Burtici nov - dec 2010 (122) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fetelor multumesc ca m-ati lamurit in legatura cu salariul brut , iar statul asta e ceva de groaza in loc sa ajute cat de cat "natalitatea" ei iti iau si pielea dupa tine ...offf Romania

Doamne ai grija si de noi 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Gata, s-au incarcat pozele cu camera "de vacanta" in galerie. Dupa cum se poate observa, Yuki bichonul a fost testerul mobilierului. Se declara multumit de scaun, si pana bebe va fi suficient de mare sa il foloseasca el, presupun ca o sa se numeasca "scaunul cainelui".

s35 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Dana, pai hai sa pui linkul cu paturica pe care ai vrea sa o cumperi!ufff, se anunta o iarna asa de grea!!!Cred ca vom pregati bebele, carutul 1 ora ca sa iesim afara doar 5 minute. Ce ai facut cu acele halate?

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Dana, nu crezi ca este suficient acela de la Wallboo?

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Dana, pai hai sa pui linkul cu paturica pe care ai vrea sa o cumperi!ufff, se anunta o iarna asa de grea!!!Cred ca vom pregati bebele, carutul 1 ora ca sa iesim afara doar 5 minute. Ce ai facut cu acele halate?

34+
35 ecografic

Numai sa ma decid ce sa cumpar... Ca nu cred ca doar Wallaboo e suficient, la sub zero grade, nu?

Nu am ajuns inca la halate... Mai am atatea de facut

s35 Lucas Petru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Dana, nu crezi ca este suficient acela de la Wallboo?

34+
35 ecografic

He, he, tocmai scrisesem si eu de el Da parca, nu stiu, m-as simti mai bine si cu o paturica peste el... Sau sunt eu paranoica acum? Ma gandesc cum ma imbrac eu iarna... Pai geaca mea de iarna, sau paltonul, par mai groase ca wallaboo. Si mai pun pe sub si pulovar, uneori si jacheta peste pulovar. Si vorba lui miruna, eu merg, ma agit, nu stau intinsa pe spate. Nu stiu, zau

s35 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

beatrice tu te-ai decis daca atunci cand te internezi pentru nastere iti iei rezerva sau vei sta in salon normal?!?!?!

eu sunt tare indecisa: mi-am intrebat familia si ei spun: sa stau unde cred eu ca e mai bine, indiferent de decizie, ei ma sustin, dar......... eu nu stiu ce sa fac!!!

imi plac mult mai mult conditiile de la rezerva, dar imi e teama sa raman singura cu bb in rezerva dupa o cezariana.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am pus o poza pe picasa cu ce am cumparat eu pt landou..cred ca e cum zice miruna doar ca e gata facuta..adca e inchisa jos la picioare si pe mijloc cu zipper..si e destul de groasa

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

e un fel de sac de dormit?!?!?!

dar sub el nu mai puneti nimic?
salteaua de la landou o acoperiti cu ceva?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Dana eu am avut o paturica din lana, super groasa. Acum pentru bebe am cumparat una dintr-un fel de polar pe care o voi folosi la carut probabil. A fost cumparata de frumusete de fapt, pana azi nu ma gandisem la partea aceasta . Am mai zis ca eu traiesc cu impresia ca mai am un an pana nasc.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput