Sep-Oct 2010 - Hai Eveline! (181)
Raspunsuri - Pagina 16
maitreyi spune:
HAI EVELINE!
duamna zozica - plecati azi right? asa ca:
HAI ZOZE
va asteptam invingatoare acasa
-----
Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Doamne,m-a innebunit fica-mea ca nu vrea sa doarma deloc. nu mai stiu ce sa-i fac. Oare cand e bine sa-i dau suzeta???? Mananca bine si dupa aia sta cuminte daca o tin in brate,ca daca o pun jos... ne stie tot blocu' Ana de Maia Elena |
Ana la smechera de Maia! Pai mai las-o sa si planga, nu face ca noi (eu, Pity si parca mai erau fete),ca se obisnuieste in brate si apoi patul parca-i jar. Las-o jos si uita-te la ea, daca-si strange piciorusele inseamna ca o doare burtica si atunci tine-o in brate, daca nu, las-o jos, dar stai langa ea si vorbeste-i, mangai-o pe cap, pe burtica. am ajuns sa dau sfaturi, cel putin la teorie sunt tare
Camelia mamica fericita de Tudor
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alecsa_L Eu am fost amanata pentru maine, au avut multe urgente....Acum m-am intors acasa... Alecsa_L, 38+ , AMR 1 ZI |
las ca si maine-i o zi si uite ii tii companie la Zoze
Am uitat pentru Eveline
Si cred ca nu i-am urat bun venit nici la Tudor de Donna. Sa fii sanatos copil iubit si dorit, sa cresti mare si sa-i bucuri pe parinti.
Fistiq spune:
Buna dimineata!
Bun venit noilor bebelusi si felicitari proaspetelor mamici!
Ce interesant s-a intimplat la Donna, a fost suficient sa-si doreasca si a 2a zi a si venit bebelusul Tudor
Anuta, am citit ca ai pus poze noi, inca nu le-am vazut, abia astept! Oricum Maia e o dulcica, chiar daca, se pare cam alintata deja. Asa e cu printesele
Lasa ca si Tudor are deja program, la 3 ore, are 1 ora de "dans" de ma innebuneste, mai ales dupa ce maninc sau noaptea
O pupam dulce pe Maiuta, iar tie iti uram multa putere si rabdare!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 40+
Mai e putin pina departe!
Fistiq spune:
Oare ce o fi facind eveline? Ia sa facem nitzica galerie
HAI EVELINE
Un bebic sanatos si cumintel sa ai
Fistiq spune:
Ieri m-a gasit harnicia, am calcat, am spalat am facut curat in casa. Consecintele nu au fost foarte dureroase, asta si pt ca am luat un no-spa aseara. Asa ca am dormit destul de bine, cu pauzele pt toilet care oricum nu mai sunt ceva deosebit.
Azi trebuie sa calc ce am spalat ieri si vreau sa fac niste coltunasi, plus un pilaf cu pulpite
Fetele din Moldova, spuneti-mi si mie va rog reteta de coltunasi cu brinza de oi. Merci! Am gasit eu pe net, dar nu e exact cum facea mama, mai au diverse adaosuri, ba gris, ba nu stiu ce marar sau smintina.
Olivia26 spune:
Neata
A mai trecut o noapte si eu tot n-am nascut...n-am crezut ca poate fi asa frustrant sa intreci termenul.
Fulguta, care-i treaba? Nu se pune compotul ca se distruge madame enzima, cica numai fresh o contine...nu ca ar avea vreun efect...
Zoze, ce bine ca ai laptopul cu tine Ce putin mai ai
Kiti, asa patesc si eu, de nu stiu cate ori am fost aproape convinsa ca intru in travaliu si cand incepeam sa cronometrez mai serios, nu mai aveam nimic.
Alina, stai linistita cu marimea burticii ca nu e deloc relevanta. La David n-am avut nici eu burta prea mare si totusi a avut 3,5 kg.
Anuta, pupam pe Maia cea scumpa, dragalasa de ea vrea s-o simta pe mamica ei, poate ti-ar fi mai usor cu un sling sau un wrap s-o poti tine lipita de tine. Peste cateva luni o sa vrei tu s-o mai tii in brate si n-o sa mai stea ea ca o sa aiba de explorat.
Fistiq, nimic nimic? Tu esti cea mai avansata cred. Ii place lui Tudor la caldurica nu gluma.
Vreo veste de la Eveline?
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 40+ Eric
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Fistiq spune:
Nu, Oli, nimic. Dupa tabelul de pe prima pagina se pare ca sunt, intradevar cea mai avansata. Am 40 si 3 zile. Sincer nu ma stresez, astept cuminte deocamdata. Iar la cum am vazut ca decurg lucrurile, acum ai bebelusul in burtica, iar peste citeva ore il tii in brate... sper ca pina la sfirsitul saptaminii sa mi se intimpla si mie
Oricum s-a strimtat mult spatiul in garsoniera, ma mir ca inca ii mai place acolo
maitreyi spune:
fetili nu exista copii alintati la varsta asta. e un mit si o prostie. copiii vin dintr-un mediu cald, inghesuit, lichid, plin de zgomote, unde papica era asigurata la discretie, intr-un mediu rece, ostil cateodata, unde ii doare burtica, unde toata lumea face liniste ca sa nu se trezeasca , unde e cam mult spatiu in jur si e evident ca vor in brate. nu exista copil cu narav sub 1 an in ciuda tuturor babelor care sustin asta.
de ce cand sunt in burtica le cantam, le vb si cum ies ii punem in patut si daca nu stau smirna acolo ni se pare ca sunt alintati? tineti-i cat mai mult in brate! asa vor avea incredere in voi si in lumea din jur, vor sti ca sunt protejati indiferent de cat de minora e problema lor, vor creste cu o minte sanatoasa. cresteti copii. nu ii dresati
sper sa nu supar pe nimeni cu mesajul meu...
-----
Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Olivia26 spune:
Si cand ma gandesc ca toata sarcina mi-a fost frica de nastere prematura din cauza diferentei mici dintre sarcini...
Am mai pus si eu cateva poze la burtici, deh plictiseala...
Pupici la toata gashca.
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 40+ Eric
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!