Sep-Oct 2010 - Hai Eveline! (181)
Raspunsuri - Pagina 15
K.A.T. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela Wooow,Kris,Mila ca Mila,ca m-am distrat copios cu fotografiile ei,dar jurnalul nasterii lui Chloe m-a terminat!! Nu fotografiile nasterii,ca nasteri naturale am vazut cateva zeci-in direct,insa faza cu expulzia placentei,taiatul cordonului la o anumita lungime,apoi prepararea capsulelor alora..din placenta,folosirea olitei din primele clipe..m-au socat de-a dreptul!! De-a dreptul-WOW-soro!! Mamica lui Mihai si cu Maria Sa! ***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
Chiar ma intrebam, n-a intrat nimeni pe linkuri?
_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
K.A.T. spune:
Hai Eveline!!!
Hai Alecsa!!!
_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
kiti2205 spune:
Hai c-a trecut si noaptea asta fara sa nasc. Nu inteleg. Am program, de 3 seri incoace, de contractii in fiecare seara, cam o ora - o ora jumatate, dupa care trai nineaca. Mimic-mimic, vorba lu' fiu-meu.
Azi o sa o sun pe dr, sa vad cand vrea sa ne mai intalnim, maine sau joi, ca tare sunt curioasa ce mai face colul meu...
Pupam si ma mai bag la o tura de nani, ca e vreme de numarat bani, facut copii sau dormit. Cum bani nu am, copilu' e aproape sa iasa, imi mai ramane varianta 3, pe care o aplic cat de des pot
O zi buna sa aveti
Kiti, 39+ si mami de Vlad 15.05.2006
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lore. Au trecut aproape 4 luni de cand nu am intrat pe forum.Mi-a fost foarte dor de voi.Pe cele care deja ati devenit mamici va felicit iar celor care urmeaza sa dea nastere in curand va doresc multa bafta si sa fie toti copilasii sanatosi. Ceea ce am citit pe acest forum dealungul acelor luni minunate m-a ajutat foarte mult. Pentru mine luna iunie a adus un cosmar in viata mea.Am primit vestea ca ,copilul nostru are o problema.Suferea de hernie diafragmatica forte grava.A trebuit sa intrerup sarcina la 6 luni.Am fost distrusa atunci si asa voi ramane toata viata mea.A trebuit sa renunt la puiutul meu.Era un baietel care semana foarte bine cu mine.L-am vazut si in mintea mea doar acea imagine a ramas.Copilasul meu care in loc sa se pregateasca sa traiasca ,a trebuit sa moara.Cel mai dur si dureros este faptul ca eu a trebuit sa semnez pentru intreruperea sarcinii.Am avut momente in care am simtit ca innebunesc,ca nu mai vreau si nu mai pot sa traiesc.Ma simt vinovata si caut explicatii la ce s-a intamplat,dar nu le gasesc. Am avut impresia ca nimeni si nimic nu ma poate ajuta sa merg mai departe,si ca nimeni nu ma poate intelege.Asa si este.Eu traiesc aceasta drama care ma va urmari toata viata mea. Doar va rog frumos sa ma stergeti de pe lista.Sufar atunci cand vad ca bebe meu nu va mai aparea acolo la nou nascuti.Maine ar fi trebuit sa nasc.Nu am liniste pentru ceea ce am facut.Si cred ca Dumenezeu este foarte suparat pe mine. Eu am sa ma gandesc vesnic la voi,veti fi intotdeana prietenele mele virtale cu care am petrecut cele mai minunate luni din viata mea.Va pup |
Lore prin ce ai trecut si treci este o mare drama, cuvintele sunt prea simple sa te poata consola, dar trebuie sa treci peste. Incearca sa treci peste intrebarile "de ce", caci nu vei face decat sa te invinovatesti. Chiar daca acum nu poti sa privesti la viitor, eu sunt convinsa ca-ti vei tine in brate un copilas mult dorit,iar puiutul acesta va fi ingerul lui pazitor. Sa=ti de DD taria sa mergi mai departe! Un gand bun si din partea mea, pentru sufletul tau, greu incercat.
Camelia mamica fericita de Tudor
Alecsa_L spune:
Eu am fost amanata pentru maine, au avut multe urgente....Acum m-am intors acasa...
Alecsa_L, 38+ , AMR 1 ZI
Alecsa_L spune:
Tot ce sper e sa nu ma apuce contractiile pana maine dimineata. Azi e prima zi din saptamana 39. Vad ca burta nu a "cazut", trebuie sa cada inainte, nu?
Alecsa_L, 38+ , AMR 1 ZI
alina.clau spune:
Neata!Va invit la o sau ceai,cum preferati!
Ce vreme urata...Nu-mi place deloc..Si cand ma gandesc ca vine bebelina si nu voi mai putea iesi afara decat cate un pic..
So,am fost ieri la spital si mi=a facut din nou un NST si nu aveam contractiii deloc,deloc...Bebe era bine,ii batea inimioara si m-a chemat din nou sambata pt un control,urmand ca sapt viitoare sa ma opereze...M-au luat niste emotii!!
Si alte probleme am inceput sa-mi fac ,pt ca la spital am vazut mamici cu burta mai mare si cu mai putine sapt decat mine...Mi se pare ca am burta prea mica pt 38 de sapt si mi-e frica sa nu fie bebe prea mic.Si bieneteles ca am primit si complimente de genul "ce burta mica ai!!!Sigur mai ai 2 sapt pana la termen?",care mi-au sporit si mai m,ult ingrijorarea...
Sper sa fie sanatoasa bebelusa,chiar daca o fi mica.Asta e cel mai important.
alina37+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
ana_25 spune:
Lore imi pare nespus de rau. Cum au zis si fetele,cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste durerea asta mare.
Ana de Maia Elena
ana_25 spune:
Doamne,m-a innebunit fica-mea ca nu vrea sa doarma deloc. nu mai stiu ce sa-i fac. Oare cand e bine sa-i dau suzeta???? Mananca bine si dupa aia sta cuminte daca o tin in brate,ca daca o pun jos... ne stie tot blocu'
Ana de Maia Elena
alina.clau spune:
Lore-imi pare rau pt pierderea suferita!Dumnezeu sa va dea putere sa mergeti mai departe!
alina37+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta