Ghiocei de Martie-Aprilie***257***
Raspunsuri - Pagina 17
Anaan spune:
Cami, esti tu draguta
, dar stiu eu prea bine cum arat: se impune o cura drastica de slabire, sper doar sa gasesc si vointa necesara. Cand imi vad hainele in dulap si stiu ca nu imi mai sunt bune, ma apuca jalea.
M-ai intrebat mai demult- si eu am uitat sa-ti raspund
- daca mai stiu ceva de Doranna. Din pacate, nu mai am nicio veste de la ea, tare mi-ar placea sa-si mai faca aparitia pe forum.
Gina, ce mai faceti voi? Ati ajuns cu bine acasa?
Anca, asteptam povestea.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
cami_05 spune:
Chiar ma gandeam la Doraana in seara aceasta si la Mihaelacq, am vazut-o in fotografii dar nu stiu de ce nu mai vine pe forum.
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Noapte buna! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Zic si eu nopate buna :P
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Ce te invidiez!!! Noi inca luptam ![]() |
M-am deokiat... maraie cupkilu', arunca suzeta... cand m-am dus sa i-o dau... cica "bau".
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui cami_05 Denisamada, am o rugaminte la tine, daca poti, da-mi un sfat, finutei mele la coproparazitologic i-a iesit piocianic. Maica-sa e disperata. De unde putea lua, cum se transmite si cat de periculos e. Multumesc anticipat . Bineinteles daca ai timp. |
Ai pm.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Buhuhu!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
adrisimo28 spune:
si pt ca e toamna sarbatorim ghiocelul nostru de toamna ca azi face 1 an!!!

Maya Andreea

La multi ani sanatosi si fericiti!!!
dragastoasa de Dragos 
denisamada spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 si pt ca e toamna sarbatorim ghiocelul nostru de toamna ca azi face 1 an!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maya Andreea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La multi ani sanatosi si fericiti!!! |
La multi ani! 
M-am deokeat clar aseara... am patit ce nu am patit nici cand era bebe mic, A URLAAAAAAAAT de pe la 3 si ceva... pana pe la 6. Da-i cu lapte, da-i cu aspiratorul de muci, ia-o in brate, ia-o in patul mare, pune-o in patutz la loc, i-o fi cald, i-o fi frig.... De la muci cred ca era, ca se ineca cu ei. Am scos un borcan din nasucul ei!
Mare minune a tehnicii AC... l-am pus sa bage caldura, ca faceam tzurtzuri. Si Costin e de zgarda azi.... saracu'...
Eh, ne potoliram si dormeam... pe la 7:30 tzop mesterilah in exces de zel, cu noaptea in cap.

Denisa-Madalina
fericita de

. Noapte buna!!