Ghiocei de Martie-Aprilie***257***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Fetelor, voi aveti copii model. Nu mi s-a intamplat niciodata sa o pun pe Eva in patut, sa sting becul si sa plec, iar ea sa adoarma singurica. Daca fac asa ceva, e jale mare!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Trebuie sa ma declar o mamica super-fericita, Eva mea doarme si adoarme singura de cand avea cateva luni, nici nu mai stiu de cand, multe mamici de aici (ma refer la oras) nu ma cred dar o pun in patut, plec si adoarme. Asta in 80% din timp . In rest mai plange (fara lacrimi) cateodata, dar o las si adoarme repede. Doar daca nu are vreo problema de sanatate, caz in care fie adoarme mai greu fie se mai trezeste dar rar, si atunci adoarme repede la loc, uneori fara interventia noastra. De mancat noaptea la fel, nu-mi amintesc decat cand era bb mic mic.Doarme deci intre 10 si 12 ore pe nopate. Stiu ca e un caz fericit dar si nepotelul meu e la fel deci...material genetic bun si o mama (a mea) de nepretuit!

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Monnavas, am citit cateva articole de pe blogul tau

Mi-a placut mult Cifre, unde te-a simtit foaaarte aproape de sufletul meu. Si Pygmalion ,care mi-a raspuns la niste intrebari despre tine.

Fara a face uzura de cuvinte, ai o minte grozava!
Si eu am o calitate: imi dau seama de inteligenta oamenilor dupa cum scriu!
Sorry, nimeni nu ma poate bate la asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

LA MULTI ANI ADELA!

Multumim Ilinca si Anaan pentru urari!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena.elena

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Fetelor, voi aveti copii model. Nu mi s-a intamplat niciodata sa o pun pe Eva in patut, sa sting becul si sa plec, iar ea sa adoarma singurica. Daca fac asa ceva, e jale mare!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Trebuie sa ma declar o mamica super-fericita, Eva mea doarme si adoarme singura de cand avea cateva luni, nici nu mai stiu de cand, multe mamici de aici (ma refer la oras) nu ma cred dar o pun in patut, plec si adoarme. Asta in 80% din timp . In rest mai plange (fara lacrimi) cateodata, dar o las si adoarme repede. Doar daca nu are vreo problema de sanatate, caz in care fie adoarme mai greu fie se mai trezeste dar rar, si atunci adoarme repede la loc, uneori fara interventia noastra. De mancat noaptea la fel, nu-mi amintesc decat cand era bb mic mic.Doarme deci intre 10 si 12 ore pe nopate. Stiu ca e un caz fericit dar si nepotelul meu e la fel deci...material genetic bun si o mama (a mea) de nepretuit!

Eva

Si noi la fel, dupa ce il tin in brate, ii spun rugaciunile, apoi ii cant 2-3 cantecele, il pupacesc bine, il pun in patut si plec, in maxim 10 minute adoarme

Dar in schimb Sebi,a fost cu totul altfel, a adormit pana pe la 1 an jumate-2 numai leganat in brate si trezit de n ori pe noapte.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
dodo - sa ramai la fel de puternica

Multumesc de sustinere

Isabella dupa ce s-a intarcat numai bea lapte seara...apoi trepta a revenit la vechiul obicei si am insistat .Pentru ca laptele cald e un "somnifer" perfect pentru copii,adorm usor si dorm linistiti(daca n-au probleme de intoleranta la acesta).

Am admirat pozicile(a se citi protagonistii) de la Sovata copiii frumosi si parintii din dotare deasemenea
Colantii mov(si nu numai) i-am admirat de cum au aparut pe monitor prima data...titulara lor.
Astept si "povestea" pe episoade a Ancai

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La capitolul adormit Bogdi adormea si adoarme singur in patutul lui de cand il stiu.Isabella NU vrea sa fie in brate sa bea din bibe lapte sin in cca 5 min a adormit.Daca-i fff obosita si nu-s pe faza(crede ea) isi ea bibele de apa si adoarme cu el pe unde apuca(s-a intamplat de 2 ori)

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Are cineva idee pana cand e sezon in Turcia???

Multumesc pe dinainte...

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

octombrie inclusiv

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Avand in vedere conditiile meteo nefavorabile, am avut vreme sa citesc tot ce s-a scris si constat ca am ratat pozele cu tunsoarea noua a Georgianei asa ca va rog dati-mi si mie un link !

Felicit si eu pe Adelake si Ianis la majorat !!

La noi ritualul somnului e simplu deocamdata : pus in pat, conectat la tziti si gata, timpul in care se intampla astea poate varia de la 10 minute la 1 ora, rar ce-i drept !!

Anamariame, regret ca nu ati ajuns la munte, sa-mi trimiti PM cu contul tau ca sa-ti restitui avansul, te rog ! si data viitoare sper sa ne potrivim

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Si pentru ca astazi aniversam majoratul, va invit la o felie de tort.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

La multi ani, cornuletul nostru drag

aoleu ce-as manca acum o felie de tort (de-adevaratelea, nu virtuala)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Eu as manca niste cornuletz cu lapte sarbatorita, e un copil extraordinar, sa ramana asa!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:

aoleu ce-as manca acum o felie de tort (de-adevaratelea, nu virtuala)

Eu as manca niste cornuletz cu lapte sarbatorita, e un copil extraordinar, sa ramana asa!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput