Ghiocei de Martie-Aprilie***257***
Raspunsuri - Pagina 12
Gianina34 spune:
floricule- oare n-ar fi bine sa-l asculte un dr la plamani?
stiu ca n-ai medic dar...
cu siropul ala nu stiu ce sa zic; stii ca sunt siropuri diferite daca-i tuse uscata sau plina
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
Ilinca_M. spune:
La Multi Ani, cornuletz-procuror Adelake!!Si cu un pic de intarziere, si lui Ianis cumintzelul!

Gianina, de ce educatie superioara beneficiaza micsunica! Sper sa tii pasul cu ea, ca de la "good morning" imediat ajunge la engleza pentru MBA!![]()
Sophiphi a adormit de 10 minute. Deci azi pot sa spun "somn de pranz", caci ieri a fost "somn de cina"...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Gianina34 spune:
ilinca- de educatie au parte colegii ei, ca noi mai din doi in trei![]()

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
georgiana310 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
La multi ani, cornulet Adelake!Sa fii fericita, sanatoasa si sa semeni cu parintii tai ( care-s amandoi)!De asemenea, iti urez un apetit pe masura asteptarilor mamei tale!![]() ![]() Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
La muuulti ani, Adela!!!!

Anaan spune:
Ilinca, ai dreptate: La multi ani, Ianis, cel mai cuminte baietel!

Muuuulta fericire si sa fii sanatos!
La multi ani tuturor ghioceilor sarbatoriti astazi si in zilele in care am lipsit de la apel!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Ca tot ziceam ca nu are nimic Rares in afara de muci vascosi...Ei, si tocami ce m/a sunat mama sa imi spuna ca Rares tuseste cu foc de azi dimineata. Of...vine seyonul de raceli...Mai astept sa ajung acasa ca oricum mama nu stie pe unde sunt medicamentele si ce ii dea. Ii dau Humex expectorant? Merge?Va intreb pe voi caci stiti ca NU AM MEDIC... Poze RaruPoze noiRares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Eva Maria (23 aprilie 2009)Edit ca l-am facut pe Rariselu' frumuselu' fetita
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
La multi ani, cornuletul nostru drag ![]() aoleu ce-as manca acum o felie de tort (de-adevaratelea, nu virtuala) Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, cinci luni si-un pic |
La multi ani si de la noi!!
21+
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 P.S. sper totusi ca la minte nu par de 18 ani. Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor ![]() |
Nu, nu...pari de 19
!Gaza, eu numai acum am vazut ca tu ai 29 de ani
Eu nu ti-as fi dat nicio zi peste 23!Cred ca ai descoperit elixirul tineretii!Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

fericita de
amandoi)!De asemenea, iti urez un apetit pe masura asteptarilor mamei tale!

Primul Anisor