Sep-Oct 2010 - Hai Eveline! (181)
Raspunsuri - Pagina 3
kiti2205 spune:
Eu tot pe aici. Deocamdata niciun semn clar, dar parca burtica a mai coborat un pic. Acu' vrei juma' de ora ma apucase panica - daca eu nasc si nu stiu si cred ca e travaliu fals?? Apoi mi-am amintit de durerile de la Vlad si ma gandesc ca nu am cum sa le confund ![]()
Parca nu as fi la al doilea copil...
Kiti,
39+ si mami de Vlad 15.05.2006
Pity27 spune:

pentru mamici. 
ANA 

DONNA

azi sunt mult mai bine. ieri am dormit toata ziua, ca bebe a stat la bunica. doamne, ce bine e sa dormi 10 ore non-stop,nu mi-a trebuit nici apa, nici mancare !!!!!
stiti cumva vreo trupa de ursitoare? ca de pe net nu as lua asa, fara recomandare si o animatoare pt copii, ca la botez vor veni unii invitati cu copilasii si imi trebuie cineva care sa-i supravegheze ca parintii sa se bucure de eveniment.
aura, mami de TUDOR 09.09.2010
camy81 spune:

ANNA-IVAN NASTERE USOARA 

DONNA NASTERE USOARA 

MOSHULIK 

BOTOSEL-asa sunt si eu ca si tine incep sa fiu disperata de ce nu mai vrea sa vina bb.
, pe mess intru si eu pe invizibil exact pt. aceea sa nu ma invadeze toti cu intrebarea de ce nu nasc inca

mai nou dimineata dupa ce ma trezesc trag o tura de
si dupa incep sa mai fac cate ceva ca sa mai treaca vremea
,ce grea e asteptarea asta
KAT-ce scumpica e TESS, te rog mai trimite-ne poze cu ea cand ai timp

MARI-mi-au dat si mie lacrimile la intalnirea cu EMA
si abia astept sa ii vad si eu reactia la ALEXIA cand o sa vin cu bb acasa,cum o sa fie 

Azi schimbam si noi semnatura la 40+ si inca nica la orizont 

40+ cu
si mami de
ALEXIA 
fulguta28 spune:
Pity, ursitoarele isi fac numarul de 20-60 de minute si cam atat, nu stau sa supravegheze copiii.
| Citat: |
citat din mesajul lui Pity27![]() pentru mamici. ![]() ANA ![]() ![]() ![]() DONNA![]() ![]() azi sunt mult mai bine. ieri am dormit toata ziua, ca bebe a stat la bunica. doamne, ce bine e sa dormi 10 ore non-stop,nu mi-a trebuit nici apa, nici mancare !!!!! stiti cumva vreo trupa de ursitoare? ca de pe net nu as lua asa, fara recomandare si o animatoare pt copii, ca la botez vor veni unii invitati cu copilasii si imi trebuie cineva care sa-i supravegheze ca parintii sa se bucure de eveniment. aura, mami de TUDOR 09.09.2010 |
uta28 este
38+
cu Mara Elena AMR 2 s ------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
alynta27 spune:
Pity sa-ti fie de bine relaxarea!
Camy81 nu mai plange ca va veni si bebele tau! Mai bine baga somn de voie cat mai poti!![]()
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
maitreyi spune:
fetili care n-ati pus cercei la fete din maternitate va trebui sa asteptati pana la 7 luni de-acu. dupa fiecare vaccin trebuie asteptat 60 de zile. dupa cel din maternitate se putea ca ala e anti-hepatita. problema apare la anti-polio.
alynta eu i-am pus la 7 luni la coriolan.
fetili cu pompa avent - am sunat la reprezentanta si nu imi pot da alta garnitura decat cu bonu de la pompa veche in sistem service
nu o au de vanzare separat. insa pont de la fina mea care a dat la pompa cu 2 garnituri 6 luni: nesterilizat garnitura ca se inmoaie si intre pompari tinuta la frigider ca sa fie tare. abia astept sa vad daca functioneaza ![]()
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
kiti2205 spune:
La multi ani, Moshulik!!
Am o lene cat carul de mare 
Azi am dormit iar de la 10 la 12.30. Imi fac rezerve serioase, ca stiu ce ma asteapta cand apare 
Kiti,
39+ si mami de Vlad 15.05.2006
Pity27 spune:
fulguta,caut o persoana separata de grupul ursitoarelor pe post de bona. una care sa-i picteze pe fata, sa se joace cu ei, sa le capteze atentia ca altfel alearga ca bezmeticii prin restaurant
aura, mami de TUDOR 09.09.2010
office spune:
Fetelor eu lui bebe ii dau ca lapte de completare Humana1 si intr-o luna si o saptamana a luat 1,5 kg (si 3 cm) :)) !Am consultat 2 medicii pediatrii si primul mi-a spus:"a, de la laptele praf a crescut asa bine", al doilea "a, pentru ca il alaptati la san a crescut asa mare" :)) :)) :)), deci parerile sunt impartite si important e sa fie satul copilasul!
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)