Ghiocei de Martie-Aprilie***257***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

La multi ani, Maya!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

M-am deokeat clar aseara... am patit ce nu am patit nici cand era bebe mic, A URLAAAAAAAAT de pe la 3 si ceva... pana pe la 6. Da-i cu lapte, da-i cu aspiratorul de muci, ia-o in brate, ia-o in patul mare, pune-o in patutz la loc, i-o fi cald, i-o fi frig.... De la muci cred ca era, ca se ineca cu ei. Am scos un borcan din nasucul ei!
Mare minune a tehnicii AC... l-am pus sa bage caldura, ca faceam tzurtzuri. Si Costin e de zgarda azi.... saracu'...
Eh, ne potoliram si dormeam... pe la 7:30 tzop mesterilah in exces de zel, cu noaptea in cap.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Si eu care te invidiam! Cred ca de la muci a facut asa, mai ales ca ai scos asa multiCat despre aparitia matinala a lui mesterila: ce sa faci, daca v-ati gasit cei mai zelosi mesteri din Bucuresti?!

Adelakele sa scape de mucii enervanti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata, buna dimineata,

vine cafeauaaaa

pupacim adelakele sa-i dispara mucusorii (si asteptam de la mami si cornuletele promise)

pupacim ghiocelul nostru de un anisor si pe mami din dotare

aaa... si eram restanta de ieri cu niste pupici si pentru ianis

asa ca azi e ziua de pupici si cafele fara numar, fara numar

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Mergi la inceput

azi dimineata la 7.25 mi-am gasit micsunica in fundulet in mijlocul patului jucandu-se cu cele 2 suzi fara sa scoata un sunet
sper sa se intample asa in fiecare dimineata sa apuc sa ma spal, imbrac... ca altfel nu stiu cat de "doamna" ajung la servici (monnvas - super tare)

Mergi la inceput

mi-am "insusit" un aparat de la servici care indica printre altele si umiditatea
imi arata 42%; este bine sau nu? ca nu mai stiu de cand ne povestea ayla de peripetiile ei cu umezeala

Mergi la inceput

daca tot vorbesc singura pe aici, macar sa bifez totul:

9-Lapte cu cereale; tartine cu unt si dulceata
11-Fructe asortate
12.30- Bors cu legume; cartofi la cuptor cu file de peste; bascute cu branza
16-Tartina cu cascaval; compot de fructe

va doresc o zi buna dragelor

Mergi la inceput

La multi ani, Radu!

Stiti cu ce se joaca Andrei de doua zile cu mare, mare placere? Cu castane. Am adunat amandoi castane din parc, acasa i le-am spalat putin sa nu riscam degustarea accidentala a vreunui pipi de catel si i-am dat baiatului doua vase de plastic. Sa vedeti cu cata placere muta castanele alea dintr-un vas in altul!Ieri seara s-a indeletnicit cu operatiunea asta cam o ora, ceea ce e mare lucru pentru fiu-meu.In rest, inca il preocupa asezatul cercurilor pe bat (fetele care au fost la Sovata stiu la ce ma refer) si plimbatul maimutei prin casa ( are o maimuta mare de plus, cu care doarme, si zilnic trebuie sa-i faca turul nobilei noastre resedinte). De asemenea, e interesat de jucariile de tras (in categoria asta intra,pentru el, si incarcatorul de la telefon, un prelungitor etc.) Hai, mai dati-mi si voi niste sugestii cu ce ar mai putea sa-l intereseze, ca vine vremea urata si trebuie sa ne cautam de lucru prin casa!

Mergi la inceput

anaan - ce bine c-ai aparut ca intrasem in depresie ca am ramas singura pe aici
noi mai plimbam si feonul prin casa (si eventual sa tin eu de capatul care se baga in priza)
la noi are succesuri o cutie maricica (,)cu piese de lego; le rastoarna, le imprastie, le desface pe cele ramase imbinate, incearca sa prinda cateva pe placa (uneori reuseste), incearca sa le prinda intre ele (si aici reuseste uneori) si le aduna inapoi in cutie (spre bucuria mea, chiar daca scurta ca imediat le rastoarna la loc)
asta ca sa nu mai vorbim de carutul ca o chitara pe care-l tot plimba prin casa si transporta diverse (hauine, sosete, prosoape, jucari...) si uneori o mai plimbam si pe ea

cu castanele eu am ceva emotii sa nu inghita si sa i se blocheze pe undeva (ca de limbutit, sigur prestam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

La multi ani, MAIA!!!

Sa cresti mare si sa iti dea Dumnezeu sanatate, zile multe si noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
In rest, inca il preocupa asezatul cercurilor pe bat (fetele care au fost la Sovata stiu la ce ma refer)

tare mult ia placut lui dragos chestia aia

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput