Sep-Oct 2010 - Hai Eveline! (181)
Raspunsuri - Pagina 4
alynta27 spune:
Mai3 multumesc de raspuns! Ti-am vazut bolfoselul! In ce zona stati?
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
sorana_23 spune:
Avem mesaj de la Donna :
Internata . Col sters, membrane fisurate. Contractii scurte la 6 min. Pupici pt toate fetele.
Hai Donna !!!! Hai bebe Tudor !!!! [majoreta
sorana 35+ cu Tudor
nushulica spune:
nastasie da imi dai un pm cu linkuri la ce vrei sa iei
de 2 printi iubiti DAVID si STEFAN
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
fulguta28 spune:
Hai DONNA! Hai bebe TUDOR!
uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
fulguta28 spune:
Io ma bag sa fac o varza calita cu afumatura. Cand este gata, va invit la o portie.
uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pity27 fulguta,caut o persoana separata de grupul ursitoarelor pe post de bona. una care sa-i picteze pe fata, sa se joace cu ei, sa le capteze atentia ca altfel alearga ca bezmeticii prin restaurant aura, mami de TUDOR 09.09.2010 |
Pity, eu am fost la un botez unde a venit o tipa/clown, a stat cam doua ore si a facut entertainment cu piticii. Mi s-a parut super ok. Am vb cu prietena mea si o poti gasi pe www.vitaminavesela.ro
Kiti, 39+ si mami de Vlad 15.05.2006
sorana_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fulguta28 Io ma bag sa fac o varza calita cu afumatura. Cand este gata, va invit la o portie. uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s ------------------------------------------------ www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy! |
bun bun!! uite cum imi dai idei !da parca erai in greva, acum ma trimiti si pe mine la piata !
sorana 35+ cu Tudor
botosel452 spune:
Eu am facut niste salata de sfecla rosie (facuta la cuptor) cu hrean.
Cred ca mi-a ajuns mirosul de hrean pana in creier, cand l-am dat prin rozatoare
Dar a meritat tot efortul...
Eu as manca toate prostiile cu sare...asa mananc doar sa nu zic ca nu mananc, ca oricum nimic nu are nici un gust...bleac...dar tot ma dau eu in barci pana nasc si ma bag la o pizza sau o la shaorma, asa,ca de "inchidere" a sezonului de gravide
Si am mai facut niste budinca de cacao
Fulguta,
Valentina39+