Burtici nov - dec 2010 (122) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 8
mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Madanic
Temporara.... Norocoaso! Madalina mami de Isabella Andreea si 35+ http://www.picasaweb.com/bogdanmabo AMR 3 saptamani dar mai sigur 5 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758 "Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile" |
Ma apuca deja depresia . Eu de la marimea 4 ajunsesm probabil la 6. Am revenit la normal dar cele 2 luni de mare boom nu ma simteam deloc ca Pamela... toata viata mi-am dorit sa am marimea 2 .
Madalina in poze nu pari deloc cu masuri in exces
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carm3nutza mie nu imi curg sani deloc, doar daca incerc eu sa ma "mulg" imi iasa un lichid aproape ca apa. asta inseamna ca nu o sa am laptic pentru bb? ca eu imi doresc foarte mult sa il pot alapta, ca sa fie el sanatos 34+ |
Si eu tot asa, dar sper sa se rezolve cumva dupa ce vine bebe. Ma gandesc ca sorela mea a alaptat 3 copii pana dupa 1 an si n-a avut nimic, nici o problema. Bine, noi suntem total diferite ca structura anatomica, nu m-ar mira nimic, dar tot sper
29+
mirunam spune:
Stati ca m-au luat nedumeririle...
De unde stiti ca azi e ziua lui Sunset cand nu are trecuta data ?
Carm3nuta, ziua ta nu e pe 8?
Eu nu ma uit pe lista dar ma iau dupa voi si mai vin si cu nelamuriri
Aneud spune:
Multumesc din suflet Miruna, esti draguta. Nu m-a deranjat ca mi-a facut teorie ci ca nu a citit dosarul si s-a purtat de parca o minteam la tot pasul...
Nu-i problema sa schimb doctorul, noi nu avem doctor deloc. Mor de invidie cand va citez ca sunteti la X sau la Z. Noi avem moasa si nici un doctor niciodata in toata sarcina. Nici macar la nastere. Tot cu moasa pana crede ea ca sunt complicatii suficient de severe.
Sa fiu sincera as fi dat orice sa nasc in Romania....
27+ cu o FIV
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aneud Multumesc din suflet Miruna, esti draguta. Nu m-a deranjat ca mi-a facut teorie ci ca nu a citit dosarul si s-a purtat de parca o minteam la tot pasul... Nu-i problema sa schimb doctorul, noi nu avem doctor deloc. Mor de invidie cand va citez ca sunteti la X sau la Z. Noi avem moasa si nici un doctor niciodata in toata sarcina. Nici macar la nastere. Tot cu moasa pana crede ea ca sunt complicatii suficient de severe. Sa fiu sincera as fi dat orice sa nasc in Romania.... 27+ cu o FIV |
O sa-ti trimit poze din spital sa te razgandesti . Da, ne mutam de la unii la altii pentru ca sunt multi incompetenti. Aici te insulta direct in timpul nasterii. Ce am auzit de la o prietena nu mi-a venit sa cred. Sunt de o vulgaritate si nepasare rara.
Se pare ca toti au bubele lor.
vmadelain spune:
Buna Burtici!
Reapar si eu in decor! Am avut vineri de umblat ft mult cu diverse acte, cadouri, ca a fost ziua tatalui meu, si plus eu cu sotul am facut 10 ani de cand formam un cuplu!
Sambata am fost la socrii, iar duminica am fost la un botez. Azi am umblat o gramada sa rezolv cu concediul prenatal, in sf am terminat si cu asta, pana luna urmatoare!
Carm3nutza,Sunset Suzi , Sa fiti sanatoase si bebeii la fel!!! Sa aveti ani multi feciti intr-o familie mare si fericita
Carm3nutza, referitor la intrebarea ta: Eu una nu am comandat vreodata de pe bebejunior, insa de pe babycomfort.ro, bebelusul.ro si de pe buburuza.ro am comandat si au fost ft ok, plata la ramburs si ft prompti!
Beatrice Ma bucur ca ai trecut cu bine peste episodul cu contractiile! Sper sa fie ultimul, si pana la nastere sa nu mai ai probleme!
JoAnn Sper ca sunteti bine acolo in spital si sunteti ingrjite bine!
Multumim fetelor pt sfaturile legate de alaptat, am mai auzit diverse sfaturi si ceva am mai citit, dar mai bine e sa le afli de la cineva cu experienta! Multumim burticilor care ne sunt sfetnici buni!
Alina, Miruna, Gabriella si alte burtici cu probleme, sper sa va lase durerile, si sa va bucurati de zile mai bune!
Miruna Superbi ursuletii! Esti prea tare, felicitari pt rabdare si talent! Sunt tare frumoase!
Diana, Vasari, si eu intampin contractii la efort,aplecari mi se intareste burta, si simt ca imi atarna asa in jos cu greutate. Oare cate e normal sa ai pe zi? Cred ca ar trebui ignorate, ca daca stau sa bag totul in seama, o sa dau in dilabau!
Aneud Imi pare tare rau ca ai dat peste asa om incompetent! fara pic de asertivitate si empatie fata de pacient! Sincer, nu stiu cum as fi reactionat in locul tau! Cred ca in prima faza esti uimit cum poate exista asem oameni!
Astazi am fost la dr mea la control, am rugat-o sa-mi faca o echo, cu toate ca nu are aparat ft performant, dar pt linistea mea, si imi zice ca bebelina mea are aprox 1700g, si are DPN 01 dec, deci suntem in grafic! Sunt o leaca mai bine, ca m-am stresat maxim zilele astea, s-a vazut, caci mi-a luat tensiunea si aveam 13 cu 7 inainte de echo.
Miruna, si eu sunt ca tine, nu am rabdare o secunda, dr mi-a dat repaus la pat si eu tot am de facut cate ceva!
O sa fac si eu poze cu multele lucrusoare luate pt bebelina, am aproape luat tot: patut, lenjerie, cearcefuri, hainute, comoda cu masa de infasat, cosmetice aproape toate, pt bagajul meu. Sunt ft mandra de mine! Sotul e si el incantat ca a dat decat ok-ul si toate ne-au fost livrate acasa!
M-am intins la vorba,mai citesc din urma ca mai voiam sa scriu cuiva,dar am uitat!
Va pup cu drag si o sa fiu pe baricade!
Madalina31+
amelia_ilie spune:
Cu subiectul marirea sanilor, eu pot sa ma declar un pic mai multumita decat inainte. Adica am plecat de la 70 (cu bureti cu tot) si acum port 80 (tot cu bureti). Sper ca dupa ce se trmina alaptatul sa raman tot pe aici macar
29+
Vasari spune:
Aneud, asta voiam si eu sa spun, ca in Ro ai cezariana garantata. Imi pare rau pentru personajul de azi, se poate intampla peste tot. Sper sa fie singura data.
carm3nutza, bune si urarile antedatate, la noi in lista apareai cu data de 3.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31
misticgirl spune:
Noapte buna, burtici!
Ma duc in pat, am mancat cu baietii mei, am spalat vasele. Renunt la baie in seara asta, fac repede un dus scurt, fara depliat si alte rafinamente, las baietii sa se balaceasca, eu o sa-mi fac toaleta maine dim, inainte de sa pleca la echo.
Sa aveti o noapte frumoasa
Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)