Burtici nov - dec 2010 (122) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Dana e foarte frumoasa camera! Mi-au placut primele creatii si lampa .

Cand aduc dulapiorul ma apuc de pozat camera.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

http://www.shopmania.ro/magazin~online-140_articole-pentru-copii-si-bebelusi~produs-salopeta-de-iarna~p-9741073.html

Ce zici de salopeta de iarna?

diana, daca nasteam natural sau daca ne lasa cu insotitor, clar luam rezerva, dar asa imi este si mie putin frica. DAR sa stii ca nu te vor trimite la salon de la reanimare decat dupa ce te pui pe picioare. INSA mi-e si mie frica, mai ales ca in prima zi bei doar apa, a doua zi doar iaurt, ma gandesc ca voi fi foarte slabita. Si totusi, fata cu care vei sta in salon va fi tot cu cezariana si daca amandoua veti fi lesinate acolo in pat....La Filantropia cezarienele sunt separat, nu amesteca nasterile naturale cu cezarienele si este un lucru bun zic eu, pt ca la cezariene poate este nevoie de un nr dublu de asistente, de o supraveghere mai indeaproape.

Ufff, nsh daca ai fost pe faza la curs, dar ai auzit ce zicea si moasa de masajul uterului. Grosnai! ca mai ales fetele de la cezariana cand vad asistentele ca vin pt masarea uterului, le vin sa o ia la fuga, oricat de lesinate si cu perfuzia in mana sunt!

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice, ma bag ca musca in lapte... salopeta e foarte frumoasa dar ar trebui sa o vezi, sa nu fie prea subtire. Intr-o luna cumparasem 3 salopete si niciuna nu era suficient de groasa... Au fost oroarea mea partea cu salopetele. Si inca un sfat, sa iei marimea corecta, adica de 1 luna. Eu luasem initial de 3 luni si pierdeam copilul in ea .

Doura, exact asa arata si infasuratul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Felicitari Alexa!!! esti o mamica foarte curajoasa! bine ai venit pe lume Andreea!!! esti o luptatoare!

Miruna, fantastic ce iese din mainile tale. bravo. copiii tai sunt niste norocosi sa aiba o mama asa priceputa
Sugubina, felicitari pt canapeaua noua. sa o stapaniti sanatosi. ne-am luat si noi una din ikea, dar n-am montat-o inca. sa vedem ce-o iesi
beatrice, am citit ca ai fost in spital si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin astfel de emotii. ai grija de tine
sashenka, trebuie sa ramai optimista ca totul va fi bine. ai incredere in corpul tau
ana, mult succes cu mobila si cu aranjatul hainutelor lui bb. eu am consumat seminte de in la greu la prima sarcina undeva prin trim 2 pt ca citisem ca in nu mai stiu ce saptamani cand se formeaza creierul bb-ului este recomandat sa consumi mult peste si seminte de in...ca sa iasa copilul mai destept cica...nu stiu dc are vreo baza stiintifica, dar rau nu mi-au facut deloc. si acum, cand fac paine cu seminte la masina de acasa pun si seminte de in
diana, eu la Clara, puneam in landou, sub bebe, o paturica subtire sau un scutec de finet. avand in vedere ca landoul l-am folosit doar pt iesit afara, bb oricum era camuflat bine in salopetica ei de fas asa ca nu-i mai puneam si paturica peste. era suficienta husa / protectia aceea a landoului care se prinde cu capse ca sa o protejeze de vant
claudia, sa dai raportul cand vii de la eco
ioana_mami, imi place tare amr-ul tau
Aneud si crisis, aratati foarte bine
ei bine....mai erau multe de spus, dar cine le mai stie....

noi nu avem nimic deosebit de raportat. doar o depresie adanca rau. am atatea de facut in casa si parca nimic nu-mi iese cum trebuie. inca merg la servici, cumparaturi pt bb n-am facut, nici bagaj pt spital...n-am timp de nimic. desi mi s-au inmuiat picioarele cand am citit ca Alexei i s-au rupt prematur membranele de la ureaplasma pe care o am si eu...so tb sa ma apuc de treaba. macar bagajul sa-l am facut.
am inceput si eu sa experimentez dureri de tot felul si contractii, dar nu am timp sa le dau importanta. noroc ca primesc sms-uri de reamintire de la clinica inainte de consultatii si ecografii ca altfel as uita cu totul de sarcina asta.
si, ca sa fie totul cum trebuie, am reusit sa racim toti 3. suntem o familie de mucosi care facem concurs de tusit si stam la coada la aparatul de aerosoli

am vz ca s-a vorbit despre camera bb-ului. cum la pictat si alte lucruri manuale sunt antitalent total, eu voi decora peretii cu stickere. imi plac mult cele de pe site-ul http://www.decowall.co.uk/. mi se par super misto si rezonabile ca pret avand in vedere dimensiunile, iar prietena mea din anglia care si-a luat de la ei mi-a zis ca sunt si foarte usor de lipit

hai ca m-am lungit destul si mai si trec aiurea de la una la alta

va pup

29+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Eu in landou nu punem nimic altceva decat un scutec de finet in dreptul capului, ca sa nu stea bb cu fata pe salteluta landoului.Landoul nostru are o husa care acopera 75% din el, de i se vede lui bb doar fata, asa ca n-am folosit niciodata paturica sau altceva...plus ca imbracam copilul cu o salopeta de iarna direct peste costulasul de casa daca nu era f frig si vant sau mai puneam un pulovaras daca era vremea f rece.

trebe sa intru si eu la poze sa vad ce ati incarcat voi...n-am apucat.

Andreea, mami de baiat si 35+ cu

AMR 3 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Beatrice, ma bag ca musca in lapte... salopeta e foarte frumoasa dar ar trebui sa o vezi, sa nu fie prea subtire. Intr-o luna cumparasem 3 salopete si niciuna nu era suficient de groasa... Au fost oroarea mea partea cu salopetele. Si inca un sfat, sa iei marimea corecta, adica de 1 luna. Eu luasem initial de 3 luni si pierdeam copilul in ea .

Doura, exact asa arata si infasuratul meu

multam de sfat, Miruna, chiar ma gandeam sa-i iau una de 3 luni, avand in vedere ca bebeii cresc repede. As trece azi cu sotul cand vine de la serviciu pe la un Kiabi. Sau sa astept pana dupa nastere?

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Si eu camera de acasa i-am decorat-o cu niste stickere. I-am facut pe peretele cu patutul o padure de mesteceni. Sunt foarte ca lumea, par rezistente. Si ale mele nici nu zici ca sunt stickere, par pictati copacii (ma duc acum sa pozez camera lui bebe de acasa , desi e asa mohorat, nu o sa iasa luminoase pozele)

Sunt simplu de lipit, ca si mecanism. Daca ai insa un adeziv mare (cum am avut eu, copaci de 3m), e un pic de munca sa il nimeresti corect, fara cute, incretituri si alte alea. Noi am lucrat in 2 la lipitul giganticelor chestii, si nu ar fi stricat si a treia persoana pe langa

s35 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Sashenka, .O sa fie bine totul e sa te linistesti .
Bafta multa cu noul doctor.
Apropo de mutat, eu incep renovarea din 1 nov si sper sa termin in timp util , sa nu nasc pe drumuri. Ma gandesc cu groaza, dar sper sa-mi fie bine si sa pot face fata .Nu am pregatit nimic pentru bebe si sper din tot sufletul sa stea linistit in burtica pana rezolvam toate problemele .Nu am sunat nici la cei cu celulele stem, pentru ca sunt in schimbare de domiciliu .Ma simt extrem de nepregatita .
Andreeacc, bafta multa maine la eco.Asteptam sa ne spui data nasterii.
Si eu ma gandeam la legatul trompelor, dar nu am studiat deloc problema.Care din voi stiti mai multe despre asta, nu vreti sa povestiti si aici ?
Despre JoAnn mai aveti vesti?
In rest, nimic nou, ma lupt cu o raceala luata de la fiimea si de vreo 3 nopti nu pot sa dorm din cauza de nas infundat.Apropo de gradinite: Anastasia deja are 2 sapt de gradi si una de stat acasa pe motiv de raceala .Sa vedem ce o sa se intample si cand apare bebe .
Sa aveti zile linistite,si sa fiti cuminti

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Bine ai revenit Siuta si sanatate, sa treaca repede raceala!

Maine intreb si de trompe si postez aici ce aflu.Cat despre celule, daca apelezi tot la Biogenis, nu-ti face probleme, in ziua in care semnezi contractul iei si kit-ul respectiv.

Spor la renovat!

nu stiu ce naiba am, dar de cateva zile n-as bea apa, as bea doar cola. eu n-am mai baut cola de f mult timp, acum mi-am luat cateva sticlute de 0,5...sa le am in casa.
maine trb sa imi iau si tensiunea, oi fi avand-o mica iar?!!??

Andreea, mami de baiat si 35+ cu

AMR 3 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

beatrice nu am fost pe faza cand a explicat moasa etapa cu masajul uterului...

wowwwwww........ ce ne asteapta

mersi frumos tuturor fetelor, "fara exceptie" , pentru clarificarea "aranjatului" de landou... s-a facut lumina si la mine in cap

mai ramane intrebarea cu chiloteii sexy

32+

Mergi la inceput