Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
racusor2010 spune:
Georgia, daca ii dai preventiv, da-i doar un capacel...ca nu e bolnavioara..eu asa mai faceam cu Andrei cand eram eu pe cale sa racesc...
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
fetelor, eu am o problema ma doare in partea dreapta, la operatie
nu e prima data...cumva inauntru, nu operatia...un muschi ceva, nu imi dau seama...e ca o durere musculara, cand ai facut intindere sau ai stat rau si te doare in partea respectiva...sper ca intelegeti ce zic
o fi de la vreme, de la vreo pozitie proasta sau de cum l-am tot ridicat pe Andrei sau o fi ce aiurea acolo? nu imi dau seama
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
eladea2005 spune:
of racusor...nu stiu ce sa zic de papa...Filip papa bine, doar ca mai des decat majoritatea delfinasilor de pe aici...nici gand sa pape la 3 ore..ff rar...asa ca eu ii dau la cerere...la noi pb nu e ca nu papa, ci ca papa prea des...adica nu se satura...
cat despre durerea ta, la operatie, habar n-am...nu stiu ce sa zic...o eco nu te-ar ajuta? sua un telefon la medic?
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
crispro spune:
Neata, fetele! Tot pe fuga va citesc, ca sau de panda la copilas care pare ca a adormit... Merci mult de tot suportul vostru, chiar aveam nevoie!
Lapticul e in scadere, si de stres, si din cauza ca papa el mai putin... M-am muls si azi noapte, slaba productie... S-a trezit de vreo 3 ori azi noapte... Important e ca ieri a facut de 5 ori kk, e de bine, fata de 8-9 ori zilele precedente. Azi doar o data. Speram sa reactioneze bine la tratament, sa se refaca... Daca nu, mergem la Cluj. Merci Eladea si Victo, o sa merg la pediatrie 2, am vazut pe net ca au saloane de 2-3 paturi si ca ziua de spitalizare e 280 lei, parca... Nu stiu daca se aplica tuturor, sau doar celor fara asig, sau din alta localitate... Am mai auzit si de la mamici prietene ca si personalul de acolo e ok...Sper sa nu fie cazul sa ajungem la Cluj, sa se refaca piticul meu... Acum doarme, asa ca fug sa fac ceva de papa. Mananc numa chestii sa ma constip - orez, morcov fiert, paine prajita, branza vaci, desi is deja constipata de numa... Dar poate asa mai ajut un pic si la scaunul lui Vladut...
Va pup si va tin la curent!
Racusor, parca nu mai vine odata ziua de vineri, sa vina pediatra sa iti spuna daca e ok Andrei... Of, ca parca si io is nerabdatoare, mai ales ca si Vladut papa putin, asta si inainte de a fi bolnavior... Iar legat de durerea operatiei, cred ca e de la vreme. De multe ori simt ca ma doare si pe mine cusatura, in zile cand se schimba brusc vremea...
Denisa, atentie la cantarit! Io nu pot fi sigura ca a pus sau a slabit sau a stagnat, pentru ca e posibil sa il cantaresc cu burtica plina sau mai putin plina, dupa o zi cu mult pisu, sau una cu mai putin... Si atunci pot interpreta gresit. Sa nu fie si cazul tau!
Va pup pe toate si va multumesc de gandurile bune! Cate un si o pentru fiecare! Chiar daca nu va scriu numele fiecareia, sa stiti ca va multumesc in parte, ca am citit mesajele, si m-am bucurat de fiecare!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Lia73 spune:
buna fetele
sa va traiasca puiutii si voi sa fiti sanatoase sa-i faceti mari
cred ca ma mai tineti minte
am promis ca intru sa va anunt daca am o veste
si azi dim mi-au aparut II
va pup si va imbratisez
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+4
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu...
am dormit tare rau azi-noapte, pe de-o parte ca isabela s-a tot foit prin somn si m-a tinut treaza, pe de alta parte ma tot gandeam cum sa ma reorganizez sa am mai mult timp dupa-masa (ceea ce e foarte greu, dimineata e super-lejer, dupa-masa isa nu mai doarme...) si apoi in reprizele de somn am visat numai bazaconii care stiu ca nu-s de bine: bijuterii de aur -lantisoare, bratari cu pietricele si floricele- pe care le tot invarteam in mana ca nu stiam ce sa aleg, apoi una s-a rupt, pe alta am pierdut-o si in final am plecat de-acolo ca mi s-au incalcit toate printre degete... si nici macar nu era un magazin, era locul meu de munca din Ro dar darapanat, cladirea pe jumate rasturnata si numai pamant denivelat in loc de pardoseala . abia am asteptat sa sune alarma dimineata sa ma ridic, deja era si racoare in casa... isabela s-a trezit si la 4 ptr o gustarica, asta ptr ca aseara a papat la 9.30 ultima data, cand papa la 11 doarme pana la 8... si la 7 a mai papat o tura...
eu nu m-as putea incadra in programul 8-12-16-20-24, eventual cu o ora mai tarziu toate... ptr ca la 8 ma trezesc s-o pregatesc pe maria ptr scoala si la isa ii dau sa pape pe la 9-9.30. daca i-as da la 12, pana la 2 ii e foame si urla cand mergem dupa maria la scoala. daca-i pun masa de seara la 20, la 21 ii fac baita si apoi ii e foame, nu asteapta pana la 24, oricum la 23 mananca iar si se pregateste ptr un somn luuung... mi-ar placea sa ma pot lipi de orarul asta care e asa "compatibil" cu orarul digestiei delfinasei, dar nu intrevad sperante curand, asa ca ne tinem de-al nostru, tot cu o ora mai tarziu... bine, asta in zilele cand nu vrea si la o ora, si la 2...
cristina, tine-ne la curent cu starea lui Vladut, m-am tot gandit la voi aseara, ce nasol... chiar si aici ca e mai civilizat, cand mergi la controlul periodic cu bb iti face programare separat, sa nu mergi acolo la gramada cu toti copiii care cine stie ce boli au... nu ca ar vrea cineva sa-ti imbolnaveasca copilul, dar se intampla. de asta ma gandesc eu ca in spitalele de copii din Ro tre sa fie teroare...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
carla_2008 spune:
Dragaica si cand plang deodata ce faci?sau daca vomita deodata?ai zis ca esti solo.la noi regurgitarile sunt intr-o veselie,plus au inceput sa se agite unul pe altul ca avem 3 luni.si nu prea pot sa stau solo in cazul asta.
noroc ca noaptea avem program,doar eu sunt de serviciu ca sotu doarme in alta camera ca trebuie sa fie fresh pt job,si ne trezim pe la 4-5.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
giorgia23 spune:
Ms Racusor pt raspuns...dar eu cat sa iau?
Crispo ...hai curaj ca va fi totul bine
Lia...FELICITARI...sarcina usoara si fara probleme pana la capat
Eladea asa e si Antonia...mananca putin si des...incerc cat de cat sa ii fac un program, dar pana acum nu prea am reusit
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze Antonia
Diana_Eva spune:
Racusor - tare cred ca e de la vreme - si eu am simtit ceva acolo - dar nu dureros ci jenant. Cred ca deacum o sa tot simtim operatia asta. Daca palpezi simti vreo umflatura ceva?
Eladea- stiu ca lapticul de la inceput este doar pentru sete - poate el adoarme inainte sa dea de lapticul care tine de foame. Zic si eu... daca te mulgi pana vezi ca incep sa fie stropii de laptic mai grosi si abia atunci il pui la supt poate va suge mai rar.
Eu ii dau Evei zilnic o lingurita de Imuno Baby si 3 picaturi de Vitamna C naturala (i le dau cand sughite - oricum nu exista zi fara 2-3-4 reprize de sughitat - o ajuta la sughit si ii face bine la sistemul imunitar). Oscillo- eu iau unul saptamanal, ii dau si sotului meu unu ... iar ei i-am dat doar o data - weekendul trecut.
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 si azi dim mi-au aparut II |
sa ai parte de o sarcina usoara si sa fiti fericiti! te mai asteptam in casuta noastra
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada