Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
oana, ar trebui sa se descurce fratele tau...nu e complicat si e la vedere, vorba aia..la 'Strasse'...
cat despre petrecere, asta e fain la grupul nostru, ca suntem toti cu 1-2 copii, de varste f apropiate..iti dai seama cand iesim cu totii..e fain...
puiutz, se pare ca berea si fierea nu fa casa buna...asa mi-a zis bumblebee... asa ca am renuntat la ea...si la multe altele...gen cioco, inghe, praji....
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Multa sanatatae delfinasilor bolnaviori! Noi am fost la controlul de 2 luni, bblina a luat 1kg luna asta si a crescut 3 cm (avem 5460g si 58 cm). E un pic fornaita, a zis sa ii dam apa de mare in nasuc (am luat Sterimar). La noi in casa e frigut (20-21 grade).. voi cum ii imbracati in casa acum? Voi le calcati hainutele? Tina - vazut pozele, dulce tare delfinasul tau, si ce a crescut! Geo - tu ziceai ca te duci la o nunta, cum te-ai descurcat cu alaptatul? Ca si eu am o nunta pe 23 in Tecuci. ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
draga mea, eu una urasc calcatul si nici n-am timp de asa ceva...cand e musai asta e...dar oricum doar hainitele de iesit afara, daca se impune... as capia sa stau sa calc toate hainutele lor...
la noi e mai cald in casa, 23 grade, ca suntem frigurosi(a se citi sunt friguroasa...) asa ca-i dau body cu manecuta lunga si pantalonasi cu botosei...sau body maieu si salopeta intreaga...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
aaaa...sa va zic ceva sa nu uit... se pare ca am avut primul episod de joaca in mod constient si sustinut... eu incercam sa-i bag suzeta in gurita,si-i povesteam iar el smecheru radea si o tragea cu ambele manute...si radea frate in hohote... si chestia asta a tinut vreo 5 minute, ca m-am plictisit io, nu de alta...imi pare asa rau ca n-am avut camera la indemana sa-l filmez....
si in alta ordine de idei, a fost cam marait in ultima ora...am tot incercta sa-l adorm, el urla de cum il puneam in carucior...asa ca l-am pus frumusel in sling, pozitia burtica pe burtica si ne-am plimbat prin casa...apoi l-am mutat in pozitia de alaptat, i-am bagat tzitzi in gura si a adormit in 2 minute... si asa l-am transferat, cu tot cu sling in carucior...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
giorgia23 spune:
Nu reusesc sa incarc filmuletul...cum sa fac sa/l vedeti?
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze Antonia
Creatza11 spune:
michelle, cred ca-i cam mica temperatura de 20 grade pt bebe, asa era si la mine dar am bagat calorifer electric in camera si incerc sa mentin temperatura undeva in jur de 23 grade. Astfel il tin in casa in bady fara maneci (stil maiou) si cu salopeta peste sau in bady fara maneci + bady maneca lunga + pantalonasi. Iar hainutele inca ma chinui sa le calc.
puiutz tinem pumnii si te sa iasa analiza bine, si eu ii dau debridat de 1 luna, nu stiu ce sa-ti zic daca starea de somnolenta la san are legatura cu debridatulca al meu asa era la san si inainte de debridat, eu ma mulg si-i dau cu bibe tot timpul ca altfel il tin nemancat sau ii dau lp ca el de la san nu suge, ori doarme ori plange ori se joaca si il linge.
Asa era si crema noastra.
eladeea, super tare momentul jucaus dintre voi doi!
A fost si la noi medicul, ne-a facut vaccinul de 2 luni, am discutat iarasi despre problemele lui Matei, se pare ca nu vom scapa de operatie la buric, are circumferinta mult prea mare pt a se mai strange, iar de faptul ca se chinuie sa faca kk, cica sa-l trec pe lp exclusiv, caci are kk prea acid si POATE din cauza asta si eritermul fesier si facutul kk. Pai cum dom'ne POATE? Pai io ce fac, intrerup lactatia, ii dau praf, POATE problema persista si apoi ce fac? Ii da el LP? Of, m-a enervat de nu mai pot.....
In alta ordine de idei, am mai crescut si noi, avem 5600 grame, am luat 2220 grame in 8 saptamani.
Voua v-au facut bebeii reactie dupa vaccinul de la stat? Daca da, ce fel de reactii?
michelle1981 spune:
Asa e, sunt muuulte haine de calcat si eu le-am calcat pana acu pe toate, insa acum stau si ma uit la muntele de haine ce s-a format si asa nu imi mai vine..
Mai ales ca "sterilizate" sunt: spalate la 90 grade si uscate la uscator.
