Buna ziua. Sunt mamica unui bebe de aproape 2 luni si acum sunt in concediu de risc maternal pentru alaptarea copilului. Inca nu stiu daca ma voi intoarce la serviciu dupa finalizarea acestui concediu. Daca ma hotarasc sa nu ma intorc la serviciu si sa raman in CIC este vreo problema sau CIC se poate lua oricand pana la varsta de 2 ani a copilului. Multumesc.
Albert Simon ( 12.08.2010) si fratioru mare Teo ( 27.04.2007)
Poate fi luat oricand pana la varsta de 2 ani a copilului.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
intrebare : concediul de risc maternal nu se acorda IN TIMPUL SARCINII, inainte de nasterea copilasului ? exista si dupa nastere, pentru alaptare ?
eu stiam doar de concediul medical pentru sarcina si lauzie (cod 08), cel de 126 zile calendaristice
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Nu - concediul pt risc maternal se poate acorda si inainte si dupa nastere - sensul fiind protejarea mamei si/sau fatului/copilului sugar dupa caz fata de locul de munca.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
ok, multumesc. n-am intalnit pana acum aceasta situatie si nu stiam ca exista aceasta posibilitate.
in fiecare zi invatam ceva nou !
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani ok, multumesc ![]() in fiecare zi invatam ceva nou ! ![]() Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |