Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Ce fac burticile?
Eu am reusit sa citesc 3 capitole din urma, ca ramasesem restanta.
Nu am intrat de vineri, am avut un week agitat, cu vizite, iar de ieri am intrat intr-o pasa proasta. Nu stiu ce am, parca nimic nu ma multumeste, si nu am vrut sa va intristez si pe voi!

burtici vorbarete!

FVL heterozigot, 23 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

bb - daaa, stiu de Iasmi cu gradi. Esti o norocoasa. Cazuri de-astea am auzit rar ... cei mai multi plang la gradi, la acomodare. Mai mult sau mai putin ca timp. Parca voi ati fost si anul trecut la cresa/gradi sau ma insel? Cica odata facuta acomodarea asta, dupa e ok (adica din al doilea an).

adita - nu e neaparat ca daca il "socializezi" in cei 3 ani pana la gradi, acolo nu mai plange. Iti vb despre cazul nostru ... ieseam zilnic in parc, ff intelegatoare (deci pregatirea sufleteasca o avea facuta dinainte, teoretic), dar ... depinde de copil, de caracterul fiecaruia. Si eu sunt pt. o acomodare treptata, nu la program lung direct. Si aici asa se obisnuieste.

mamma bis - o fetita si 29s de

iubita cred ca depinde si de copil si de caracter asa cum ziceai si tu , eu una am plans toata perioada in care m-au dus la gradi ... asta e , deci nu m-am acomodat ...unii nu plang deloc si se acomodeaza din prima zi , ba mai mult nu te mai intelegi cu ei cand vine vb sa ii iei acasa , si altii care plang si dureaza pana la acomodare ......

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cu Robert, de exemplu, e acomodat cat de cat, nu palnge,se joaca, canta, doarme (mai nou) insa refuza mancare de la ei - adica papa de pranz care e super buna, gatita acolo; papa doar cereale fara lapte si gustarea de dupa nani, un dulce facut in casa (placinta, gogoasa, cozonac, salam de biscu); deci e tot intr-o forma de neadaptare.

Abramburica dragut blog ai...delicioasa fetita ta!

zumzu ma bucur ca macar se gaseste si in Ro. Stiu ca e buna, eu pana aucm n-am verge, mai vedem.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Burtici eu am fugit acasa. Va puapaces. vb mai incolo.

Laura

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

si noi va pupacim..si pe tine si pe bebe

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Burtici eu am fugit acasa. Va puapaces. vb mai incolo.

Laura

25+ cu

Angie+23

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

uau in ce stil scrieti......., ce vorbarete sunteti, vad ca v ati mai si inmultit,...ce bine
eu m am mai pus un pic in pat la tv ca e asa frig, dar n am putut sa adorm,doar si vecinul meu face ceva prin casa, n as putea sa zic ce
in afara de asta se lucreaza si deasupra, construiesc mansarda....
imi pun sa mananc, pofta buna si voua

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

eu nu am vecini galagiosi, dar de azi dimineata e aproape intuneric afara. Nu prea are cum sa-ti vina cheul de iesit. Ma gandeam sa prepar ceva de mancare si poate o prajiturica cu mere.
Am auzit ca nu e indicat sa mancam ciuperci pt ca au un grad ridicat de toxicitate. Asa e? Voi ce stiti?

adriana 24+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas

Mayane, ooooo deci tu ai de gand sa rezisti pe camp pana la final. Eu din decembrie vreau sa scap.
Foarte frumos botoselul.

Andreea , mamica Elizei +

Sincer, daca rezist, inseamna ca prind o prima in ianuarie, si daca Pastele pica pana mi se termina cele 126 de zile, prind si prima de Paste . Dar daca nu merge, mai bine bani mai putini si bebe sanatos, decat sa cheltui banii aia pe la doctori.

Cat despre opera mea de arta, cred ca e cel mai simplu model. Va pun poze cu "facerea" celui de al doilea, cand o fi gata. (cand?)

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Adry nu stiam de ciuperci, eu am mancat, bineinteles ca nu am sarit calul dar am mancat

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

yasmi nu am gasit doar suportu
oricum cosu care il au ei e mic, fata de ce am eu aksa.
ei acu 70/35 al meu 100/60. nu cred k am sanse sa gasesc.
mersi mult oricum

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput