Sep-Oct 2010 - Hai Eveline! (181)
Raspunsuri - Pagina 6
simona24 spune:
sa cresti mare si voios, TIBERIU! anna, recuperare rapida!
oare ce-o face donna noastra?
anutza, tu esti bine? ca parca nu te-am mai vazut de ceva timp... cum e cu maia acasa?
mamici, am si eu o intrebare! de fapt, cred ca sunt mai multe!
pot sa mananc dulceata de zmeura si compot de visine? ca am primit niste borcane cu de toate(printre care si castraveti murati, gogosari...) si parca cel mai mult imi fac cu ochiul deserturile.
aaa... si mai am o intrebare mai...rusinoasa... dupa cat timp nu mai curg lohiile? ca la mine de vreo cateva zile, nu mai curge nimic... o fi in regula? sau sa incep sa imi fac griji?
am!!!
simona cu matei
zozela spune:
Felicitari Ana!!
La multi ani,Tiberiu!!Bine ai venit!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!
tanamera spune:
Anna felicitari!!!
Bun venit pe lume Tiberiu!
Zozela tu maine pleci la Bucuresti?Am inteles bine?
37+ cu
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
fulguta28 spune:
BRAVO ANNA!
Bine ai venit pe lume, bebe TIBERIU!
HAI DONNA!
uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
Alecsa_L spune:
Buna fetele! Ce faceti? Eu am maine marea operatie, la 8 trebuie sa fiu la spital. Sunt paralizata de frica. A mai facut cineva de aici cezariana?
Alecsa_L, 38+ , AMR 1 ZI
fulguta28 spune:
Mai3, fac repede si o zeama lunga cu galafor, galactogil, fenicul, chimen si anason pt fetele care alapteaza.
Iti trimit?
uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
Alecsa_L spune:
BRAVO ANNA! Sa-ti traiasca baietelul! SA FII SANATOS SI SA AI PARTE DE O VIATA PLINA DE IUBIRE TIBERIU!
Alecsa_L, 38+ , AMR 1 ZI
kiti2205 spune:
Bravo Anna, bun venit Tiberiu!!!!
De la DOnna nicio veste?
Pity - la botezul asta a venit ca un clown imbracata, ceea ce lui Vlad al meu nu prea i-a placut, ca nu stiu de ce, dar are o oarecare fobie de clowni de cand am fost la circ... Asa ca i-am explicat ca nu este clown, este o doamna colorata . A functionat.
Oricum, daca ai f multi copilasi, poate o sa aiba nevoie de ajutor doamna Bombonica, ca astia de 3-6 ani nu stau locului 5 minute
Oricum, distractie placuta
Kiti, 39+ si mami de Vlad 15.05.2006
sorana_23 spune:
Am mai primit un mesaj de la Belle Sara:
Azi la 10:35 s-a nascut bb George la 39 sapt, 3400 g, prin cezariana. Amandoi suntem bine !
Felicitari Belle Sara !!!! Bun venit bebe George !!!!!
sorana 36+ cu Tudor
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorana_23 Am mai primit un mesaj de la Belle Sara: Azi la 10:35 s-a nascut bb George la 39 sapt, 3400 g, prin cezariana. Amandoi suntem bine ! Felicitari Belle Sara !!!! Bun venit bebe George !!!!! sorana 36+ cu Tudor |
Felicitari Belle_Sara!!
Bun venit George!!
Kiti, 39+ si mami de Vlad 15.05.2006