Fetele cu rahianestezie pe voi va doare spatele in zona injectiei?
rodyka - cu siguranta Maria o sa se redreseze, e insa o schimbare in viata ei. O sa fie bine!
Tina - am introdus ca fructe strugurii si perele. Si din mere am gustat si a fost ok. In rest am mai mancat noutati ca salata de vinete cu ceapa, salata de conopida cu usturoi, salata boef si la toate a plans un pic a doua zi.. dar s-a linistit repede (pret de cateva minute). Noi ii dam tot Bonnisan.
puiutz - imi pare rau ca ai si tu pb cu bebica. Multa sanatate!
geo - acum vad ca esti din Tecuci. Da, venim sambata si plecam duminica dupa ce ne odhnim nitel. Venim cu bebelina si cu mama sa stea cu ea
Mama m-a incurajat sa merg la nunta, a zis ca pe vremea ei cand eram de varsta Biancai deja facea naveta cu mine pe tren. Si bunica a mers cu copiii infasati in brate la nunti
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui crispro Puiut, dar Raducu de ce face asa des kk? Are si el infectie in scaun, pana la urma? Joi facem din nou copro, si o sa merg in mai multe locuri pt rezultate. Oscilo e la fel, si pt copii, ca si pt adulti, se da la raceala un capacel de oscilo de 3 ori pe zi in prima zi, apoi 1 capacel pe zi, pana la 7 zile - capacelul fiind de la doza de oscilo. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Pai nici pana acum nu sunt lamurita de ce face kk de atatea ori pe zi... Pediatra imi spune ca asa fac unii bebelusi...Intr-adevar, mi-au mai spus si alte mamici ca au patit asa in primele 2-3 luni. I-am dus pediatrei pampersul cu kk sa-l vada si mi-a spus ca are aspect normal de scaun de bebe alaptat la san... si miros tot normal... oricum, o sa-i repet si la al treilea laborator coprocultura. Pentru paraziti mi-a spus pediatra ca nu are rost sa-i fac, ca la varsta asta nu prea are de unde sa-i ia.
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Creatza11 A fost si la noi medicul, ne-a facut vaccinul de 2 luni, am discutat iarasi despre problemele lui Matei, se pare ca nu vom scapa de operatie la buric, are circumferinta mult prea mare pt a se mai strange, iar de faptul ca se chinuie sa faca kk, cica sa-l trec pe lp exclusiv, caci are kk prea acid si POATE din cauza asta si eritermul fesier si facutul kk. Pai cum dom'ne POATE? Pai io ce fac, intrerup lactatia, ii dau praf, POATE problema persista si apoi ce fac? Ii da el LP? Of, m-a enervat de nu mai pot..... In alta ordine de idei, am mai crescut si noi, avem 5600 grame, am luat 2220 grame in 8 saptamani. Voua v-au facut bebeii reactie dupa vaccinul de la stat? Daca da, ce fel de reactii? fericita de Matei Gabriel ( 09.08.2010) |
hmmmm..eu zic sa vezi si o a doua, chiar a treia aprere daca e posibil...sa renunti la LM doar pt ca ar fi posibil ceva...fara sa se stie cu certitudine??? eu una imi pun semne de intrebare... cat despre operatie,la fel as cere a doua parere... oricum, tinem pumnii sa reveniti la normal...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
paula_m spune:
Eu nu am calcat niciodata hainutele. M-am apucat pe cand eram gravida, dar dupa prima salopeta, m-am lasat pagubasa... Vb lui Michelle, la ce munte de hainute spal, ar tb sa stau cate 3 ore pe zi, doar sa ii calc lui hainutele.
Michelle, nu ma doare spatele de la anestezie si nu prea cred ca ar tb sa te doara nici pe tine. Ar tb sa mergi sa te vada un dr.
Eu tin centrala pe 22 de grade tot timpul. Si il tin imbracat, fie cu o salopeta intreaga, fie cu un body si o salopeta deasupra. Si eu ii mai dau vestuta...
Eladea, ce frumos, ai baiat mare de acum
Creatza, imi pare rau ca tb operat Matei! Cand i se va face operatie? Acum cand e atat de micut?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
Creatza11 spune:
eladeea, asa ma gandeam si eu numai ca nici nu mai stiu cui sa cer pareri despre kk, caci am mai fost la 2 medici inainte, ne-au dat fiecare ce tratament au considerat ei.
paula, nu ar fi totul pierdut, ar fi timp pana la 1 an sa-i revina buricul la normal si de abia apoi mergem la operatie, insa la Matei este hernia cam cat o nuca mica aproape si nu prea ar fi sanse sa-si mai revina buricul fara operatie....deci cred ca pe la 1 an il operam.