Redoutistele sfideaza speculantii romani (181)
Raspunsuri - Pagina 8
Al_Ma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella_74 apropos de branduri mari, din august Gap si Oldnavy (si tot ce mai e in grupul lor) si recent Children'Splace livreaza in RO dar transportul e absolut prohibitiv; am facut o simulare si pentru o factura de 150 usd transportul cu taxe vamale si tva vine 80 usd. La banii astia mai bine iei din Europa. Si pana la urma shoppingul e ieftin in State numai daca locuiesti acolo ca daca tre sa le si aduci si platesti la avion suprabagaje, nu se mai justifica. Ella |
Asta-i chiar interesant, o sa mai verific o data. Stiam ca au de gand sa livreze in inca 50 tari, inclusiv Europa, dar nu stiam ca livreaza deja in RO. Am incercat sa comand ceva si nu-mi dadea livrare in Ro si asta prin oct/nov. O sa mai incerc o data. Eu comand GAP foarte mult de pe ebay.com. Gasesti preturi mai mici decat pe site, cateodata, si poti gasi tarife bune la livrare. Scap de taxe si TVA cu cate-o atentie la ofiterul de la oficiul postal cu vama unde-mi vin coletele.
madau spune:
Intr-adevar, Oldnavy livreaza si in RO acum dar au niste tarife de te doare mintea. Eu iau prin cineva care sta in SUA si-mi aduce coletele direct aici. Platesc 10% din valorea comenzii dar imi convine, mai ales ca iau cand sunt reduceri
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
maria_alexia spune:
Bun gasit in noul an!
Dupa o lunga si nemeritata pauza, tare ma ard degetele pentru o comanda pe redoute.fr. Mai e posibil cumva?
Din capitolele anterioare retinusem ca era o membra amabila din Franta care intermedia comenzile? Ati putea sa ma ajutati cu info?
Multumesc !
miki68 spune:
Hai La multi ani in 2011! Anul asta sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti bani de cheltuit
Acu sa va zic si ce-am aflat in ultima perioada:
S-a hotarat www.newlook.com/?_requestid=4629574" target="_blank">NewLook sa livreze si in Ro contra unei sume "modice" de 9 lire. Deasemeni, au facut pasul asta si www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=12556&catalogId=33057" target="_blank">Topshop cu shipping de 6 lire, numa ca au niste pretuuuuri...
ella_74 spune:
Al_ma , stiu sigur ca la Gap si Old Navy bagasera livrare catre RO din august; ca eram la NY si ma uitam pe site-ul lor ca sa ma inregistrez pentru un cupon cu care primeam o reducere buna in magazin; din pacate Old Navy nu se compara cu Gap nici la design si nici la calitate; sunt un fel de kenvelo si daca pentru copii sa zicem ca sunt dragute si merita si pretul, la adulti au numai gioarse.
Prefer Children's place versus OldNavy unde calitatea si modelele sunt superbe; si nu stiu cum fac dar au promotii zilnice, dar din alea de nu te poti abtine sa nu intri; aveam un Children's place in fata hotelului in care stateam si cat am stat acolo, am vizitat zilnic magazinul ; mai ciuguleam ceva pentru :)
Mada, intru si eu pe site-ul cu parfumuri din UK, sarumana de pont.
Nushu, pe cand relocarea in UK? cred ca abia astepti; acomodarea nu va fi usoara dar in mod cert copiilor le va fi mult mai bine acolo decat aici.
ella_74 spune:
gata, am dat si eu o comanda la englezi; le-as fi gasit si aici, ca am luat niste parfumuri si farduri, dar eu n-am timp sa ies prin magazine si daca Mada zice ca vine la posta coletul, atunci cobor numai pana in fata blocului.
Al_Ma spune:
Am intrat din nou pe Gap, iar la GapKids (de regula aici intru, la fetite) sunt produse pentru care au no international shipping.
Ioana13 spune:
Livreaza in Romania asos.com, 7 euro shiping. si am luat de strawbery parfum, au foarte sigur trasportul, poti urmari fiecare pas al acestuia. 10% sau gratis trasportul, daca iei cosmetice.
Kontiki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana13 Livreaza in Romania asos.com, 7 euro shiping. si am luat de strawbery parfum, au foarte sigur trasportul, poti urmari fiecare pas al acestuia. 10% sau gratis trasportul, daca iei cosmetice. Ioana, mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Ioana confirm cele spuse de tine, sunt chiar prea seriosi cei de pe strawberry pentru vremurile in care traim. Si eu am luat de la ei de sarbatori si mi-au facut tot felul de reduceri, pentru fidelitate, pentru achizitioanre pana in 31 dec., fara trasport platit, cu conditia sa cumpar si ceva cosmeticale, indiferent de ce iau, poate fi si un creion... super misto, de cand i-am descoperit, eu parfumuri cumpar numai de la ei, si mai ales de sarbatori cand reducerile sunt maricele.
miki68 spune:
Si eu am comandat la strawberrynet inainte de sarbatori si m-am convind inca o data ca-s f.seriosi. Am comandat din oferta de Craciun un parfum "Emerald Dream" Estee Lauder (unboxed), 50 ml. cu 65 de lei, un iluminator Estee Lauder, un kit de rujuri Pixi si, din greseala, am bifat 2 buc. kit L'Oreal cu acid glicolic. Mi-am dat seama abia dupa ce am platit si le-am scris ca-i rog sa-mi "remove" un kit ca nu-mi trebuie decat unul In 3 zile mi-au dat banii inapoi in cont. A durat intradevar mai mult livrarea, insa nu din vina lor. Am urmarit comanda si a stat blocata la posta suedeza de pe 21 decembrie pana pe 28. Pe 30 a ajuns la Bucuresti, iar pe 3 m-am dus si le-am ridicat de la posta.
P.S. Miercuri e prima zi de solduri la LR