Sep-Oct 2010 - Hai Eveline! (181)
Raspunsuri - Pagina 9
K.A.T. spune:
Dar pentru colici nu le dati nimic?
_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
K.A.T. spune:
Cami, incerc sa intru si eu de cateva ori pe zi, mai pun poze pentru exemplificare ca ce am facut in ziua respectiva nu mai am cuvinte sa detaliez. Asa ca mai bine arat.
Oh, Doamne, nu pentru laude sau bagare de seama, iertare daca asa s-am lasat de inteles.
Dar aveam impresia ca le incarc degeaba. Eu cand vad poze puse de cineva spun.
Off, parca s-a dus si singurul neuron gravid, a devenit lauz si nu se mai stie exprima. Fiti indulgente cu mine zilele astea.
Acasa incep o propozitie si ma opresc, nu mai reusesc sa exprim ce vroiam, uit ideea. La scris inversez litrele. Sper sa-mi revin. Sunt blonda cu adevarat acum.
Bancul zilei, la adresa mea, e ca o blonda devine cu adevarat blonda cand alapteaza.
_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
botosel452 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui K.A.T. Valentina Cami multumesc mult! Da, Valentina, este "Nursing Pillow". Uite www.dotdotslittleshop.com/i_67/Bumble-Bee--Nursing-Pillow.htm" target="_blank">aici si aici ca exemplu. Hai Donna, mai e putin! _ Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T |
Kristina, e super tare!
Am primit si eu o astfel de perna de la cineva din State, dar chiar nu stiam ca merge sa stea si bebeii in ea
Valentina39+
Pity27 spune:
camelia, mami de Tudor. eu zic ca nu-l doare burta toata ziua, mai ales ca torn in el inainte de fiecare masa infacol. e un sarlatan mic. acum de frica sa nu adoarma si sa-l dau jos din brate s-a agatat cu mana de camasa mea si la fiecare miscare de-a mea trage cu putere de ea, sa nu-i scape.azi m-a zapacit.
aura, mami de TUDOR 09.09.2010
maitreyi spune:
am actualizat si eu albumul piticilor mei
-----
Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Mari-Mariuk spune:
Bebe Vlad are 3900g si 52 cm!!! dr de familie e indragostita de el!!!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
maitreyi spune:
azi mi-am dat jos for good pansamentul dau sa ma uit sa imi vad si eu cicatricea...nu vad nic iau si o oglinda...nic pe dibuite am gasit-o. e ataaaat de fina si la culoarea pielii si atat de profi suturata incat la 2 saptamani nu se vede la baby am avut o dunga rosie vreo 6 luni.
-----
Slava Tie, Doamne!
maitreyi spune:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Bebe Vlad are 3900g si 52 cm!!! dr de familie e indragostita de el!!! Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 |
bravoooo! ce fain a luat in greutate
-----
Slava Tie, Doamne!
camy81 spune:
HAI DONNA curaj fato ca mai ai un picut si il ti pe bb in brate
KAT- nu masi satura sa ma uit toata ziua la micuta TESS
mi-s asa de dragi asa de mici ,poate de aceea este si disperarea mea asa de mare ca nu vine odata si bb meu
ALINA-si eu merg maine la eco. si o sa vb. cu doctora sa vedem ce spune,si doctorita mea este impotriva provocari nasteri s
pune ca trebuie sa o lasam sa vina cand vrea ea,parca acuma imi pare rau ca nu m-am programat la cezariana macar stiam o data cand nasc
40+ cu si mami de ALEXIA
camisv spune:
citat din mesajul lui K.A.T. [ Oh, Doamne, nu pentru laude sau bagare de seama, iertare daca asa s-am lasat de inteles. |
stai linistita ca noi am inteles
si lasa ca sunt bune si laudele, ca fac bine la psihicul nostru, acum mai obosit.
Mie cel putin imi face placere sa ma uit la pozele cu bebelusi. Sunt asa inocenti si parca imi transmit ceva din linistea lor. Ce sa mai spun cand imi privesc piticotul, dar asta stiti si voi
Camelia mamica fericita de Tudor