-a dreptul disperata insa pediatra lui m-a linistit si a zis ca se va retrage. Am lasat-o eu mai moale dar il tineam oricum sub obs. L-a mai vazut si o alta dr. de la urgenete si mi-a spus ca daca intr-o luna nu se vede un oarecare regres sa ne vada si un chirurg. Si iata-ne acum la 4 luni, pediatra spune ca e ok, si eu vad ca s-a retras f bine, fara sa facem noi ceva in mod special; sper sa nu avem probleme si sa ajungem la chirurg. La voi cum e?

Fuuuuuuuuuug

Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

CRISTINA.....nu am competenta necesara,doar propia experienta.... eu ii prepar lapticul cu apa plata ( dorna)nefiarta si incalzita doar la incalzitorul de biberoane.
dr din spania mi-a spus ca e ok asa.....

succes cu mulsul, am trecut si eu prin ce treci tu, si stiu exact prin ce treci, pt ca nu-mi sunt straine sentimentele......stiu ca nu e usor, dar trec cu timpul......

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Offff,la unele intrebari se raspunde si de 10 ori chiar daca se spune acelasi lucru...pfff...asta e...ma abtin...

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

ma intrebam oare de ce te-ai suparat si apoi mi-am amintit intrebarea ta scurta
pai mai Cris, pe apa dorna, plata scrie microbiologic pura, se poate folosi la hran bebelusilor
mie pediatra de la urgente mi-a spus ca ii pot da remediile homeopate cu aceasta apa, fara sa o fierb
acum ii dai probioticul tot cu apa din sticluta dar sincer nu stiu ce sa spun despre pepararea laptelui
hai ca sigur iti va raspunde cineva competent

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

mai intreaba insista,stiu ca ti-a dat medicul sa-i dai probiotice 2 sapt ati inceput,ce fel de probiotice folosesti?
noi dicoflor 30 si il pun in lapte,
apa plata folosim combinat o sapt dorna cealanta bucovina

in casa am 20 grade noaptea si 22-23 ziua sta imbracata cu strampi sosete bodi cu maneca lunga o vesta,sau o rochita peste
sau body cu maneca scurta si pijama cu totul maini si picioare,si sosetute

noapte e cu mainile reci nasul rece ,o bag langa mine la bibe de ora 4 si o incalzesc,nu sta in sasc se rasuceste din misloc si ajunge sa de-a cu capul de marginea patului se deplaseaza 40 cm

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

MARY, daca te ajuta cu ceva.....incearca cu tetinele din latex de la nuk, care imita forma sanului si sunt si moi.....puiuta mea numai cu bibe nuk papa, cele avent stau in cos.
sau daca strengarul are o suzeta preferata, incearca un bibe cu tetina asemanatoare......succes...

wow ce activa sunt azi.....

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Citat:
citat din mesajul lui Laura

Nicoleta, n-ai cum sa-i storci altfel decat cu aparat.
Asa ceva trebuie pt radacinoase
www.mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?categoryId=183&itemId=11462" target="_blank">http://www.mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?categoryId=183&itemId=11462

exact modelula sta am si eu unul si mi-e sila de el de cat tre sa il curat dupa operatiune.

Da. Asa e. Asta ma enerveaza si pe mine. Dar nu cunosc alte modele de aparate care sa stoarca radacini.
Am si eu unul asemanator.
L-am folosit f putin pt A, ca am trecut imediat la piure, acum ce l-am mai scos de la naftalina

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Vivela, nu e cu fructe. Este cu jeleuri (daca e vorba de ultimul tort facut).
Nu stiu ce sa zic. Sotului nu i-a placut asa de mult, dar a mancat cate 2 felii/zi. Nu e pe gustul tuturor pt ca are gelatina. Sotului meu nu prea ii plac astea, dar eu n-am tinut cont .

Eu l-am mancat
Mananc orice

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Mergi la inceput

merci mult ALINA dulci

dar la ce folosesc fiecare imi parte...daca nu te stresez prea tare????

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput