Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
tina_80 spune:
Cristina, imi pare tare rau de ce i se intampla lui Vladut. Mi-e asa mila de el.....
Tu trebuie sa fi tare si sa gasesti solutia cea mai buna ca sa va fie bine la amandoi.
In seara asta eu si Raducu ne rugam pt voi.
multa sanatate!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
aelita spune:
Cristina,
iti tin pumnii sa iasa totul bine,sa se recupereze si sa nu fie nevoie de spitalizare ! tu trebuie sa te intaresti,sa lupti pt amandoi,are nevoie de lapticul tau pt imunitate,pt recuperare.Pup Vladutul mic !
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Lala,Tina si la voi au fost ceva problemute cu bebeii la nastere.Nu v-au chemat neonatologii la control la 2,4 si 6 luni?Caci aici se face,ei tin sub observatie evolutia copiilor cu probleme,deoarece cum am mai spus,exista riscul aparitiei anumitor probleme pe parcurs chiar daca acum par/sunt sanatosi. Si dr a fost extrem de multumita de Paul insa nu exclude sa apara si el cate ceva pe parcurs,cam pana la 2 ani se tin sub observatie.De aici si controloalele regulate. Multumesc fetelor pt raspunsuri. [red]LA MULTI ANI printeselor de astazi Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 Motanelul[/b] |
Pe noi nu ne-a mai chemat dar in schimb mergem noi la un neonatolog din maternitate cam la 2-3 sapt. si cam el ne este dr pediatru de baza. Cand mergem la el sa il mai consulte pe Raducu, stam o ora, chiar si mai bine, si incepe sa ne explice toate nelamuririle pe care le avem.
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
crispro spune:
Fetelor, imi dau lacrimile cand vad ce dragute sunteti, cum va ganditi la noi. Va pup pe fiecare, si pe copilasii vostri, si sper sa nu treceti nici una pri asa ceva niciodata. Poate la al doilea copil o asemenea problema mi se va parea mai usoara, dar acum ma necajesc... Ca stiu ca il doare, dragul de el... I-am dat acum seara antibiotic siropel, care ii poate provoca diaree in plus - io sper sa nu... Va trebui sa avem grija sa nu verse de la el. Nu si-a facut greata deloc, ba chiar parea ca ii place. Apoi i-am dat alte prafuri in biberon, se tot infunda, ca nu se dizolva ca lumea prafurile... Copilul era super somnoros, noi ne chinuiam sa ii tine ochii deschisi. Apoi l-am pus la san, in 2 minute a adormit. L-am lasat sa doarma, ca a fost o zi grea pentru el, si se va trezi la noapte sa pape. Dar nu-i bai, ca pana atunci mi se mai face si mie ceva laptic, ca acum nu am nimic... Mai am in congelator vreo 300 ml...
I-am facut coprocultura, am avut io un feeling... Si uite ca am intuit bine... Are o infectie cu "proteus mirabilis". Se pare ca e luata infectia asta de la careva... Banuiala mea e ca a luat-o de la nepotul de 2 ani, a carui mamica se plangea de cateva zile ca are scaune mai dureroase copilul, ca nici macar nu a lasat-o pe mama sa il schimbe, ca zicea ca il doare fundicul, si scaunele erau diareice... Si daca nu i-am instruit pe toti din jur sa se spele pe maini, sa nu ii sufle lui asta micu in gura... Acum nu mai las pe nimeni langa el, numai eu si sotul. ATAT!!! Ca m-am enervat! Zicea doctora sa avem grija ca e foarte sensibil acum, de asta imi e si groaza de mers in spital.. Cel putin in asta de aici, nici vorba... Am fost internata eu inainte de a ramane gravi, si am plans toata noaptea de greata si nervi, nici la baie nu am fost cand am vazut cum arata, si a doua zi am plecat pe propria raspundere...Si chiar nu sunt din c.. de ministru, am crescut foarte modest... Dar cand am vazut plin de kk pe jos, si WC-urile toate infundate, si sange pe lenjerii, si nespalate...
Ma rog la DD sa fie bine, sa isi revina doar cu antibioticul sirop (fara injectabil).
Merg la culcare, ca a fost si pentru mine o zi grea, Vladut a fost un pic mai marait azi ca de obicei, azi noapte la fel, asa ca dorm pana pot, sa ii pot fi de folos cand se trezeste.
Va multumesc inca o data de sustinere, sunteti niste prietene grozave! Va pup!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Diana_Eva spune:
Cristina somn usor! Vei vedea ca maine Vladut va fi mai bine. Dumnezeu ii ajuta pe oamenii buni!
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
lalala13 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Lala,Tina si la voi au fost ceva problemute cu bebeii la nastere.Nu v-au chemat neonatologii la control la 2,4 si 6 luni?Caci aici se face,ei tin sub observatie evolutia copiilor cu probleme,deoarece cum am mai spus,exista riscul aparitiei anumitor probleme pe parcurs chiar daca acum par/sunt sanatosi. Si dr a fost extrem de multumita de Paul insa nu exclude sa apara si el cate ceva pe parcurs,cam pana la 2 ani se tin sub observatie.De aici si controloalele regulate. Multumesc fetelor pt raspunsuri. [red]LA MULTI ANI printeselor de astazi Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 Motanelul[/b] |
ehee, la noi au fost probleme grave.ba da, m-au chemat dar euam fost la giulesti..si nah, nu am avut unde sa ma duc la 2 luni. am fost la 1 luna dupa iesire. acum trebuie sa vad unde gasesc neonatologul ca e cercetat penal..o mare tampenie..e un doctor foarte bun.ideea e ca trebuie sa ma mai duc
----------------------------------------------
my somebody....
a sosit minunea!
Doamne Ajuta in continuare!
bumblebee spune:
Cristina, Victor a luat la 4 saptamani Zinnat, fara scaune diareice, Vladut se va intari, tu trebuie sa te remontezi pt el, lapticul il ajuta sa lupte cu microbul din burtica, il va ajuta sa tolereze mai bine antibioticul, te va simti in continuare aproape.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici
Victo spune:
cristina, daca trebuie spitalizare mergi in cj la un spital de copii. sunt 3 clinici de pediatrie. mergi la pedi 2 sau pedi 3 ( cele din apropierea garii).
grija la scaunele diareice sa nu se deshidrateze. cd stefan avea enterocolita, mergeam des la spital sau la dr de fam sa il vada cat e de deshidratat. ei au ochiul format si stiu cd e caz de spitalizare.
odihneste-te sa ai laptic.
al meu bbelus in continuare nu vrea lapte praf din bibe..asa se strambaaaa..m-am chinuit azi vreo 10 min sa ii picur asa din bib. cam 10 ml... atat s-a obosit bietu de el, ca doarme de numa, asa ca am ratat baita in seara asta. sper sa nu mai faca kk la noapte, ca am tot spalat azi la curutu lui de numa.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui maurice Buna fetelor, Sara si cu mine va multumim pentru urari, si vrem sa uram si noi La Multi Ani! pentru Sara de Danuta si Bianca de Michelle! Sara e racita, tuseste, si de azi trebuie sa-i dau ceva, ce mi-a recomandat pediatra. Cred ca a luat d ela mine raceala, ca ma doare si ustura gatul de nu mai pot. Dar mititica nu se plange, daca n-ar tusi nu as sti ca e ceva in neregula. Larissa, mie mi-a zis moasa ca cica daca trece mai mult de 6 ore jumate intre alaptari e posibil sa-ti vina menstruatia, eu inclinam sa nu o cred dar vad acum ca e posibil! Oricum, asta nu ma va face sa-mi pun ceasul sa sune noaptea ca sa o trezesc pe Sara sa manance! Si eu stau linistita cu alaptatul, v-am mai zis, am incredere in moasa si pediatra, daca ele au zis ca Sara a luat bine in greutate, nu ma apuc sa ma verific cat lapte suge. O singura data m-am muls, saptamana trecuta, am scos 100 ml din ambii sani, iar moasa mi-a spus sa nu mai fac asta,ca noroc ca am scos atata, ca daca as fi fost in perioada aia din zi mai stresata putea sa iasa mult mai putin lapte si atunci era pericol sa incep sa ma stresez si as fi afectat pe bune productia. Mami de Sara Maria 04.08.2010 |
nu cred sa fi trecut nici macar o data mai mult de 6 ore( in genere treceau 4-5 ore)...inainte aveam sanii f plini si tari si il trezeam eu...acum desi sunt mai moi tot sunt plini ca bebe se satura repede si ia bine in greutate....inca se inneaca cu laptic
Cristina, va purtam in rugaciune. Doamne ajuta! Micul pui...of...
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna2#
carla_2008 spune:
buna fetelor,inca recuperz 5 pag si va scriu apoi raspuns la cateva lucruri.
Crispro ma rog si eu sa se faca repede bine puiutzul tau.
Fetelor va rog un sfat,o parere!!!!!!Carla nu a pus nimic intr-o sapt ba chiar a slabit vreo 70gr,suge,papa relativ bine,f putina completare,insa parca are cu 1-2 scaune mai mult dar cu aspect normal!A fost putin racita,i-am dat oscilo,de fapt amandoi au fost raciti si inca sunt infundati.Dar Mateo nu are nimic,creste bine,papa bine.Si parca mi se pare mai apatica!ce poate sa aiba????
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP