Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 16
puiutz_mic spune:
Creatza, Michelle, Mycya, multumesc pentru raspunsuri si urari!
Deocamdata pentru colici mai incerc din nou cu Gripe Baby Water, pe care i l-am mai dat in primele saptamani si care i-a mers foarte bine. I l-am intrerupt pt. ca ma gandeam sa nu-i dauneze la kk mai mult...
De azi ii dau din nou si o sa vad daca se schimba ceva in scaune.
O sa-i dau si Debridat in continuare, sper sa nu fie vreo problema cu Baby Water impreuna.
Adineaori a papat la san...doar 50 grame!!! Si l-a luat somnul. Bine il inteleg ca e obosit acum, ca ieri seara + asta noapte nu a dormit vreo 10 ore... Soer sa pape mai bine la masa urmatoare!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
paula_m spune:
Cand aveti careva timp, nu-mi spuneti si mie de ce am nevoie pt botez, la biserica!! Eu habar nu am, nasii nici atat!
La restaurant e simplu, acolo ma descurc, dar la biserica nu stiu
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
carla_2008 spune:
vorbeati de baita.eu le fac zilnic total ca regugiteaza,transpira pe cap cand mananca fac kk si se murdaresc.
iar de aspirat ii aspir de 5-6 ori/zi acum ca sunt putin raciti.dar tot nu le trece deja de 7 zile cu oscilo.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
carla_2008 spune:
am sters din poze si am pus 2-3 noi pe cont
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Cand aveti careva timp, nu-mi spuneti si mie de ce am nevoie pt botez, la biserica!! Eu habar nu am, nasii nici atat! La restaurant e simplu, acolo ma descurc, dar la biserica nu stiu Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze |
Nu am apucat sa citesc tot, ca azi a fost o zi lungaaaa, cu 5 scaune, dar 2 dintre ele foarte putine, mai degraba un partz cu ceva kk... marait, doar in brate la mama, lapte foarte putin... Imi iau si io Galctogil, sa vedem...
Ce-am retinut:
Crissy, la mine bio-sun -ul asta mi l-a dat pe 7 zile, dar nu dupa antibiotic, ci in timpul tratamentului... Oricum, la sfarsitul sapt mergem iar la control si mai intreb
Spirulina, nu mai stiu cine intreba, exita mai multe variante in comert - de 200mg, 500mg, 1000mg. Eu iau intr-o zi 2000mg, jumate dimi, jumate seara, dar nu mai tarziu de ora 18. Firma Hofigal - de la Racusor citire.
Paula , legat de botez, noi am avut nevoie de: lumanare, un vas cu apa, busuioc, o panza alba in care scoate copilul, si un prosop alb. Noi am sunat preotul si am intrebat, ca fiecare e cu obiceiul lui. Am vazut in Polus set pt botez, cu panza respectiva, cu un prosop mare pt bebe, un prosop mic pt preot si ceva sapun tot pt preot (sunt care cer asa ceva), plus mai are in pachet o fasa... Noi nu am folosit-o...
Ma uit un pic pe net sa vad de unde iau Galactogil si merg la nani, ma simt asa de obosita.... Ne chinuim si cu medicamentele, ca intai ii dau antibiotic, apoi la o juma de ora alte prafuri, ba cu biberonul care se mai infunda, ba cu seringa, ba cu lingurita, iar cu biberonul, si tot asa... Se enerveaza si el... Apoi vigantolul... apoi aerosoli... Nu terminam bine, si la amiaza altele, si seara altele...
De azi l-am mutat cu patutul in camera lui, sa vedem cum va fi... E mai aerisita parca acea camera, de asta am facut mutarea acum, chiar daca e bolnavior, poate se va odihni mai bine, sa nu ne tot auda pe noi foindu-ne... Is curioasa cum voi dormi eu, cu urechea lipita de interfon si cu usile deschise...
Va pup, sa aveti o noapte linstita , cu delfinasi cuminti!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
btz_ovi spune:
Mycya candida la varsta asta??????????Sincer nu as crede sub nici o forma.SI al meu are limba alba,dar asta e de la laptic iar cu glicerina boraxata se curata.
Candida de la ce sa o ia?Sau cine???
Dar poate e asa,mai stii?
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Motanelul
Mycya spune:
Btz am citit si pe internet si intr-adevar este posibil.ea a facut in gurita dar e posibil sa se mai faca si intestinala si e si mai rau atunci.eu nu i-a curatat niciodata limbuta ,dar de curiozitate m-am mai uitat si eu dupa 2 ore dupa ce a papat si intr-adevar limbuta e albicioasa.
si vb de calcatul hainutelor, eu i le-am calcat mereu chiar daca au fost multe.le spal la 60 de grade dar le calc
Lala eu asa ii fac masaj la gagicutza( mia aratat pediatru inca din maternitate) inafara mainilor ca le tine asa incordate ca nu i le pot misca prea mult s i la baita pun multa apa in baliuta si ea da din maini si din picioare ca si cum ar innota dar abia ast sa ii fac in cada
Mami de Andra Maria 02.08.2010
carla_2008 spune:
Mycya zicea Eladeea ceva de Plantagingival ca e natural pt limbuta.Eu am dar nu am folosit-o inca.Glicerina cu nistatin e cu antibiotic ceea ce nu e tocmai ok asa repede.
carla_2008 spune:
voua noapte bebeii vi se trezesc pe la aceleasi ore?ca ai mei nu chiar daca aprox la aceeasi ora ii culc seara.ce sa fac?
legat de mutat singurei:camera lor e la etaj si nu stiu cum sa fac ca parca nu i-am muta asa mici sus ca poate nu aud interfonul ,poate etc..ce ziceti?
carla_2008 spune:
eu tocmai am baut o bere CU ALCOOL!Si asa bine mi-a picat!si asta in timp ce miscam de balansoarul cu Mateo,dadeam suzeta la Carla,scriam pe forum si mai si cantam ceva