Ghiocei de Martie-Aprilie***257***
Raspunsuri - Pagina 16
Anaan spune:
Bon soir!
Pe unde sunteti, tufete?La scaldat copilasii?
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
denisamada spune:
Heheeeee! Copilashu' doarme de mai bine de 2 ore.
Ma'sa se da pe net, da refresh la forum si asteapta sa arunce ta'su (al lu'copilashu') buzduganu', cum ca vine acasa. ![]()
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
cami_05 spune:
Buna seara fetelor!!!
Superbe fotografii, frumoase mamici, nemaipomeniti copii!
Poate odata, candva vom participa si noi la intalnirile voastre, sunt tare faine
Alina, super locatia pe care ai propus-o!!
Denisamada, am o rugaminte la tine, daca poti, da-mi un sfat, finutei mele la coproparazitologic i-a iesit piocianic. Maica-sa e disperata. De unde putea lua, cum se transmite si cat de periculos e. Multumesc anticipat
. Bineinteles daca ai timp.
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Heheeeee! Copilashu' doarme de mai bine de 2 ore. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Ce te invidiez!!! Noi inca luptam

alina.n spune:
Si Naty a adormit de la 9 dar azi mititica a adormit doar 30min de pranz era asa rupta ca adormise acum pe seara in masina cand veneam de la supermarket
21+
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Heheeeee! Copilashu' doarme de mai bine de 2 ore. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Ce te invidiez!!! Noi inca luptam

cami_05 spune:
Anaan, te-am vazut in fotografii si te tot plangeai de greutate, sa stii ca arati tare bine, asa ca .....sa nu te mai aud!!!
Monnvas spune:
Bon soir!
Si al meu a tras pe dreapta, ba ma tem ca si eu am prins vreun sfert de ora de somn, iar acum, ca am chef de lucru, stau intr-un coltz, am auzit ca trece repede 

Sa va zic ultima achizitie verbala: "mushi" = muci
copilul meu are un vocabular f elevat 
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!