Floricele de Liliac mai - iun 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
Jocurban spune:
Legat de apa plata... sa nu va suparati pe mine, dar eu n-am cu nimic mai multa incredere in apa procesata si imbuteliata in pet-uri (am citit de prea multe ori atentionarile despre cat e de nociva apa ce a stat in soare, in pet-uri de plastic), fata de apa de la robinet, bine fiarta.
Nu cred ca recomandarile de fierbere a apei potabile (inclusiv cele de pe cutiile de lapte praf) sunt doar metode invechite, din 1900 toamna, pe cand nu exista apa plata... in fond, fierberea este procesul natural de purificare a apei, prin care se elimina mare parte din bacterii... iar cele ce raman sigur se regasesc si in flora noastra intestinala obisnuita... E un alt mod pentru copii de a-si construi imunitatea, e bine sa suporte apa din regiunea in care traiesc...
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
TEUTA2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach eu noaptea il invelesc cu paturica lui si cu patura noastra pe el are body plus o bluzita si pantalonasi cu labutze dar la noi e fff frig, stam la parter si inca nu avem caldura Teuta felicitari pentru bebe mancacios ar trebui sa le predea aceasta pofta si la alti copilasi de pe forum, mai ales lui Matei nikoletta multa sanatate micutei...imi pare rau ca nu i-a trecut inca tusea. un pt mamica ingrijorata mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
Vero,eu ma plangeam la voi,iar tu ma feliciti!
TEUTA2 spune:
citat din mesajul lui ioana1234 Mie dr mi-a zis ca Dorna e cea mai potrivita pt bebei, si ea le da copiilor . Adevarul e ca am luat-o de buna si nu am verificat , in schimb mi-a zis ca prea multa apa de la robinet fiarta si racita nu buna la folosire indelungata tocmai din lipsa mineralelor. Teuta si Victor a luat in greutate destul de bine ( mult zic eu ) la 3 luni avea 7200, si eu am itrebat-o pe dr daca nu e cam mult si mi-a zis ca la un bebe alaptat la san nu se pune pb de obezitate sau de dieta, o sa s regleze in timp. Imi aduc aminte de nepotul meu ca era mult mai grasut ca Victor , bine ii dadea san si la 3 luni manca pireuri de fructe si legume, si sucuri de la 6 sapt, dar dupa ce a plecat bine in picioare s-a reglat si el. Cea mai fericita mami de Victor Andrei ( 15.06.2010) |
Multumim frumos pentru incurajari!
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui Laura Nicoleta, n-ai cum sa-i storci altfel decat cu aparat. Asa ceva trebuie pt radacinoase www.mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?categoryId=183&itemId=11462" target="_blank">http://www.mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?categoryId=183&itemId=11462 ----------------------------------------- Mami de Amy : 29.08.2006 Mami de Mihnea : 29.04.2010 |
exact modelula sta am si eu unul si mi-e sila de el de cat tre sa il curat dupa operatiune.
biajitaru spune:
citat din mesajul lui NicoletaB Imi pare rau pt storcator. Si eu care ma si vedeam storcand mere si morcovi! Se mai pot stoarce morcovii altfel sau doar cu scula specializata? Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h) |
Eu ii rad si ii storc in mana. Fiind cantitate mica nu mai scot storcatorul. :)
Bia
Ioana5255 spune:
eu la Alex ii radeam pe o razatoare de sticla si ii storceam in tifon, razatoarea s-a spart, alta nu mai am si oricum nu prea agream eu ideea, nu mi se pare cea mai igienica. Daca stie cineva vreo metoda super simpla de stors morcovi si telina sunt si eu interesata.
Vivela spune:
off topic: Laura, ai printre bunatatile de pe blog si un tort cu fructe? e ziua sotului si a prietenului lui in we, se "sarbatoresc" impreuna si m-au desemnat responsabila cu tortul . anul trecut l-au facut ei, anul asta e randul nostru.
am ceva idei, insa as vrea sa merg la sigur .
Traiesc in Orasul Alandala
maribell spune:
doamne CARLA cat m-am emotionat vazand-o pe SOFIA cum papa mar.
asa life, adica nu din poze.....cat de mare a crescut.......parca ieri ne faceam griji cand ai nascut......multi pt voi si pt SOFIA cea dulce...
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
maribell spune:
mi-am adus aminte......
nu stiu daca stiati, dar mie imi prinde foarte bine:
in metro se gaseste lapte praf nan si milumil precum si cereale pt bebei la preturi super mici.
eu am dat peste el dintr-o prostie, mi-au trebuit servetele umede si am gasit si laptele praf nai 1 ha, cu 150mii mai ieftin decat la farmaciile din buc sau fetesti
sper sa foloseasca informatia asta cuiva....
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
Alinutzaa spune:
Cris nu stiu ce sa iti raspund la intrebare. Eu si lui Tudor si Antoniei le-am preparat si le prepar in continuare laptele praf cu apa plata Dorna, nefiarta, la temperatura camerei.
alesicoo dermatita atopica noi o tinem sub control cu produse dermatocosmetice destinate pielii atopice. Am incercat: Mustela Stelatopia - nu a avut nici un efect la T, Avene Trixera - a fost asa si asa. Dupa astea doua am trecut pe Exomega - gel de dus si crema de fata si corp. Pe astea le folosim de cand avea T cateva luni.
maribell eu am fost la Fundatia Similimum, similimum.ro la Dr. Marius Radu. Remediile homeopate gen oscillococcinum, coryzalia, homeogene, homeovox, paragrippe se gasesc cam la orice farmacie. Nu ar trebui sa fie o problema sa le gasesti in Fetesti (eu am gasit oscilo fara nici o problema).
Celelalte homeopate se gasesc doar la anumite farmacii, uite o lista www.cabinet-homeopatie.ro/farmacii.htm" target="_blank">aici
Despre administrare, este recomandata o vizita la un medic homeopat, care sa prescrie remediul. Sunt insa remedii care, in general, cam functioneaza cam la orice persoana. De ex arnica in cazul loviturilor, cazaturilor etc.
Eu din pacate nu am cum sa ajung in perioada asta la dl doctor. Nu imi permit nici macar sa ma imbolnavesc, ce sa mai zic de dus la dansul. Din cauza asta in cazuri din astea...usoare, practic din pacate automedicatia.