Ghiocei de Martie-Aprilie***257***
Raspunsuri - Pagina 13
elena.elena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Fetelor, voi aveti copii model. Nu mi s-a intamplat niciodata sa o pun pe Eva in patut, sa sting becul si sa plec, iar ea sa adoarma singurica. Daca fac asa ceva, e jale mare! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |

Eva
georgiana310 spune:
Monnavas, am citit cateva articole de pe blogul tau 
Mi-a placut mult Cifre, unde te-a simtit foaaarte aproape de sufletul meu. Si Pygmalion ,care mi-a raspuns la niste intrebari despre tine.
Fara a face uzura de cuvinte, ai o minte grozava!
Si eu am o calitate: imi dau seama de inteligenta oamenilor dupa cum scriu!
Sorry, nimeni nu ma poate bate la asta!
Ela78 spune:
LA MULTI ANI ADELA!
Multumim Ilinca si Anaan pentru urari!

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
simonapro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui elena.elena
![]() Eva |
Si noi la fel, dupa ce il tin in brate, ii spun rugaciunile, apoi ii cant 2-3 cantecele, il pupacesc bine, il pun in patut si plec, in maxim 10 minute adoarme
Dar in schimb Sebi,a fost cu totul altfel, a adormit pana pe la 1 an jumate-2 numai leganat in brate si trezit de n ori pe noapte.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 dodo - sa ramai la fel de puternica |
Multumesc de sustinere

Isabella dupa ce s-a intarcat numai bea lapte seara...apoi trepta a revenit la vechiul obicei si am insistat .Pentru ca laptele cald e un "somnifer" perfect pentru copii,adorm usor si dorm linistiti(daca n-au probleme de intoleranta la acesta).
Am admirat pozicile(a se citi protagonistii) de la Sovata
copiii frumosi si parintii din dotare deasemeneaColantii mov(si nu numai) i-am admirat de cum au aparut pe monitor prima data...
titulara lor.Astept si "povestea" pe episoade a Ancai

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
La capitolul adormit Bogdi adormea si adoarme singur in patutul lui de cand il stiu.Isabella NU vrea sa fie in brate sa bea din bibe lapte sin in cca 5 min a adormit
.Daca-i fff obosita si nu-s pe faza(crede ea) isi ea bibele de apa si adoarme cu el pe unde apuca(s-a intamplat de 2 ori)
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Are cineva idee pana cand e sezon in Turcia??? Multumesc pe dinainte... Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 http://georgianaspataru.blogspot.com/ |
octombrie inclusiv
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
novus spune:
Hello !!!
Avand in vedere conditiile meteo nefavorabile, am avut vreme sa citesc tot ce s-a scris si constat ca am ratat pozele cu tunsoarea noua a Georgianei asa ca va rog dati-mi si mie un link !
Felicit si eu pe
Adelake si Ianis
la majorat !!
La noi ritualul somnului e simplu deocamdata : pus in pat, conectat la tziti si gata, timpul in care se intampla astea poate varia de la 10 minute la 1 ora, rar ce-i drept !!
Anamariame, regret ca nu ati ajuns la munte, sa-mi trimiti PM cu contul tau ca sa-ti restitui avansul, te rog !
si data viitoare sper sa ne potrivim
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
La multi ani, cornuletul nostru drag ![]() aoleu ce-as manca acum o felie de tort (de-adevaratelea, nu virtuala) Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, cinci luni si-un pic |
Eu as manca niste cornuletz cu lapte
sarbatorita, e un copil extraordinar, sa ramana asa!CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 aoleu ce-as manca acum o felie de tort (de-adevaratelea, nu virtuala) |
Eu as manca niste cornuletz cu lapte
sarbatorita, e un copil extraordinar, sa ramana asa!CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!