Ghiocei de Martie-Aprilie***257***
Raspunsuri - Pagina 23
Gianina34 spune:
ayla - hai mai vino pe la noi
am admirat pozele cu printesa noastra si nu pot decat sa spun ... waw
cum va mai descurcati cu mancatul la gradi si mai ales la operatiunea mic-dejun?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
m_monique spune:
Timi07 intr-adevar, e tare frumos in casa cand se aud chiote de copii. mie mi se pare mai frumoasa familia cu 2 copii.
ordine face si ioana. scoate chilotii lui andrei din dulap si si-i pune pe cap. se incalta cu pantofii tuturor (mai putin ai ei) si se plimba prin casa.
Gianina34 spune:
oare ajung astazi la 2000 de postari
? ca tare m-am mai bagat in seama![]()
am cumparat in wk un bostan bun-bun; l-am copt, l-am pus in pungute in congelator si astazi urmeaza sa testez daca ne mai intorcem la "dragostile" din tinerete
(ca tare mult ii mai placea amestecat cu branza, pe la 8-10 luni atat
)
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique se incalta cu pantofii tuturor (mai putin ai ei) si se plimba prin casa. |
pe noi ne vrea pe toti incaltati asa ca daca vede ca nu avem papucii in picioare n-ii si aduce si trebuie sa ne executam si sa-i incaltam
cu ai ei are ceva probleme cu incaltatul ca au un sistem mai complicat cu 2 ski pe laterale plus niste elastice care se strang cu niste butoni - sandalele hawai de la baby fox daca stiti
Gianina34 spune:
ca tot ne-a adus aminte dodo de sarbatorile care vin, vreau si eu jucarii care scot baloane de sapun
de unde cumpar si mai ales ce? ca v-am auzit vorbind saptamana trecuta parca
m_monique spune:
noi plastelina comestibila nu am incercat.
cand era andrei mic ii dadeam sa se joace cu plastelina copilariei mele: faina cu apa. si uneori aluat.
Ilinca_M. spune:
Tufete, harnice sunteti! Vad ca a revenit si m_monique mai activa, si curea (La Multi Ani puiutzului!!) si Timi...
Sophiphi e in greva borcanelelor de cand cu Sovata. Nu mai vrea si pace! Si am luat organixuri de vreo 100 de lei, sa aiba si la Sovata, si pe cand se intoarce...alea cu fructe le-am mancat eu, restul a trebuit sa le arunc dupa nici a doua zi de la deschidere nu le-a vrut
Cam de sambata a fost in proportie de 80% pe tzitzi. Ieri, in disperare de cauza, i-am dat ciorba de la restaurant (de mazare si galuste! nu i-am dat mazarea, doar morcovi si galuste) si a mancat cu mare pofta!
Azi-noapte pe la 12 s-a trezit plangand din ce in ce mai rau, n-o interesa nicio muzica, niciun desen, ca niciodata...cand a luat-o huzband in bratze a tras un jet de voma de l-a facut fleashca, cu bolta, si cam in juma de ora s-a linistit. S-a mai trezit pt tzitzi pe la 5, apoi la 8 si...ultima trezire la 10.45
(ca a sunat telefonul langa ea- vibratii- nu de alta!) Nu stiu din ce i s-a tras, ori de la ciorba aia ori de la vreo lingura de borcanel desfacut cu mai mult de o zi in urma (oi fi uitat eu sa calculez
)
Tufete, la noi e o vreme SUPERBA, soare, placut, chiar cald bine daca umbli prin soare...asa-mi place mie toamna!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
m_monique spune:
spor la scris.
eu merg la bucatarie sa fac ciorba de burta si alte bunatati, ca tocmai s-a intors sotul acasa de la cumparaturi.
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, la noi e o vreme SUPERBA, soare, placut, chiar cald bine daca umbli prin soare...asa-mi place mie toamna!! ![]() |
asta-i asa ca sa venim toate la tine?
pupam sophiphicul mic
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 dodo, dodo - cum a fost la atelierul de cioco? |
Uite cam asa a fost

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!