Sep-Oct 2010 - Hai Eveline! (181)
Raspunsuri - Pagina 3
kiti2205 spune:
Eu tot pe aici. Deocamdata niciun semn clar, dar parca burtica a mai coborat un pic. Acu' vrei juma' de ora ma apucase panica - daca eu nasc si nu stiu si cred ca e travaliu fals?? Apoi mi-am amintit de durerile de la Vlad si ma gandesc ca nu am cum sa le confund
Parca nu as fi la al doilea copil...
Kiti, 39+ si mami de Vlad 15.05.2006
Pity27 spune:
pentru mamici.
ANA
DONNA
azi sunt mult mai bine. ieri am dormit toata ziua, ca bebe a stat la bunica. doamne, ce bine e sa dormi 10 ore non-stop,nu mi-a trebuit nici apa, nici mancare !!!!!
stiti cumva vreo trupa de ursitoare? ca de pe net nu as lua asa, fara recomandare si o animatoare pt copii, ca la botez vor veni unii invitati cu copilasii si imi trebuie cineva care sa-i supravegheze ca parintii sa se bucure de eveniment.
aura, mami de TUDOR 09.09.2010
camy81 spune:
ANNA-IVAN NASTERE USOARA
DONNA NASTERE USOARA
MOSHULIK
BOTOSEL-asa sunt si eu ca si tine incep sa fiu disperata de ce nu mai vrea sa vina bb., pe mess intru si eu pe invizibil exact pt. aceea sa nu ma invadeze toti cu intrebarea de ce nu nasc inca
mai nou dimineata dupa ce ma trezesc trag o tura de si dupa incep sa mai fac cate ceva ca sa mai treaca vremea,ce grea e asteptarea asta
KAT-ce scumpica e TESS, te rog mai trimite-ne poze cu ea cand ai timp
MARI-mi-au dat si mie lacrimile la intalnirea cu EMA si abia astept sa ii vad si eu reactia la ALEXIA cand o sa vin cu bb acasa,cum o sa fie
Azi schimbam si noi semnatura la 40+ si inca nica la orizont
40+ cu si mami de ALEXIA
fulguta28 spune:
Pity, ursitoarele isi fac numarul de 20-60 de minute si cam atat, nu stau sa supravegheze copiii.
Citat: |
citat din mesajul lui Pity27 pentru mamici. ANA DONNA azi sunt mult mai bine. ieri am dormit toata ziua, ca bebe a stat la bunica. doamne, ce bine e sa dormi 10 ore non-stop,nu mi-a trebuit nici apa, nici mancare !!!!! stiti cumva vreo trupa de ursitoare? ca de pe net nu as lua asa, fara recomandare si o animatoare pt copii, ca la botez vor veni unii invitati cu copilasii si imi trebuie cineva care sa-i supravegheze ca parintii sa se bucure de eveniment. aura, mami de TUDOR 09.09.2010 |
uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
alynta27 spune:
Pity sa-ti fie de bine relaxarea!
Camy81 nu mai plange ca va veni si bebele tau! Mai bine baga somn de voie cat mai poti!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
maitreyi spune:
fetili care n-ati pus cercei la fete din maternitate va trebui sa asteptati pana la 7 luni de-acu. dupa fiecare vaccin trebuie asteptat 60 de zile. dupa cel din maternitate se putea ca ala e anti-hepatita. problema apare la anti-polio.
alynta eu i-am pus la 7 luni la coriolan.
fetili cu pompa avent - am sunat la reprezentanta si nu imi pot da alta garnitura decat cu bonu de la pompa veche in sistem service nu o au de vanzare separat. insa pont de la fina mea care a dat la pompa cu 2 garnituri 6 luni: nesterilizat garnitura ca se inmoaie si intre pompari tinuta la frigider ca sa fie tare. abia astept sa vad daca functioneaza
-----
Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
kiti2205 spune:
La multi ani, Moshulik!!
Am o lene cat carul de mare
Azi am dormit iar de la 10 la 12.30. Imi fac rezerve serioase, ca stiu ce ma asteapta cand apare
Kiti, 39+ si mami de Vlad 15.05.2006
Pity27 spune:
fulguta,caut o persoana separata de grupul ursitoarelor pe post de bona. una care sa-i picteze pe fata, sa se joace cu ei, sa le capteze atentia ca altfel alearga ca bezmeticii prin restaurant
aura, mami de TUDOR 09.09.2010
office spune:
Fetelor eu lui bebe ii dau ca lapte de completare Humana1 si intr-o luna si o saptamana a luat 1,5 kg (si 3 cm) :)) !Am consultat 2 medicii pediatrii si primul mi-a spus:"a, de la laptele praf a crescut asa bine", al doilea "a, pentru ca il alaptati la san a crescut asa mare" :)) :)) :)), deci parerile sunt impartite si important e sa fie satul copilasul!
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)