Ghiocei de Martie-Aprilie***257***
Raspunsuri - Pagina 22
Dodo-pui spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui m_monique pentru ghiocelul de toamna Maya Andreea. sa cresti mare, sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii. |
La multi ani !
Maya

Mariana

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgiana310 spune:
[/quote]
deja am nervii pe bigudiuri. ma gandesc foarte serios sa merg la serviciu.
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)
[/quote]
si ce crezi ca se va rezolva mergand la servici?
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique deja am nervii pe bigudiuri. ma gandesc foarte serios sa merg la serviciu. |

da, da... din punctul asta de vedere , serviciul ajuta mult.. ajungi alt om acasa - odihnit si apt de alergat/jucat
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
Timi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui m_monique
deja am nervii pe bigudiuri. ma gandesc foarte serios sa merg la serviciu. daca ma vede ca stau la calculator vine si ma ia de mana sa ma duca in bucatarie sa-i dau diverse chestii. in dau, ma asez la calculator vrea din nou. daca nu ma ridic incepe si tipa. in sufragerie ii place sa scoata cartile de pe rafturi si sa le tranteasca pe jos. in camera copiilor se catara pe mobila si arunca jucariile pe jos. isi trage cate un scaun, se urca pe el si se uita pe geam si tipa "ham ham". daca ma vede la aragaz cu o oala in mana, deschide imediat dulapul, isi ia o farfurie in mana si incepe sa tipe "pa-pa", si e vai de capul meu cand nu-i dau. are o energie de ma termina. cand vine andrei acasa ioana se bucura. alearga amandoi prin casa de zici ca au nevalit turcii. noroc ca la ora 10 dau stingerea, si nu pot sa mai zica vecinii nimic. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Parca vorbesti de Saya mea (tot Ioana si ea), tot asa parca bea red-bull de 5 ori pe zi.
Dar lasa ca-i fain sa fie casa plina de chiote

Acuma sa zic drept a mea pune si lucruri la loc: de ex pantofii sora-sii la lenjeria intima, bluze la pijamale etc...

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
curea spune:
m_silvi8 referitor la giardia citisem ca ii poti da si seminte de dovleac crude.... le macini in robot si ii poti da cu putina miere.
m_monique
sarumana mult pentru info pt gradi..spre rusinea mea nu am apucat sa astern in format electronic cerintele mele sa iti pot cere sfatul. Ai fost singura care a raspuns intrebarii mele.
Eu nu pot intra prea des sa scriu caci radu ma ia de mana cand ma vede la calc si ma pune sa ne jucam impreuna. Sunt f rare momentele cand ma lasa si se joaca singur.
Fetele intrebau cu ce se mai joaca...eu ieri l-am luat in bucatarie si am framantat impreuna o coca pt placinta cu mere...i-a placut tare mult...inca nu am incercat cu plastelina comestibila...
Faza cu castanele si noi o facem eu ii spun goleste cana rosie si umple-o pe cea galbena...asa invata cuvinte noi...
Ne mai jucam si cu ghidele...eu il supraveghez mereu cand se joaca cu obiecte mici. I-am luat carioci pe baza de apa si in bucatarie i-am facut peretele lui pe faianta faza tare este ca ii place sa scrie exact pe chitul dintre placi ..de acolo nu mai scot eu culoarea..dar asta este...
Si noi suntem muciosi azi cand facem 18 luni.. i-am bagat doza dubla de vitamina c plus suc de porto gref si lamaie... in alimentatie i-am bagat brocoli ieri si azi...
Noi ne jucam si cu bicla in casa am sters-o si ne plimbam dar cam greu cu spatiu...nu prea avem...
http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF
m_monique spune:
georgiana310 din experienta iti spun ca mergand la serviciu mai am si alte activitati, discut si altceva in afara de copii. nu ma mai omoara rutina.
iar timpul pe care il petrec alaturi de copii e de calitate.
eu am lucrat 1 an si 2 luni inaintesa o nasc pe ioana
curea spune:
Si eu sunt la fel am momente cand mor sa ies din casa de 3 zile nu am iesit....
http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF
georgiana310 spune:
aaa, am inteles: pentru tine va fi mai ok...
nu intelegeam beneficiul pt copil!...
da, ai dreptate! chiar daca esti mai obosita dar macar ai mintea mai "aerisita", nu stiu cum sa zic!
Gianina34 spune:
curea- in primul rand pupacim sarbatoritul, si in al doilea rand - nu te amara cu mucisorii ca asa-i trendul acum la sarbatoriti - sa aibe muci; maine sa vezi ca e ca nou
PS: tu ce ne dai bun de ziua raducului?![]()
![]()
Gianina34 spune:
dodo, dodo - cum a fost la atelierul de cioco?