Redoutistele sfideaza speculantii romani (181)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana13 spune:
Si eu m-am hotarit ca de acolo ma aprovizionez cu parfumuri!
Cosmeticele mi se par scumpe, Loreal si Garnier, care la noi sunt acceptabile.. oare sunt diferente de calitate... adica astea de la noi din supermarket sunt ce?
miki68 spune:
Eu nu cumpar decat de la oferte, pentru ca la pret intreg mi se par destul de scumpe (preturi cam ca pe la noi prin comertul online). Cat despre calitate, nu stiu ce sa zic... Am luat kitul asta de la L'Oreal care se presupune ca ar trebui sa faca un peeling chimic asa, mai soft. Eu m-am dat o singura data cu el si nu a facut nimic. Zic ei pe prospect ca simti intepaturi, fierbinteala si ca e normal. Eu n-am simtit absolut nimic. Si nici nu s-a vazut o catusi de putina exfoliere. Oi fi eu mai tabacita! La pret intreg am luat doar iluminatorul in nuanta 01 pentru ca la noi la Sephora e 120 si ceva de lei. Cat despre parfumuri, preturi precum cele de la oferta n-ai sa gasesti niciodata pe la noi. Daca mai sunt si unboxed (adica ma scutesc pe mine sa arunc cutia ) sunt si mai tentante.
madau spune:
Imi mai trimite si mie cineva pe PM conditiile pt comanda de la LR prin Cristina? Ca mi s-a sters Si vroiam si eu cate ceva.... Voi cum mai comandati de data asta, tot prin ea?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Ioana13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Eu nu cumpar decat de la oferte, pentru ca la pret intreg mi se par destul de scumpe (preturi cam ca pe la noi prin comertul online). Cat despre calitate, nu stiu ce sa zic... Am luat kitul asta de la L'Oreal care se presupune ca ar trebui sa faca un peeling chimic asa, mai soft. Eu m-am dat o singura data cu el si nu a facut nimic. Zic ei pe prospect ca simti intepaturi, fierbinteala si ca e normal. Eu n-am simtit absolut nimic. Si nici nu s-a vazut o catusi de putina exfoliere. Oi fi eu mai tabacita! La pret intreg am luat doar iluminatorul in nuanta 01 pentru ca la noi la Sephora e 120 si ceva de lei. Cat despre parfumuri, preturi precum cele de la oferta n-ai sa gasesti niciodata pe la noi. Daca mai sunt si unboxed (adica ma scutesc pe mine sa arunc cutia ) sunt si mai tentante. |
Clar de la oferte! CA doar cum am ajuns sa ne cunostem
mi-e cam dor de vremurile cu reduteala, inca mai am ceva bun la copil. Dar uite ca mai gasesc cite ceva pentru mine.
Kontiki spune:
citat din mesajul lui Ioana13 Si eu m-am hotarit ca de acolo ma aprovizionez cu parfumuri! Cosmeticele mi se par scumpe, Loreal si Garnier, care la noi sunt acceptabile.. oare sunt diferente de calitate... adica astea de la noi din supermarket sunt ce? Ioana, mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Eu m-am linistit in privinta calitatii, nu cred ca-s falsuri, asa cum sustineau unii pe forumuri. Eu am cumparat destule parfumuri de la ei, pentru mine si niste prietene, si toate am fost multumite de ele. La ultima comanda am luat niste rujuri Bourjois, f. faine culorile si de calitate. Cei drept, pana acum nu am cumparat creme, farduri sau produse pentru par, deci nu ma pot pronunta.
Intr-adevar, preturile sunt bune la reduceri, altfel sunt ca pe la noi.
Catalina_Anca spune:
Buna
Imi puteti trimite si mie pe PM conditiile pt comanda de la LR prin Cristina, va rog? Se mai pot face comenzi cu ajutorul ei ? Multumesc mult.
Catalina
maria_alexia spune:
citat din mesajul lui Catalina_Anca Buna Imi puteti trimite si mie pe PM conditiile pt comanda de la LR prin Cristina, va rog? Se mai pot face comenzi cu ajutorul ei ? Multumesc mult. Catalina |
Si mie, va rog
ella_74 spune:
Miki,
Miercuri site-ul LR o sa fie iar victima propriului succes cam toata ziua asa ca o sa stau pe margine :)
miki68 spune:
citat din mesajul lui ella_74 Miki, Miercuri site-ul LR o sa fie iar victima propriului succes cam toata ziua asa ca o sa stau pe margine :) Ella |
Ela, de-o fi sa fie, bine. De nu, asta e! Oricum, mi-am propus sa cumpar numai chestii super faine, la preturi de nimic Ca prea mi-e casa plina de haine! Din experienta anilor anteriori, merita aruncat un ochi de marti seara pe aubaines, ca acolo schimba preturile mai devreme.
baby_boy spune:
Va salut fetelor.
Bine v-am gasit in 2011!!
De abia astept si eu reducerile pe la redoute..kiabi. Sper ca anul asta sa avem ce comanda !!
Spor la shopping !!!